Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τις ευχές του Μαρσέλο Μπιέλσα

http://youtu.be/6lTAToYv2hA

O Ράιαν Αγκουάδο είναι ένας Αργεντίνος που ζει στο Μπιλμπάο και θα παντρευτεί τις επόμενες μέρες την αγαπημένη του Όλγα. Η Όλγα είναι φανατική οπαδός της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ακόμα περισσότερο του Μαρσέλο Μπιέλσα που έχει φτάσει την ιστορική ομάδα στους 4 του Γιουρόπα Λιγκ. Επειδή η αγάπη οδηγεί τον άνθρωπο  σε διάφορες ιδέες, για να κάνει ένα δώρο στην μέλλουσα σύζυγό του ο Ράιν πήρε την κάμερά του και πήγε στο προπονητικό κέντρο της Μπιλμπάο ώστε να τραβήξει σε βίντεο τις ευχές παικτών και του προπονητή. Αφού τα κατάφερε και πήρε από τους Αμορεμπιέτα, Ιραόλα και Ερέρα τελικά πέτυχε και τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Με την κάμερα στο χέρι του έκανε την ερώτηση:

“Παντρεύομαι το Σάββατο και η κυρά μου είναι φανατική σου. Μπορείς να δώσεις μια ευχή για τον Ράιαν και την Όλγα;” Ο Ελ Λόκο χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό απαντάει:

Όλγα, μεγάλο λαθός. Παντρεύεσαι και είσαι φανατική μου. Δυο λάθη μαζί.

Επειδή όμως ο Δον Μπιέλσα καταλαβαίνει από αφοσίωση, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο έδωσε και κανονικές ευχές στο ζευγάρι, κάτι που σίγουρα η Όλγα θα εκτιμήσει περισσότερο την μέρα του γάμου της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Όσκαρ ντε Μάρκος και το Αντί-Λάικ

Στο Μπιλμπάο οι άνθρωποι είναι περήφανοι για τρία πράγματα: για την κουζίνα τους, για το μουσείο τους και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ, που ακόμα και σήμερα την μπερδεύουν με την Ατλέτικο, είναι ένας σύλλογος ιδιαίτερα συμπαθής γενικότερα λόγω της (<κλισέ_αλέρτ>) γνωστής ρομαντικής πολιτικής της περί του ποιος έχει δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο εφιάλτης των εκτελεστών πέναλτι

Βρισκόμαστε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90′, κάποιο μεσημέρι Κυριακής στο γήπεδο Χαριλάου. Ο Άρης αντιμετωπίζει κάποια από τις ομάδες της επαρχίας, σε ένα από εκείνα τα κλασσικά ελληνικά παιχνίδια που η δράση είναι λίγο λιγότερη από παιχνίδι σκάκι δυο ηλικιωμένων σε κάποια βιβλιοθήκη. Σε κάποια ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Με τις ευχές του Μαρσέλο Μπιέλσα”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Αγαπημένος Μπιέλσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *