Μία φανέλα, πόσα κουρέματα;

  [5 Σχόλια]

Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και Χαβιέ Ζανέτι περάσανε μια ζωή στις ίδιες ομάδες. Οι φανέλες ήταν ίδιες (με μικρο-αλλαγές). Οι παίκτες όμως; Κάποιο καλό παλικάρι στο 101greatgoals βασισμένο στην μοναδική και αγαπημένη μας βάση δεδομένων του ποδοσφαίρου, τα αυτοκόλλητα Πανίνι, μάζεψε τις φάτσες των δύο τεράστιων ποδοσφαιριστών ανά τους αιώνες τις σεζόν.

Συμπέρασμα; Ο Άλεξ έχει πάει από το ξούρα, στο κοντό, στο μακρύ και τούμπαλιν, ενώ ο Ζανέτι πιθανότατα να έβγαλε μια φωτό την πρώτη του σεζόν και μετά απλά να αλλάζανε τις φανέλες με φώτοσοπ. Φήμες ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ντόριαν Γκρέι ελέγχονται.

5 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 Veronica Lodge // 17 Μάιος, 2012 στις 15:50

  Συμπέρασμα,ο Zanetti είναι πιστός στον κομμωτή του,όσο πιστός είναι και στην inter!Φήμες περι συμφωνίας τύπου Faust με το Μεφιστοφελή δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

 • 2 charlie // 17 Μάιος, 2012 στις 20:40

  Τα κουρέματα του Ντελ ΠιέΤρο (κατά Αλέφαντο) κάνουν κύκλο: ανά 2-3 αφάνες, 2 γλόμποι, 2-3 κοντά, 2-3 μεσαίου μήκους (ελαφρά χετταία) που εναλλάσσονται.

  Του Ζανέτι πέρα από το κούρεμα που είναι καρμπόν, είναι και το ύφος του: μετά την 1η σαιζόν είναι σαν τη Νικόλ Κίντμαν μετά τα μπότοξ. Γυάλινη φάτσα.

 • 3 Elaith // 17 Μάιος, 2012 στις 21:10

  ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Ήμαρτον ρε

 • 4 balkou // 18 Μάιος, 2012 στις 01:00

  Ο Χαβιέρ δεν έχει αλλάξει κομμωτή, τη μάνα του ή τη γυναίκα του, δηλαδή. (έστω η πεθερά που πέρασε την τεχνογνωσία στη νύφη)

 • 5 Δημήτρης // 18 Μάιος, 2012 στις 05:26

  PANINI 🙂

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>