Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πολλές φωτογραφίες, πολλές χιλιάδες λέξεις

Ένα ακόμα σούπερ-κλάσικο πέρασε στην ιστορία. Η Μπόκα κέρδισε 2-0 τη Ρίβερ και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται κάπως τυχερή μια που δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά έβαλε αρκετά τυχερά γκολ. Αντίθετα, η Ρίβερ που μάλλον ήταν καλύτερη εμφάνισε τεράστιες αδυναμίες επιθετικά, όπου ο Παβόνε πάλευε μόνος του. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως στον αγώνα ήταν εξωαγωνιστικό κατά κύριο λόγο και έχουμε τις φωτογραφίες να το αποδείξουμε.

Ένας τύπος (μάλλον πιτσιρίκι) έβαλε το σεντόνι του και ντύθηκε… “Το φάντασμα της Β'”, για να πικάρει τους οπαδούς της Ρίβερ που κινδυνεύει να πάει στα μπαράζ του υποβιβασμού.

Οι οπαδοί της Μπόκα κουβαλάνε τα… Λιμπερταδόρες τους για να τα βλέπουν οι αντίπαλοι.

Ο Παλέρμο σκοράρει στο τελευταίο σούπερ-κλάσικο της καριέρας του και το αφιερώνει στον κόσμο της Μπόκα που τον λατρεύει.

Δυο άσπονδοι φίλοι αγκαλιά. Ο κοινός εχθρός; Το γεγονός ότι ο Παλέρμο εγκαταλείπει και λένε να το ξεπεράσουν; Ο Ρικέλμε κι ο Παλέρμο έδειξαν πολύ αγαπημένοι σε αυτό το ντέρμπυ.

Δεν ξέρω, μην ρωτάτε

Το “V” με “B”

Και για το τέλος, λίγος Ματίας Αλμέιδα. Στο 90φευγα με το ματς να έχει κριθεί ο Αλμέιδα αρπάζεται χοντρά με τον Κλεμέντε Ροντρίγκες. Αποβάλλονται κι οι δύο κι ο βετεράνος χαφ μπαίνει στον πάνθεον των σούπερ-κλάσικο (σαν τον Πασαρέλα) φιλώντας τη φανέλα της Ρίβερ μπροστά στην “La 12” και απωθώντας τους αστυνομικούς που πάνε να τον… προστατεύσουν.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το ντέρμπι μίσους του Τύνεσαϊντ

Γίνεται 130 χρόνια ποδοσφαιρικού μίσους να χωρέσουν σε 90 λεπτά; Όταν μιλάμε για το ντέρμπι του Τύνεσαϊντ ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Σάντερλαντ τότε ολόκληρο το Νησί γνωρίζει πως γίνεται. Σήμερα στις 15.30 το Σεν Τζέημς Πάρκ θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί την ομάδα που οι φίλοι των ανθρακωρύχων δε θέλουν να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα ταξίδι χωρίς μάτια στην άλλη άκρη της Γης

Την Τρίτη το πρωί στο αεροδρόμιο της Οσάκα, στην Ιαπωνία, μια παρέα Αργεντινών εκδρομέων πλησίασε έναν νεαρό που καθόταν μόνος του, φορώντας μια μπλούζα της Ρίβερ Πλέιτ και έχοντας μαζί μόνο ένα μπαστούνι και μια μικρή δερμάτινη τσάντα. Οι απαραίτητες συστάσεις και η κουβέντα που ακολούθησε ώθησαν τους οπαδούς της Ρίβερ να ανεβάσουν μια φωτογραφία […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Πολλές φωτογραφίες, πολλές χιλιάδες λέξεις”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    “Λαβράκι” έβγαλες μου φαίνεται. Γιά πρόσεξε το χεράκι του 3 της Μπόκα στο 2.08 😉

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Διόρθωση: Στο 0.41 ήθελα να πω 🙂

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Τι κάνει; Δεν μπορώ να καταλάβω, στριφογυρίζει και με μπερδεύει.

    Στο 2.08 το χεράκι του οπαδού της Μπόκα κάνει άσεμνη χειρονομία πάντως στον Αλμέιδα 🙂

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Τι θα πει δεν ξέρω? Μάθε 🙂

    Δεν πέφτει η Ρίβερ, ευσεβής πόθος θα’ταν…

  5. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    αχ παλέρμο θα μας λείψεις!χάρηκα και συγκινήθηκα όταν σκόραρε!dale boca!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *