Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μία φανέλα, πόσα κουρέματα;

Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και Χαβιέ Ζανέτι περάσανε μια ζωή στις ίδιες ομάδες. Οι φανέλες ήταν ίδιες (με μικρο-αλλαγές). Οι παίκτες όμως; Κάποιο καλό παλικάρι στο 101greatgoals βασισμένο στην μοναδική και αγαπημένη μας βάση δεδομένων του ποδοσφαίρου, τα αυτοκόλλητα Πανίνι, μάζεψε τις φάτσες των δύο τεράστιων ποδοσφαιριστών ανά τους αιώνες τις σεζόν.

Συμπέρασμα; Ο Άλεξ έχει πάει από το ξούρα, στο κοντό, στο μακρύ και τούμπαλιν, ενώ ο Ζανέτι πιθανότατα να έβγαλε μια φωτό την πρώτη του σεζόν και μετά απλά να αλλάζανε τις φανέλες με φώτοσοπ. Φήμες ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ντόριαν Γκρέι ελέγχονται.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα, Ρετροφωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κυνηγώντας μια μπάλα κι ένα όνειρο

Ήταν 15 Δεκεμβρίου του 2006, στο κρύο και υγρό Τορίνο. Η Γιουβέντους ζούσε την πιο μαύρη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Ατιμασμένη και τιμωρημένη, βρισκόταν στη Serie B και προσπαθούσε να ξεπεράσει το χάντικαπ των βαθμών για να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Οι παλιοσειρές που δεν προτίμησαν τα χρήματα, αλλά έμειναν πιστοί στη Βέκια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρετρό κουίζ νο23 (with a twist)

Το να αναγνωρίστε τον εικονιζόμενο είναι πιο εύκολο κι από το να «τσιμπήσει» ο Μέσι την μπάλα πάνω από τον Αλμούνια. Το να σας πούμε ότι η στιγμή της αλλαγής που απεικονίζεται είναι ιστορική διότι πρόκειται για το επαγγελματικό ντεμπούτο του παίκτη κι εσείς να βρείτε τη χρονιά και τον αντίπαλο, είναι πιο εύκολο κι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Μία φανέλα, πόσα κουρέματα;”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Συμπέρασμα,ο Zanetti είναι πιστός στον κομμωτή του,όσο πιστός είναι και στην inter!Φήμες περι συμφωνίας τύπου Faust με το Μεφιστοφελή δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Τα κουρέματα του Ντελ ΠιέΤρο (κατά Αλέφαντο) κάνουν κύκλο: ανά 2-3 αφάνες, 2 γλόμποι, 2-3 κοντά, 2-3 μεσαίου μήκους (ελαφρά χετταία) που εναλλάσσονται.

    Του Ζανέτι πέρα από το κούρεμα που είναι καρμπόν, είναι και το ύφος του: μετά την 1η σαιζόν είναι σαν τη Νικόλ Κίντμαν μετά τα μπότοξ. Γυάλινη φάτσα.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ήμαρτον ρε

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Ο Χαβιέρ δεν έχει αλλάξει κομμωτή, τη μάνα του ή τη γυναίκα του, δηλαδή. (έστω η πεθερά που πέρασε την τεχνογνωσία στη νύφη)

  5. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    PANINI 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *