Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Vol. X)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBk-AD9w8JM

Μπιλμπάο, Ισπανία (χώρα των Βάσκων)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει τον άξιο φετινό της τίτλο μετά την μεγάλη νίκη της επί της Αθλέτικ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς τους παίκτες της Ρεάλ και ειδικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που “στολίζουν” σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Κριστιάνο τα κρατάει όλα μέσα του σαν καλός Χριστιάνος, αλλά η ιώβεια υπομονή του εξαντλείται στο τέλος.


Τορίνο, Ιταλία

Η Γιουβέντους κάνει περίπατο με την ακίνδυνη Λέτσε, αλλά δεν λέει να καθαρίσει το παιχνίδι. Το 1-0 από τα πρώτα λεπτά παραμένει, η Λέτσε παίζει με 10 παίκτες και η απόδοση στον άσσο είναι κάπου στο 1.03. Ο Μπουφόν που φέτος κάνει μια εκπληκτική χρόνια δέχεται την μπάλα στο 85′ και αποφασίζει να ξαναδώσει νόημα στο πρωτάθλημα με την γκάφα της σεζόν.



Λονδίνο, Αγγλία

Η φιναλίστ του CL Τσέλσι αντιμετωπίζει την ομάδα θαύμα της φετινής σεζόν (μια που η Τότεναμ ξεφούσκωσε) Νιουκάστλ. Ο Παπίς Ντεμπά Σισέ ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο του και μαζί και με λίγη δόση τύχης δίνει μια τεράστια νίκη στη Νιουκάστλ.

Αργεντινή, Μπουένος Άιρες

Ένα πανό έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτης της Ρίβερ. Η ιδέα ανήκει σε μια 24χρονη οπαδό της ομάδας που μαζί με φίλους της το έφτιαξαν. Το πανό σε ελεύθερη μετάφραση γράφει: “Η άνοδος δεν είναι επιτυχία, είναι υποχρέωση”. Ο Τσόρι Ροντρίγκες δήλωσε: “Θα θελα να ξερα ποιος έγραψε αυτό το πανό…”, λέγοντας ότι ο ίδιος θα πανηγυρίσει την άνοδο. Σε παρόμοιο ύφος και ο αρχηγός Καβενάγκι που κατέληξε: “Αυτός που έκανε το πανό δεν είναι οπαδός της Ρίβερ”.

Αγγλία (γενικά)

Ο Ρόι Χόντσον είναι ο νέος προπονητής της Αγγλίας και η Sun πιστή στο χαμηλό της επίπεδο βγάζει πρωτοσέλιδο κοροϊδεύοντας το πρόβλημα του κόουτς στο να προφέρει το “Ρ”.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, Αγγλικό πρωτάθλημα, βιντεοθεραπεία, Ισπανικό πρωτάθλημα, Ιταλικό πρωτάθλημα, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο γλυκό αριστερό

  Στην Ελλάδα του παραδοσιακά μέτριου ποδοσφαίρου έχουμε χορτάσει χαλκέντερα φουλ μπακ, φιλότιμα αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλα σέντερ μπακ και γενικά παίκτες χαμηλής τεχνικής κατάρτισης. Όταν λοιπόν βλέπουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό παίκτη κάθε δεκαετία (στην καλύτερη) ή εικοσαετία (στη χειρότερη) είναι λόγος να τον θυμόμαστε την ημέρα που έχει γενέθλια. Ένας τέτοιος παίκτης ήταν ο Βασίλης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

38+38=75

Είναι μεγάλο γεγονός όταν ένα όργανο συνεδριάζει για να ψηφίσει δημοκρατικά μετά από δεκαετίες το νέο του αφεντικό. Η AFA, η ΕΠΟ της Αργεντινής, το μόρφωμα αυτό που στο παρελθόν μας έχει δώσει διαμάντια όπως το πρωτάθλημα των 30 ομάδων, το κύπελλο που κρατάει παραπάνω από έναν χρόνο και το μαγικό σύστημα για να βγεις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *