Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βλέποντας το Γαλλία-Αγγλία

Οι πιθανές σκέψεις του συμπαθέστατου Γάλλου οπαδού που έκανε αυτό που θέλαμε κι εμείς που βλέπαμε το ματς Γαλλίας-Αγγλίας:

  1. Ας κοιτάξω τη φανέλα του Χαγτ. Αυτά τα σχήματα… Δεν είναι δυνατόν…  Σε νε πα ποσίμπλ… Με υπνωτίζει…. Δεν-Πγέπει-Να-Κοιμη…..
  2. Δεν πήγα να δω το Pγometheus στο σινεμά γιατί φοβάμαι και τελικά το Alien είναι στο μέτωπο του Λέσκοτ. Δεν αντέχω να το βλέπω…
  3. Πανηγύγιζα τγεις μέγες στην Πλατεία Κωμωδίας και μετά ταξίδεψα με ποδήλατο εδώ για να δω αυτό το ματς κωμωδία; Ω μον Ντιε. Τι καλά να ήμουν πίσω στο Μονπελιέ. Άνετα σηκώναμε το Euro.
  4. Ο Τζέιμς ο Μίλνεγ… Μέχγι και τα ονόματά των Άγγλων είναι από ξενέγωτα τυγιά. Τι καλά να είχα λίγο καμαμπέγ τώγα και να το έβαζα πάνω σε φγέσκο ψωμί μαζί με εσκαγγκό και κανένα φγέσκο βατγάχι. Ω, λαλά… Μμμμμμ….
  5. Τι όμοφγες αυτές οι Ουκγανές απ’ έξω από το γήπεδο που με γώτησαν αν είμαι ο Γον Τζέγεμι. Έπγεπε να τους πω ναι. Θα ήμασταν τώγα αγκαλιά μαζί κάπου και δεν θα καθόταν δίπλα μου ο Γούνει με αυτό το γελοίο μαλλί.
  6. Αν κλείσω τα μάτια μου και το θέλω πολύ θα σταματήσουμε να κάνουμε διακόσιες πάσες έξω από την πεγιοχή της Αγγλίας;

ΥΓ Η πρώτη αγωνιστική στο Euro ολοκληρώθηκε και στο παιχνίδι προγνωστικών του σομπρέρο που συγκλονίζει (!) προηγείται ο Τζώνυ ο Χέντριξ και ακολουθεί ο… αμπαλόπουλος που έχοντας προβλέψει και τη Νορβήγια ως νικήτρια του θεσμού έχει σοβαρό πλεονέκτημα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2012, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Από το δημιουργικό στο παραγωγικό

Αυτή είναι η όμορφη ιστορία του Φουλέκο, της μασκότ του επερχόμενου Μουντιάλ του 2014. Ωραία και καθαρά γραφεία, χαρούμενες φάτσες, γραφίστες, προγραμματίστες, κόσμος που δούλεψε για την μασκότ. Ο Φουλέκο παίρνει το όνομά του από το Futebol (που είναι λίγο κωμικό να παίρνεις γράμματα από την αρχή και το τέλος της λέξης, αλλά ας κάνουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο σκληρό Μουντιαλίτο του κόσμου

Όλοι όταν ήμασταν μικροί θέλαμε να μοιάσουμε στα ινδάλματά μας παίζοντας ποδόσφαιρο στις αλάνες και τις πλατείες. Το ίδιο συνέβη και σε κάποιους Περουβιανούς το 1950 όταν εντυπωσιάστηκαν από το Μαρακάνασο και την σπουδαία νίκη της Ουρουγουάης. Αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους τουρνουά στους δρόμους του “μπάριο” Ελ Πορβενίρ. Έτσι γεννήθηκε το ομώνυμο Μουντιαλίτο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Βλέποντας το Γαλλία-Αγγλία”

  1. Ο/Η dimitra λέει:

    Eίμαι σίγουγη πως σε αυτό εδώ το σάιτ όλοι θα ήθελαν την Ισπανία έναν όμιλο μόνη της να παίξει με όλους και στο τέλος να πάγει το γιούγο και να το αναγτήσει στο μουσείο της Μπαγτσελόνα…

  2. Ο/Η pgetsos λέει:

    τον ειδα τον παππου live και ζηλεψα…

  3. Ο/Η dimitra λέει:

    Καλά ούτε πλάκα δεν σηκώνετε εδώ;4-5 άτομα σχολιάζουν μονίμως,αν δεν γουστάρετε άλλους βάλτε comment moderator για να περνάτε καλύτερα.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Ποιος δεν δεχεται την πλακα; Το χαμογελαστο σομπρερο-τρολλ ειμαι εγω, ο συγγραφευς. Μηπως μπερδευεσαι ; Δεν με καταλαβες απο το μυστακιο;
    By the way, Βαλενθια ειμαι και εις το Euro μονο Ελλαδα και νορβηγια.

  5. Ο/Η appapa λέει:

    Γενικά, Ισπανία και Μπαρτσελόνα δεν ταυτίζονται, ε, Δήμητρα;

  6. Ο/Η dimitra λέει:

    @appapa

    Ωραίος καιρός σήμερα!

  7. Ο/Η apppapa λέει:

    Εδώ που είμαι βρέχει συνέχεια, όλα σχετικά είναι.

  8. Ο/Η hi λέει:

    ποιος είναι ο θεός ο drakjee που έχει χάσει και τα 9 ματς μέχρι τώρα;

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Έτσι όπως πάνε τα ματς, βλέπω να τον φτάνω…
    Μιλάμε δεν πιάνω τίποτα εδώ και 3 μέρες.
    Με γκαντέμιασε ο Πανάγος ο κατσικοπόδαρος.

  10. Ο/Η ampalopoulos λέει:

    Καλά αυτός ο Σεβτσένκο Μιλανέζος δεν ήτανε? Πότε πήρε μεταγραφή στην Ουκρανία και μου χάλασε την πρόβλεψη με τα 2 γκολ του?
    Forza Norge!

  11. Ο/Η Elaith λέει:

    Του δώσανε διαβατήριο αυτοί οι αλήτες οι Ουκρανοί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *