Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τι θα γινόταν αν…

… το χθεσινό ντέρμπυ δεν έληγε στο 92′:

93′ – Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βάζει γκολ με ανάποδο ψαλίδι γράφοντας το 7-0. Ο προσκεκλημένος Ιάπωνας πρέσβης αποχωρεί και παίρνει τηλέφωνο τον Αυτοκράτορα λέγοντάς του: “Μεγαλειότατε δώστε κουράγιο στον πολύπαθο λαό μας, υπάρχουν και χειρότερα. Σκεφτείτε να ήμασταν και ΑΕΚτζήδες.”

95′ – Ο Χιμένεθ βγάζει τον Σάχα και περνάει στη θέση του έναν πορτοκαλί κώνο.

96′ – Ο κώνος αποκρούει σουτ του Μέλμπεργκ και γράφει ιστορία κάνοντας την πρώτη επέμβαση τερματοφύλακα της ΑΕΚ στον αγώνα.

100′ – Το σκορ γίνεται 8-0 και ο σπίκερ της ΝΕΤ λέει ότι αυτό είναι ευχάριστο για όλους μας, καθώς θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι από εδώ και πέρα.

105′ – Ο Λυμπερόπουλος σουτάρει για τρίτη φορά και τραυματίζει έναν οπαδό του ΟΣΦΠ. Ο Καφές του φωνάζει γιατί δεν του έδωσε πάσα. Έντρομος ο Λύμπε του απαντάει: “Καλά ρε μαλάκα, παίζεις τόση ώρα;”

107′ – Ο Πάρντο κάνει το 9-0 με απευθείας βολέ. Ο Μιραλάς πηγαίνει στον πάγκο της ΑΕΚ φτύνει τον Γιάχιτς, ρίχνει μια αγκωνιά στον μεταφραστή και στη συνέχεια πέφτει κάτω και σφαδάζει. Ο Παμπορίδης του κάνει αυστηρές συστάσεις.

108′ – Ο σπίκερ της ΝΕΤ μας ενημερώνει για 18η φορά ότι αυτή θα είναι η πρώτη νίκη του Βαλβέρδε επί του Χιμένεθ, ΑΝ παραμείνει βέβαια το αποτέλεσμα μια που στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά.

109′ – Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΣΦΠ. Ο Ρόμενταλ ξεπερνάει την άμυνα της ΑΕΚ και πλασάρει στην κενή εστία. Η μπάλα πηγαίνει αργά προς τα δίχτυα και ο Μπαχά σπριντάρει για να την προλάβει πριν περάσει τη γραμμή. Πιο γρήγορος ο κώνος φτάνει πρώτος στην μπάλα και αποσοβεί τον κίνδυνο.

111′ – Ο Μανωλάς κάνει μια από τις γνωστές του επελάσεις από τα δεξιά και δίνει στον Μπερνς. Αυτός δεν πατάει την μπάλα και σεντράρει στην καρδιά της περιοχής όπου ο Έντερ σκοράρει γράφοντας το 9-1.

112′ – Εξαγριωμένοι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παμπορίδης σφυρίζει άρον άρον την λήξη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Θέλω διακοπές, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

11 Έλληνες που έγιναν (ή θα θέλαμε να γίνουν) χαρτάκια της Πανίνι

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η Πανίνι σάγκα του σομπρέρο. Γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί, αλλά πλέον λατρεμένοι, ποδοσφαιριστές σε υπέροχα γραφικά ενσταντανέ στα όρια του pop icon. Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι επιστολές που πλημμύρισαν το γραμματοκιβώτιο του σομπρέρο και απαιτούσαν την αποκατάσταση μιας τεράστιας αδικίας. Το “Θέλουμε Έλληνες σε χαρτάκια Πανίνι” εξελίχθηκε σε να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός: Αν συνεχιζόταν…

94′ – Το σκορ είναι στο 0-3. Οι Βέλγοι κερδίζουν κόρνερ από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναλαμβάνουν από έναν παίκτη. Ο Μανωλάς διώχνει τον Σάμαρη από την περιοχή για καλό και για κακό. Ο Σάμαρης τον ρωτάει “και τι να κάνω;” Ο Μανωλάς του απαντάει “δεν με νοιάζει, πρόσεχε τον τερματοφύλακα τους, τι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Τι θα γινόταν αν…”

  1. Ο/Η Termite λέει:

    ejairetiko!!!!!!! looooool

  2. Ο/Η Kaffir λέει:

    Είσαι σιχαμένος!!! Τι θα γράψω εγώ τώρα;;;; Ε?
    2-3 απ’ αυτά τα είχα περίπου στο μυαλό μου!!! Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ!

    😀

  3. Ο/Η Νίος λέει:

    ΑΕΞΑΡΑ!

  4. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Σατανικό.

  5. Ο/Η SPARROW1924 λέει:

    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ..

  6. Ο/Η duendes λέει:

    Απ’τα καλύτερα παιδιά στην πιάτσα ο Ιμπαγάσα. Όλοι στην γειτονιά έχουν να το λένε…

  7. Ο/Η Chuang λέει:

    Ε, ναι, δεν είδες, αφού μετά από μια “ατυχής” κλωτσία σε έναν της ΑΕΚ, όπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο σπικερ πήγε να ζητήσει συγνώμη από τον άλλο κολώντας τη φάτσα του πάνω του.

  8. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Μετά από τον απόλυτο σεβασμό στον Elaith για τα όλα (ΜΑ ΟΛΑ) τα σχόλιά του, καθώς και μετά απο την απόλυτη εκτίμησή μου στον Νίο για το “ΑΕΞΑΡΑ!”, έρχομαι να προσθέσω κάτι αντίστοιχο: “(ΑΠΟΤΥ)ΧΙΜΕΝΕΘ”.

  9. Ο/Η duendes λέει:

    @Chuang,

    έτσι εκφράζει την στεναχώρια του ο Αριελ. Όσο μπόι του λείπει τόση ..ανθρωπιά και ευγένεια κρύβει μέσα του. 🙂

  10. Ο/Η charlie λέει:

    Εντάξει, αυτό στο 111′ δεν γίνεται ούτε σε ταινία (προχωρημένης) επιστ. φαντασίας.
    Οι γνωστές επελάσεις του Μανωλά γίνονται ΧΩΡΙΣ τη μπάλα στα τελευταία 30 μέτρα, ο Μπερνς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι το πάτημα της μπάλας δεν είναι απαραίτητο στο ποδόσφαιρο ενώ ακόμα κι αν, ΛΕΩ ΑΝ, για την οικονομία της κουβέντας, γίνουν τα παραπάνω αποκλείεται ο Έντερ
    α) να είναι σε σωστή θέση
    β) να είναι σε σωστή θέση και να σουτάρει
    γ) να σουτάρει και να πάει η μπάλα προς το τέρμα
    δ) να πάει η μπάλα προς το τέρμα και να είναι κεντραρισμένο το σουτ
    ε) να είναι κεντραρισμένο το σουτ και να τρέχει η μπάλα με περισσότερα από 1,23 χλμ/ώρα

  11. Ο/Η panagos λέει:

    Ευτυχως που προλαβε και εκλεισε η σκορ.αλλιως ανετα θα κυκλοφορουσε δευτεριατικα με εξωφυλλο τις διευθυνσεις και τα τηλεφωνα των ποδοσφαιριστων,του τεχνικου τιμ και των παραγοντων…

  12. Ο/Η Fondeus λέει:

    Theiko!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *