Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ποιος είναι αυτός ο αψηλός;

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε στη Βραζιλία και παρ’ ότι το τένις δεν είναι το πιο αγαπημένο άθλημα στη χώρα έγινε δεκτός με θαυμασμό. Όπως ήταν φυσιολογικό έδωσε και συνεντεύξεις μία εκ των οποίων στο O’ Globo. Εκεί η δημοσιογράφος με μεγάλη χαρά έδωσε στον έναν εκ των κορυφαίων του κόσμου τη φανέλα της Σελεσάο με το Νο 11 και το όνομά του πίσω. Ο Φέντερερ γνωστός για την ευγένειά του ευχαρίστησε, αλλά όταν άκουσε την δημοσιογράφο να λέει με μεγάλη χαρά ότι τη φανέλα την έχει υπογράψει και ο Νεϊμάρ της Σάντος ήταν ειλικρινής και ρώτησε αφοπλιστικά: “Είναι καλός;”

Εκείνη η στιγμή αμηχανίας που ακούγονται μόνο τα τριζόνια πέρασε και ο Ρότζερ το έσωσε λέγοντας ότι γι’ αυτόν η Βραζιλία πάντα είχε τους καλύτερους παίκτες και θα ήθελε να γνωρίσει κάποιους από αυτούς όπως ο Κακά. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν είπε και τον Ρονάλντο γιατί θα μάθαινε ότι έχει σταματήσει. Είναι άγνωστο αν ο Νεϊμάρ το έμαθε και πώς θα αντιδράσει (πιθανότατα κάνοντας ένα ακόμα πιο γελοίο κούρεμα).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πέναλτι με τα δύο πόδια

Υπήρξε ένας από τους ιστορικότερους παίκτες της Μπόκα. Ο Μαρτίν Παλέρμο μπορεί να μην είχε ποτέ την ποιότητα άλλων φορ της Αργεντινής, αλλά έγραψε τη δική του ιστορία. Κι η ιστορία αυτή είναι γεμάτη διάφορες περίεργα συμβάντα, λες και οι συμπτώσεις και τα περίεργα γεγονότα τον κυνηγούσαν πάντα. Όπως η ιστορία με τα πόσα γκολ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ποδοσφαιρική οικογένεια Κιέζα

Το ιταλικό ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 1990 ήταν ένας παράδεισος μεγάλων παικτών. Ό,τι κορυφαίο κυκλοφορούσε στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά περνούσε από κάποια ιταλική ομάδα και όχι αποκλειστικά μόνο από τις μεγάλες. Ένα πρωτάθλημα δύσκολο, συναρπαστικό, με πολλούς υπερ-ήρωες. Μέσα όμως σε αυτή την πλημμύρα αστεριών, πάντα υπήρχαν λιγότερο προβεβλημένοι ήρωες, μεγάλοι παίκτες που έγραφαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Ποιος είναι αυτός ο αψηλός;”

  1. Ο/Η jose λέει:

    Ο Roger ειναι ενας τεραστιος αθλητης και λογικο ειναι να μη ξερει ενα μεγαλο ταλεντο μα,κατα την αποψη μου,τιποτα παραπανω(ας με κρινει η εξελιξη του και πορεια του) απο εναν καλο ποδοσφαιριστη που εχει το κεφαλι στα συννεφα,που λεγεται Neymar.
    Αγαπαμε Roger,μισουμε neymar,balotelli και συναφη χαζονταμαρα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος ο Φέντερερ ασχολείται με το ποδόσφαιρο και πηγαίνει σε αγώνες της Βασιλείας όταν μπορεί.

    Απλά το σοκ για τους Βραζιλιάνους θα ήταν μεγάλο, μια που βλέπουν στο πρόσωπο (και το μαλλί) του Νεϊμάρ ένα νέο τεράστιο παίκτη.

  3. Ο/Η jose λέει:

    Πέραν του ότι βλέπει μπάλα,νομίζω έχει και μία σχέση με τα διοικητικά της Βασιλείας και είναι και φίλος με τους σούπερ επιθετικούς Frei και Streller.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *