Μας τρολάρει ο «Κάρα»;

  [19 Σχόλια]

Τις αντιδράσεις πάνω στην έξαψη του αγώνα τις κατανοούμε. Την επιμονή 48 ώρες μετά το παιχνίδι σε κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όχι. Είτε, λοιπόν, κάποιος μας γλεντάει με το «πέναλτι» ή αγαπημένος του performer είναι ο Παναγιώτης Κολλημένος.

19 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 duendes // 18 Ιούνιος, 2012 στις 14:46

 • 2 KennyPowers // 18 Ιούνιος, 2012 στις 15:46

  Είτε δε βλέπεις καλά.

 • 3 ausencia // 18 Ιούνιος, 2012 στις 15:57

  Είτε είσαι ο ίδιος ο Καραγκούνης under the influence, aka τα πάντα επιδέχονται διαφορετικών ερμηνειών εκτός από τα γεγονότα.

 • 4 KennyPowers // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:15

  Ευτυχώς που υπάρχει και replay στη σύγχρονη πραγματικότητα.
  Δικαιολογώ τον σουηδό γιατί δύσκολα δίνεις αυτή την επαφή στην εξέλιξη της φάσης. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ήταν πέναλτι.

 • 5 mitsmanen // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:24

  Το να μην δοσει το πεναλτυ ο Σουηδος κοραξ,αντε και παει στο διαλο.Αν ομως ο Καρα χρεωνεται με κιτρινη,την ωρα που υπαρχει σιγουρα επαφη,εστω και αν ο Ρωσος δεν απλωνει το ποδαρι του εμφανως,και λιγο μετα ο Ζιρκοφ κανει διπλο λουπ με αξελ μεσα στην Ελληνικη περιοχη και παιρνει μονο ενα συγκαταβατικο χαμογελο,εεεε τον-μπιπ- κυριε προεδρα ή δεν τον -μπιπ-;;;
  Αν υπολογισουμε δε και τα οργια του αγωνα με την Πολωνια,και τα δυο γκολ-οφσαιντ-που-θες-37-ριπλει που προηγηθηκαν…ασε κατι αλλα που σφυριζονται ως τωρα στο Γιουρο,ε καλα κανει ο δικος μας και ας τρολλαρει ασυστολως.

 • 6 ausencia // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:27

  Προφανώς και η φάση είχε για τον διαιτητή βαθμό δυσκολίας 95/100, ωστόσο πήρε τη σωστή απόφαση και επ’ αυτού δεν υπάρχει κουβέντα παρά μόνο αν έχεις άγνοια των κανονισμών.

  Κατά τα λοιπά, κακώς δόθηκε η κίτρινη κάρτα μια και δεν πέφτει με πρόθεση να ξεγελάσει αλλά τρακάρει με το πόδι του Ιγκνασέβιτς.

 • 7 mitsmanen // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:30

  Ακριβως αυτο λεω.Ναι μεν δεν τον ανατρεπει,οχι ομως οτι βουταει-που να παει,να περασει απο μεσα του λες κι ειναι φαντασμα σε καρτουν;Η κιτρινη ειναι απο παρατραβηγμενη εως προκλητικη.

 • 8 Elaith // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:37

  Για μενα δεν ειναι πεναλ. Το ποδι ειναι κατω και ο τυπαρας παει πανω του. Η καρτα μπορει και να μην βγει.

 • 9 KennyPowers // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:38

  Ο ρώσος απλώνει πόδι, βρίσκει κάρα εντός περιοχής, end of story. Ο,τιδήποτε άλλο είναι πράγματι άγνοια κανονισμών ή διαφορετική ερμηνεία των.

 • 10 panagos // 18 Ιούνιος, 2012 στις 16:44

  «Το ποδι ειναι κατω και ο τυπαρας παει πανω του»

  Που επρεπε να ειναι το ποδι δηλαδη,στην καρωτιδα?κανει τη μπουκα ο καρα,περναει τη μπαλα,και βρισκει στο ποδι του ρωσου,χανει την ισορροπια του και πεφτει,καθαρο πεναλτυ.Δε μετραμε ουτε προθεση ουτε βιαιοτητα.Λαθος τοποθετηση και αργη αντιληψη του αμυντικου,αλλα παρ’ολ’αυτα ειναι πεναλτυ.

 • 11 ausencia // 18 Ιούνιος, 2012 στις 17:06

  Λυπάμαι που το κάνω αυτό, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. ΚΑΠ και end of story indeed.

  1. Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα:

  α) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω έξι παραβάσεις, κατά τρόπο που χαρακτηρίζεται από το διαιτητή ως απρόσεκτος (απερίσκεπτος, αμελής, ανεύθυνος, αδιάφορος), επικίνδυνος (παράτολμος, ριψοκίνδυνος), ή ότι γίνεται χρησιμοποιώντας υπερβολική δύναμη (μη αναγκαία):

  · Λακτίζει ή επιχειρεί (αποπειράται – προσπαθεί να λακτίσει αντίπαλο , χωρίς να τα καταφέρνει.

  · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει.

  · Πηδάει κατά αντιπάλου

  · μαρκάρει αντίπαλο

  · Χτυπάει αντίπαλο ή επιχειρεί (αποπειράται – προσπαθεί) να τον χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρνει.

  · Σπρώχνει αντίπαλο

  β) Αμεσο ελεύθερο λάκτισμα χορηγείται επίσης στην αντίπαλη ομάδα, όταν ένας παίκτης διαπράττει οποιαδήποτε από τις πιο κάτω τέσσερις παραβάσεις:

  · Κάνει «τάκλιν» σε αντίπαλο (γλιστράει στο έδαφος με τεχνικό τρόπο ή παρεμβαίνει) για να γίνει κάτοχος της μπάλας, ερχόμενος σε επαφή με τον αντίπαλο πριν αγγίξει τη μπάλα (ή αντί για τη μπάλα)

  · Κρατάει αντίπαλο

  · Φτύνει αντίπαλο.

  · Πιάνει τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση (δηλαδή μεταφέρει, χτυπάει, ή προωθεί τη μπάλα με το χέρι του ή με το βραχίονά του), με εξαίρεση τον τερματοφύλακα όταν βρίσκεται μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή

  γ) Το άμεσο ελεύθερο λάκτισμα εκτελείται από το σημείο όπου έγινε η παράβαση, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 8.2.

  2. Πέναλτι (επανορθωτικό λάκτισμα):

  Χορηγείται όταν οποιαδήποτε από τις πιο πάνω δέκα παραβάσεις γίνουν από παίκτη μέσα στη δική του επανορθωτική περιοχή, ανεξάρτητα από τη θέση της μπάλας (τη στιγμή που γίνεται η παράβαση), με την προϋπόθεση ότι η μπάλα είναι μέσα στο παιχνίδι «παίζει»).

 • 12 corto maltese // 18 Ιούνιος, 2012 στις 17:07

  συμφωνΆω με moon elf

 • 13 KennyPowers // 18 Ιούνιος, 2012 στις 17:17

  Σε περίπτωση που δε το κατάλαβες μόλις με επιβεβαίωσες εκτός και αν χρειάζεται να συντρέξουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις για να δοθεί πέναλτι.

 • 14 ausencia // 18 Ιούνιος, 2012 στις 17:24

  Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι στην εν λόγω φάση έγινε ξεκάθαρα κάτι από τα παραπάνω, σόρι αλλά το πιθανότερο είναι να έβλεπες Πολωνία-Τσεχία. Κι επειδή αυτό μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον, these were my final two cents on the subject.

 • 15 Elaith // 18 Ιούνιος, 2012 στις 18:51

  Παναγο βαθια νυχτωμενος.
  Κανενα πεναλ, διαβαζε κανονες γιατι θα μεινεις

 • 16 Ανώνυμος // 18 Ιούνιος, 2012 στις 19:56

  · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει.

 • 17 ls13 // 18 Ιούνιος, 2012 στις 20:25

  · Κάνει τρικλοποδιά σε αντίπαλο (τον ανατρέπει βάζοντας το πόδι) ή επιχειρεί (αποπειράται -προσπαθεί) να τον ανατρέψει χωρίς να τα καταφέρνει

 • 18 domenico // 18 Ιούνιος, 2012 στις 20:50

  Στον Λετο γιατι θα ‘διναν πεναλτι, ειναι πιο μαγκας απο τον Κάρα;

 • 19 charlie // 19 Ιούνιος, 2012 στις 13:28

  Συμφωνώ με τους συγγραφείς του σάιΖ αυτού, παρότι κατά τα άλλα πιο πολύ τους ενδιαφέρει πότε παίζει η Ισπανία, η Μπαρτσελόνα, η Χόρχε Βίλστερμαν (ανέβηκε κατηγορία, τρέμετε…) ή αν θα πέσει η Σαν Λορέντζο από το δράμα του Κάρα του τυπάρα.
  Τέτοιοι είστε.

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>