Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη ηλιθιότητα;

‘Ευτυχώς’ δεν κέρδισε ο Ατρόμητος…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κύπελλο Ελλάδας, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 14 χαρτάκια της Πανίνι, η επιστροφή

Θά ΄ναι  περίπου εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες που έχω αρχίσει να δέχομαι φιλικές παρατηρήσεις από τους υψηλά ιστάμενους του sombrero, του στυλ “τι θα γίνει ρε κοπρόσκυλο θα γράψεις κάνα κείμενο επιτέλους;” και “αν ανεβάζεις από τώρα ένα κείμενο το μήνα τι θα γίνει όταν μπεις στην εμμηνόπαυση;”. Παιδιά δεν έχω έμπνευση, τους λέω, τι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μοναξιά του αποτυχημένου εκτελεστή

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ μόλις έχει αποτύχει να ισοφαρίσει το σκορ στο Κρουζέιρο-Μποταφόγκο στο 53′. Σκύβει αποδεχόμενος την αποτυχία του, την στιγμή που περιτριγυρίζεται από αντιπάλους που πανηγυρίζουν. Η ομάδα του δέχεται άλλα δύο γκολ και φεύγει από το Μπέλο Οριζόντε με το βαρύ 3-0. Ο Ολλανδός ζητάει συγγνώμη μετά το παιχνίδι από τον κόσμο της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

11 σχόλια σχετικά με το “Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη ηλιθιότητα;”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Άστα να πάνε ρε μάγκα. Άστα να πάνε.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Τραγική κατάντια. Δεν μας αξίζει αυτή η μούργα.
    Δεν αξίζει σε 50 χιλ ανθρώπους (και των 2 ομάδων) να υπάρχουν 200-300-500 και να διαλύουν τη γιορτή απλώς ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ. Και να μην γίνεται ΤΙΠΟΤΑ. Να μην τρέχει κάστανο. Να μη συλλαμβάνεται 1 (ΕΝΑ) άτομο από τα εκατοντάδες που έκαναν αυτά τα μαϊμουδιλίκια.
    Ασταδιάλα.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Τραγικά πράγματα. Και δεν έχει νόημα το ερώτημα από κάτω. Δεν έχει καμία σημασία ποιος κερδίζει, ούτε ποιος παίζει, ούτε τι άθλημα είναι αυτό που παίζεται.
    Αναλυτικότερα μάλλον αύριο.

  4. Ο/Η Chris λέει:

    Mia lysh yparxei apo th meria twn ygiwn fila8lwn..apla den asxoleisai. Den pas sto ghpedo, den vlepeis kan to mats sthn TV. Na apaksiw8ei entelws to proion. Na kanoun prwta8lhma/kypello me tous 200-300 stratologhmenous kafrous tous k na plakwnontai metaksy tous oso 8eloun. Na mhn exoun esoda k na dialy8oun apo ta xreh k na pesoun kathgoria oles oi omades/leres Aek-Pao-Paok-Hraklhs-..-.. k opoios allos kanei ta idia. Akoma k h omada mou 8a ponesei, as exei ton Marinakh siga mh riksei lefta o Vaggelas an phgainoun sto ghpedo mono 1000 atoma. Allwste osoi apo mas den einai kollhmenoi k agapane to a8lhma olo k kapoia yposthrizoun sto ekswteriko. Eytyxws twra me to internet vlepoume osh mpala goustaroume, den exoume anagkh na asxoliomaste me tous ourakotagkous ths EPO+Superleague

  5. Ο/Η michalis3 λέει:

    Διαφωνω charlie…
    Αυτο ακριβως μας αξιζει. Αν μας αξιζε κατι παραπανω θα συμβαλαμε ολοι στο να το βελτιώσουμε…

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Πώς ακριβώς θα συμβάλαμε δηλαδή; Για εξήγησέ το μου λίγο.

  7. Ο/Η michalis3 λέει:

    Να σταματησουμε να στηριζουμε τους ανεκδιηγητος προεδρους που διοικουν τις ομαδες, και με τις δηλωσεις τους προωθουν τη βια, μονο και μονο επειδη μας “χαριζουν τιτλους” με τα λεφτα τους.
    Να σταματησουμε να δινουμε χρηματα ή “κλικ” σε οπαδους-δημοσιογραφους που κανουν διαγωνισμο με τα αρθρα και τα πρωτοσελιδα για το ποιος την εχει μεγαλύτερη.
    Να σταματησουμε να διαμαρτηρομαστε για τις “βαριες πονες” των ομαδων μας, επειδη ο γειτονας δεν ειχε αναλογη ποινη. Πολλοι ειναι αυτοι που κρινουν τους αντιπαλους για τα μπαχαλα που γινονται στα γηπεδα τους αλλα μολις αυτα γινονται στο σπιτι μας ψαχνουμε 100 δικαιολογιες για να τα υποβαθμισουμε.
    Να σταματησουμε να θεωρουμε μαγκια το οτι καηκε ενας συνδεσμος ή παρθηκε ενα πανο. και μπορει αυτα να τα κανουν 50-100 ατομα αλλα τα στηριζουν πολλοι παραπανω.
    Δεν φταει βεβαια μονο ο κοσμος για την καταντια του ποδοσφαιρου μας αλλα εχουμε κι εμεις ευθύνη.

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    Πώς τους στηρίζουμε δηλαδή; Εκτός αν εννοείς να κόψουμε το γήπεδο τελείως, μόνο που έτσι θα σταματήσουμε να στηρίζουμε και τις ομάδες μας.

    Προσωπικά δεν το κάνω και κρίνοντας και από τις πωλήσεις των αθλητικών εφημερίδων πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν το κάνουν.

    Συμφωνώ μαζί σου στο τρίτο, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αν θα γίνονται ή όχι επεισόδια. Απλά δείχνει την λανθασμένη νοοτροπία μας.

    Ποιοι το κάνουν αυτό Μιχάλη; Οι ίδιοι που τα κάνουν κοκορεύονται μετά. Ελάχιστους ανθρώπους απασχολούν όλα αυτά.

    Όλα αυτά που λες Μιχάλη γίνονται σε μικρό βαθμό, αλλά ακόμα και σε μεγαλύτερο να γίνονται δεν επηρεάζουν άμεσα τη βία στα γήπεδα.

  9. Ο/Η michalis3 λέει:

    Για το 1ο. Δεν μιλαω για αποχη. Θυμαμαι τον κοκκαλη να μιλαει για κοτες και πελατες και απο κατω τον κοσμο να τον επιφυμεί. Τους μπεομαρινακηδες να αποθεώνονται απο τον κοσμο οταν σουλατσαρουν στις κερκιδες. Αλλους να γινονται συνθημα. Αρα μαλλον υπαρχει και μεριδα του κοσμου που υποστηριζει τετοιες συμπεριφορες.
    Για τις εφημεριδες, εχεις δικιο οτι υπαρχει μειωση των πωλησεων ομως υπαρχει και ταυτοχρονη αυξηση των οπαδων-δημοσιογραφων στα αθλητικα σαιτ. Η μειωση ομως μπορει να οφειλεται και στην ολο και μεγαλυτερη διαδωση του ιντερνετ. Επιπλεον οσες και να ειναι οι πωλησεις, τα πρωτοσελιδα δημιουργουν σιγουρα κλιμα και πολλες φορες φανατισμο.
    Για το 4ο διαφωνω αρκετα. Ανθρωποι ανω των 30 προφανως και δεν ασχολουνται με τετοια θεματα. Οι νεες ομως γενιες ασχολουνται δυστυχώς ολο και περισσοτερο. Λιγοι ηταν μεχρι πριν απο μερικα χρονια, περισσοτεροι σημερα και στο μελλον θα ειναι ακομα παραπανω. Και δεν αναφερομαι μονο σε κανονικους χουλιγκαν αλλα και σε “χουλιγκαν της θεωριας” που επικροτουν τετοιες συμπεριφορες.

  10. Ο/Η Elaith λέει:

    1) Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ. Απλά η αρχική σου τοποθέτηση ήταν ότι φταίμε γιατί δεν συμβάλλουμε κι εμείς. Ε, όταν λοιπόν κάποιος δεν ανήκει στους χαχόλους-χειροκροτητές δεν νομίζω ότι ευθύνεται.

    2)Τα πρωτοσέλιδα ναι το κάνουν αυτό, αλλά και πάλι δεν έχει να κάνει με το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς. Είναι θέμα του Τύπου αυτό και των δημοσιοκάφρων-εμπόρων.

    3) Σε αυτό έχεις δίκιο και αν είδες στο κείμενό μου για τα επεισόδια αναφέρω ότι είδα πάρα πολλά πιτσιρίκια ανάμεσα σε όσους ήταν στα επεισόδια. Και ΠΑΛΙ όμως Μιχάλη αυτό δεν δείχνει κάτι για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς.

  11. Ο/Η michalis3 λέει:

    1) Στο “εμεις” εβαλα ολο το κοσμο εκτος απο αυτους που δημιουργουν τα επεισόδια. Μεσα σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν και αυτοι οι χειροκροτητες που λες, και για αυτους αναφέρομαι. Αυτοι που δεν ανηκουν σε αυτη την κατηγορια συμφωνω πως δεν ευθυνονται.

    2)Εμεις το μονο που θα μπροσουραμε να κανουμε ειναι να τους απαξιώσουμε. Και αν αυτο εχει γινει με τις εφημεριδες, δεν εχει γινει με τους δημοσιοκαφρους στα σαιτ. Προκαλουν μεσα απο τα αρθρα τους ωστε να μαζεψουν οσο περισσοτερα κλικ και σχολια(συνηθως βρισιες, αλλα τι τους νοιαζει. λεφτα ειναι κι αυτα) μπορουν. Αν εμεις τους γραψουμε στα @@ μας τοτε και αυτοι θα σταματησουν…

    3)Τωρα για το θεμα της αυξησης των χουλιγκαν συμβαλουν ολα αυτα μαζι αλλα πιο πολυ κοινωνικο ειναι το ζητημα πιστευω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *