Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι βαψομαλλιάδες

Οπόρτο, 2012.

Ο Χουλκ και η παρέα του σηκώνουν την κούπα του πρωταθλητή, με τα μαλλιά βαμμένα, λίγο πριν κερδίσουν την Σπόρτινγκ με 2-0.

Γαλλία, 1998

Η Ρουμανία σοκάρει τον κόσμο πρώτα κερδίζοντας την Αγγλία και στη συνέχεια με το πλατινέ βαμμένο μαλλί όλων των παικτών (ανάμεσά τους κι ο Άντον Ντόμπος) στο ματς με την Τυνησία. Οι Bleach Boys τελικά μένουν εκτός 8αδας από τον Νταβόρ Σούκερ.

Panini 1997-98

Ο Ιμπραήμ Μπα, ο άνθρωπος για τον οποίο άκουσα πρώτη φορά την λέξη βαψομαλλιάς σε εκπομπή του Γεωργίου και τον θυμάμαι κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες όπως αυτή της Πόρτο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ιταλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Παγκόσμιο Κύπελλο-Ιστορία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Vol. XIIΙ)

Βάρναμο, Σουηδία Με το σκορ στο 2-3 μεταξύ της τοπικής IFK και της Βάρμπεργκς, ο τερματοφύλακας Μπγιορν Άκεσσον προωθήθηκε για την απέλπιδα προσπάθεια της ισοφάρισης στο 93′. Τελικά η μπάλα του στρώθηκε στον αέρα και αυτός έγινε ο ήρωας της συνάντησης με το γκολ που σημείωσε και πανηγυρίστηκε έξαλλα. Μια από τις λίγες φορές που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κλας Ίγκεσον και ο Πάγκος της Ζωής

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Γκέτεμποργκ με την Έλφσμποργκ ο προπονητής της ομάδας της Έλφσμποργκ Κλας Ίγκεσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία τρία χρόνια δεν το βάζει κάτω. Πριν πέντε χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο μυελό των οστών. Οι πόνοι στην πλάτη και τη μέση που ένιωθε για καιρό δεν ήταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Οι βαψομαλλιάδες”

  1. Ο/Η tre1926 λέει:

    εγω θα εβαζα και τον τελικο το ξυρισμενων κεφαλιων και ας ηταν σε μπασκετ

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Τι σαμοβάρι είναι δαύτο στην Πορτογαλία?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *