Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ούτε χαμένο δευτερόλεπτο

Μπορεί να αλλάξει τα πάντα, πρόσωπο, σπίτι, οικογένεια, γκόμενα, θρησκεία, αλλά ένα πράγμα δεν μπορεί να αλλάξει: το πάθος του…

El secreto de sus ojos

Ο Νάτσο Πόι είναι ένας Αργεντίνος με δυο μεγάλα πάθη: τη Ράσινγκ (όπως κι ο πρωταγωνιστής στην οσκαρική ταινία “Το μυστικό στα μάτια της”) και τη φωτογραφία. Τι καλύτερο γι’ αυτόν να συνδυάσει τις δύο αυτές αγάπες του με αποτελέσματα όπως αυτό της παραπάνω φωτογραφίας από κάποιο αγώνα της Ράσινγκ Κλουμπ. Ο μικρός πρωταγωνιστής βρίσκει κάπου μια τρύπα στο τεράστιο πανό και κοιτάζει τον αγώνα, καθώς δεν θέλει να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από την αγαπημένη του ομάδα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοτεινός Γκάρεθ Μπέιλ

Αν είσαι θαυμαστής του τελευταίου μεγάλου παραδοσιακού αριστερού χαφ, του ανθρώπου που ένα βράδυ ξεφτίλισε τον μεγάλο Μαικόν, τότε ο φωτογράφος Laurence Griffith, που κάλυπτε το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Λίντς και Τότεναμ, σου προσφέρει μια όμορφη, μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική φωτογραφία, ιδανική για φόντο για την επιφάνεια εργασίας σου. (Εδώ σε μεγαλύτερο μέγεθος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2013

Πιστό στην παγκόσμια παράδοση που απαιτεί τον Δεκέμβρη να συγκεντρώνουμε σε λίστες ότι αξιόλογο πέρασε μπροστά απ’ τα μάτια μας ή ερέθισε τα αυτιά μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το περιοδικό World Soccer… (Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, το ιστορικό αυτό περιοδικό έχει βάση του την Αγγλία […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Ούτε χαμένο δευτερόλεπτο”

  1. Ο/Η Rasko λέει:

    Πολύ καλή ταινία, όπως αρκετές που μας έρχονται από την Αργεντινή την τελευταία 10ετία. (El Aura αγαπημένη, Ricardo Darin παίζει και εκεί). Αλλά δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα το ότι στα ισπανικά και στα αγγλικά ο τίτλος είναι “το μυστικό στα μάτια τους”, αλλά εμείς για να φέρουμε και καμία γκόμενα στο σινεμά το κάναμε “στα μάτια της”.

    Όσο για φωτογραφία και ποδόσφαιρο, βλέπω η πολύ παρέα με τον Duendes σε χάλασε και σένα.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Καταπληκτικά ταινία το “El aura”. Ο Νταρίν είναι κάτι σαν ο Αλ Πατσίνο της Ν. Αμερικής. Παίζει πολύ και με τη φάτσα του, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλλιώς.

    Όσο για τις φωτό, δεν έχω τόσο μεγάλη τρέλα όσο ο άλλος, αλλά όταν πετυχαίνω κάτι ωραίο δεν μπορώ να μην το μοιραστώ.

  3. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Το el eura είναι μια φοβερή ταινία αλλά η αγαπημένη μου είναι η ταινία Nueve reinas!H αποθέωση της viveza criolla,της μπαγαποντιάς!σκηνοθέτης είναι ο Fabián Bielinsky,o σκηνοθέτης του el aura και πρωταγωνιστεί ο Darín!

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι το Nueve Reinas είναι σαν να έγινε ο Γκάι Ρίτσι Αργεντίνος και το γύρισε.

  5. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες!btw περιμένω post για τα γενέθλια της boca!σήμερα έκλεισε 107 χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *