Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πασχαλιάτικος μποναμάς

Το ταξίδι της Ρίβερ Πλέιτ στη Β’ Εθνική συνεχίζεται και μαζί οι δύσκολες στιγμές. Παρά κάποιες εκλάμψεις, η ομάδα του Μπουένος Άιρες συνεχίζει να παίζει άσχημα και να μην σιγουρεύει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Οι οπαδοί των Μιλλιονάριος έκαναν μαύρο Πάσχα μετά την ήττα με 1-0 από την Ατλάντα με την γκολάρα του Λορεφίσε. Οι οπαδοί της Ατλάντα πήραν εκδίκηση μετά το 7-1 του πρώτου γύρου τραγουδώντας το μεγαλύτερο σουξέ της σεζόν: “Vos sos de B”, το οποίο έχουν βαρεθεί να το ακούν σε όλα τα γήπεδα οι φίλοι της Ρίβερ.

Με την ήττα αυτή η Ρίβερ βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με την Κίλμες, 3 βαθμούς λιγότερους από την Ινστιτούτο που έχει και ένα ματς λιγότερο, ενώ στην 4η θέση είναι η Ροζάριο Σεντράλ και απέχει μόλις 2 βαθμούς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Ίντερνετ γέμισε με νέες αφίσες, που είχαν θέματα από τον γνωστό παππού μέχρι το Πάσχα:

Δεν ζητάω 28 πάσες συνεχόμενες, όπως η Ατλάντα. Ζητάω 3.

Ξεκίνησε χάνοντας, τελείωσε κερδίζοντας (σ.Σ. αναφέρεται στο τελευταίο ματς της Μπόκα)
Ξεκίνησε χάνοντας, τελείωσε χάνοντας.
Μέχρι και το Πάσχα σου λείπουν τα αυγά ΡίΒερ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sombreroposter, βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το δέντρο που φυτέψαμε

Πριν από εκατό χρόνια περίπου, στη γειτονιά Ρικάρντο Μπρουγάδα της πρωτεύουσας της Παραγουάης Ασουνσιόν γεννήθηκε ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος. Το όνομά του Ρεσιστένσια Σπορτ Κλουμπ (Αντίσταση με λίγα λόγια). Ήταν εργάτες από το λιμάνι, το σιδηροδρομικό σταθμό και τον σταθμό λεωφορείων που την ίδρυσαν, θέλοντας να μεταφέρουν την επαναστατικότητα των συνδικάτων της εποχής στο ποδόσφαιρο, να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αγέλαστος δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Ήταν Ιούλιος του 2012 όταν η Κορίνθιανς αντιμετώπιζε την Μπόκα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τότε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, με μια κίνηση που θύμισε Φερνάντο Σάντος το 2006 όταν ανακοίνωσε ότι φεύγει από την ΑΕΚ μια μέρα πριν από τελικό κυπέλλου, δήλωσε ότι εγκαταλείπει την Μπόκα. Στο ματς αργότερα ήταν ανύπαρκτος, η Μπόκα προσπάθησε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Πασχαλιάτικος μποναμάς”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Δύσκολα τα πράγματα για τη Riber…Μάλλον θα χρειαστεί να περάσει από αγώνα promoción για να επιστρέψει στην primera!btw πολλή ωραία ομάδα η Instituto!

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Πρέπει να βγάλω το καπέλο στον τύπο της Ατλάντα που σκέφτηκε να βάλει στο πίσω μέρος της φανέλας, εκτός από τις -πολλές- άλλες διαφημίσεις και ακόμα 2 εκεί που κανονικά είναι οι κάθετες ρίγες.
    Σου λέει “διακόπτονται που διακόπτονται οι ρίγες για να μπει το νούμερο, δεν διακόπτουμε και τις γειτονικές για να βάλουμε 2 διαφημισούλες;;;;”
    Ζαλίστηκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *