Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους

Χωρίς πρόεδρο κινδυνεύει να μείνει το επόμενο διάστημα η Νέα Καβάλα αφού μετά από μια πρωτοφανή συμμαχία των 3Κ (του Κατεστημένου, του Κράτους και των Κωλο-δικαστηρίων) ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση φυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη, γνωστότερου με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ‘Μάκαρος’, με σκοπό να χτυπηθεί η ξέφρενη, έως τώρα, πορεία στο πρωτάθλημα της Βορειοελλαδίτικης ομάδας εκεί που πραγματικά… βρωμάει. Στο κεφάλι!

(Πριν δυο χρόνια) “Ο Μάκαρος στη φυλακή. Πάλι.

Η αναζήτηση του Μάκαρου αποδεικνύεται πολύ δύσκολη αποστολή για την Ελληνική Αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κρύβεται επιμελώς κάτω από την άκρως διακριτική στολή «δίμετρου βαρύμαγκα Ελληνάρα με έντονο παχύ μουστάκι με συνοδευτικά αξεσουάρ ένα τεράστιο κομπολόι και ένα πούρο» η οποία φυσικά περνάει εύκολα απαρατήρητη και η οποία όλως τυχαίως ταιριάζει με το φυσικό του παρουσιαστικό. Τα λαγωνικά της αστυνομίας ξεψαχνίζουν κυριολεκτικά τον τόπο για να εντοπίσουν τον καταζητούμενο, ακολουθώντας πιστά το εγχειρίδιο αναζήτησης της ΕΛ.ΑΣ που περιλαμβάνει ένα και μόνο βίντεο των Μόντυ Πάιθον: Αυτό.

(Πριν δυο μήνες) “Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης των στημένων

Μόνος του, στην πολυτελή κατοικία του, στην συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο, μπροστά σε μία τηλεόραση, συνελήφθη ο πρώην μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης που κατηγορείται -από τις αρχές Ιουνίου 2010- για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα των στημένων αγώνων και διέφευγε την σύλληψη. Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση ενώ δεν είπε οτιδήποτε στους αστυνομικούς.

Στην κατοικία αυτή εμφανίζεται να διέμενε ο Μάκης Ψωμιάδης τις τελευταίες έξι επτά ημέρες και ήδη γίνεται εκτεταμένη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μάκης Ψωμιάδης μετά την εξαφάνισή του βρισκόταν συνεχώς στην περιοχή της Αθήνας και κινείτο στην περιοχή της Γλυφάδας, του Φλοίσβου αλλά και του Σουνίου.

Πηγή: Το Βήμα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ελληνική Αστυνομία, ελληνικό ποδόσφαιρο, Καβάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πόντος: η φανέλα και το τέλος ενός συλλόγου

Στην εποχή μας στο μυαλό του μέσου Έλληνα ο συνδυασμός των λέξεων Αμερικάνικο και Κολλέγιο φέρνει εικόνες από πλουσιόπαιδα που ζουν σε μεγάλα σπίτια στα προάστια. Κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει σήμερα εν μέρει, αλλά λίγοι ξέρουν ότι το Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του και οι ρίζες του έρχονται […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *