Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα ‘γουρούνια’ στην κορυφή

7 σύντομες σκέψεις από το χθεσινό Πορτογαλικό τελικό του Europa League μεταξύ Πόρτο και Μπράγκα:

  • Η Πόρτο έχει αναπτύξει ένα τόσο εκπληκτικό σύστημα μεταπωλήσεων που είναι ικανή να κερδίσει σήμερα και μετά να πουλήσει την κούπα σαν κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Τρίτη γερή κλωτσιά στον Χουλκ κι αυτός ακόμα εκεί, όρθιος και απτόητος. Αυτό θα πει να μην έχεις μόνο το όνομα αλλά και τη χάρη.
  • Ένα βήμα πιο κοντά στην κούπα η Πόρτο, το βράδυ γλέντι στον Καρρά. #Porto_Karras
  • 350 εκατομμύρια ευρώ από μεταπωλήσεις τα τελευταία 6 χρόνια: Η Πόρτο μπορεί να αγοράσει τον ΓΑΠ και να τον πουλήσει μετά σαν “ελπιδοφόρο πολιτικό”.
  • Οι Πορτογάλοι έβαλαν τις ομάδες, οι Ιρλανδοί έβαλαν το γήπεδο, οι Ισπανοί έβαλαν τους διαιτητές. Εμείς πάλι στο πηγάδι κατουρήσαμε… #pigs (ή #piigs)
  • Είναι τόσο άδικο να υπάρχει έτοιμο το γαμάτο λογοπαίγνιο “Πόρτο κατσίκι” και να μην βρίσκεις ούτε έναν παίκτη της Πόρτο να το αφιερώσεις.
  • Κυριάκος Παπαδόπουλος στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ, Φερνάντο Μπελούτσι στον τελικό του Europa League. Βήμα-βήμα ο Ολυμπιακός πλησιάζει την κορυφή της Ευρώπης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η άνοιξη των Γερμανών

Μπορεί το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα να ήταν το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας νέας. Μπορεί και όχι. Ποιος νοιάζεται να προβλέψει; Χαβαλές να γίνεται… Ο πρόεδρος της Μπάγερν είχε κρυφές καταθέσεις 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία. Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά του Αχιλλέα του Μπέου… Γιούργκεν Κλοπ: “Ο Γκέτσε ήθελε τον Πεπ. Εγώ δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η άνοιξη των Γερμανών, teil zwei

Συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα σχόλια μας στο twitter για το χορταστικό Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτες μούρες οι Γερμανοί στα οικονομικά νέα, πρώτες μούρες και στα αθλητικά νέα, ας βγάλουν τουλάχιστον κάνα καλό άλμπουμ και οι Rammstein. Γύρω-γύρω νηστεία, στο σαλόνι “βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ”. Με το που ακούστηκε από την τηλεόραση η φωνή του Αλέκου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τα ‘γουρούνια’ στην κορυφή”

  1. Ο/Η ΔΙΚΑΣ λέει:

    Γελαω μιση ωρα με το σχολιο σου για τον ΓΑΠ.
    Να εισαι καλα ρε φιλε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *