Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μία φανέλα, πόσα κουρέματα;

Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και Χαβιέ Ζανέτι περάσανε μια ζωή στις ίδιες ομάδες. Οι φανέλες ήταν ίδιες (με μικρο-αλλαγές). Οι παίκτες όμως; Κάποιο καλό παλικάρι στο 101greatgoals βασισμένο στην μοναδική και αγαπημένη μας βάση δεδομένων του ποδοσφαίρου, τα αυτοκόλλητα Πανίνι, μάζεψε τις φάτσες των δύο τεράστιων ποδοσφαιριστών ανά τους αιώνες τις σεζόν.

Συμπέρασμα; Ο Άλεξ έχει πάει από το ξούρα, στο κοντό, στο μακρύ και τούμπαλιν, ενώ ο Ζανέτι πιθανότατα να έβγαλε μια φωτό την πρώτη του σεζόν και μετά απλά να αλλάζανε τις φανέλες με φώτοσοπ. Φήμες ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ντόριαν Γκρέι ελέγχονται.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα, Ρετροφωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γιατί έβαλες γκολ ρε;

Ήταν 24 Ιανουαρίου του 1999 όταν η Βενέτσια υποδεχόταν την Μπάρι στα πλαίσια της Serie A. Το κρύο αρκετό, η υγρασία σου τσάκιζε τα κόκαλα και στο γήπεδο υπήρχε πολλή ομίχλη σαν να ήταν ταινία του Τζον Κάρπεντερ. Οι ομάδες ήταν περίπου στην μέση του πίνακα, κοιτάζοντας περισσότερο προς τα πίσω τους και κάποιον πιθανό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις του 38χρονου Μπρούνο Άλβες

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο. Σε αυτόν τον ελεύθερο χρόνο μας θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι μάνατζερ στον υπολογιστή. Ή ας υποθέσουμε ότι είμαστε ένας τεχνικός διευθυντής μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Η ομάδα μας, ηλεκτρονική ή πραγματική, χρειάζεται ένα σέντερ μπακ. “Τρώμε πολλά γκολ στον αέρα“, λέει ο βοηθός προπονητή (ηλεκτρονικός ή πραγματικός). Τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Μία φανέλα, πόσα κουρέματα;”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Συμπέρασμα,ο Zanetti είναι πιστός στον κομμωτή του,όσο πιστός είναι και στην inter!Φήμες περι συμφωνίας τύπου Faust με το Μεφιστοφελή δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Τα κουρέματα του Ντελ ΠιέΤρο (κατά Αλέφαντο) κάνουν κύκλο: ανά 2-3 αφάνες, 2 γλόμποι, 2-3 κοντά, 2-3 μεσαίου μήκους (ελαφρά χετταία) που εναλλάσσονται.

    Του Ζανέτι πέρα από το κούρεμα που είναι καρμπόν, είναι και το ύφος του: μετά την 1η σαιζόν είναι σαν τη Νικόλ Κίντμαν μετά τα μπότοξ. Γυάλινη φάτσα.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ήμαρτον ρε

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Ο Χαβιέρ δεν έχει αλλάξει κομμωτή, τη μάνα του ή τη γυναίκα του, δηλαδή. (έστω η πεθερά που πέρασε την τεχνογνωσία στη νύφη)

  5. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    PANINI 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *