Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

4 χρόνια σομπρέρο

Πιστοί στην παράδοση που μας θέλει να γιορτάζουμε κάθε χρόνο άλλη ημέρα τα γενέθλιά μας και συνήθως να τα ξεχνάμε, με μικρή καθυστέρηση γιορτάζουμε τον 4ο χρόνο του σομπρέρο στα ίντερνετζ.  Δεν έχω να πω πολλά για το μπλογκ, δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα να κρατάς ένα σάιτ. Αυτό που κυρίως θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες μας, όλους τους μυστήριους τύπους που μας κάνουν φόλλου στο twitter, εσάς που έχετε κάνει like στο Facebook (και γιατί είστε τόσο λίγοι; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ), όσους στέλνουν μέιλ (ειδικά τις κοπέλες που αφήνουν και το τηλέφωνό τους μαζί με μια φωτό με σουφρωμένα χείλια σε έναν καθρέφτη) είτε για να ρωτήσουν κάτι, είτε για να μας προτείνουν κάποιο θέμα και φυσικά όσους έχουν γράψει και όσους συνεχίζουν να γράφουν τα κείμενα σε αυτόν εδώ τον χώρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Θοδωρή για την… τεχνική υποστήριξη και τη βοήθεια όσες φορές υπήρχαν θεματάκια.

Πάνω απ’ όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνήθεις σχολιαστές των κειμένων μας. Ειδικά μέσα στο αρκετά μοναχικό 2012 κατά το οποίο ένιωθα πολλές φορές σαν τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη (που ο μύθος τον θέλει να έχει διώξει τους συνεργάτες του μια φορά και να έχει γράψει μόνος του όλα τα άρθρα ενός τεύχους του ιστορικού “Δικέφαλου¨), το γεγονός ότι σχολιάσαμε μαζί αρκετά θέματα από τα χειρότερα κουρέματα και το τανγκό, μέχρι το μοντέρνο ποδόσφαιρο και τα γκολ του Πελέ μου έδινε το κίνητρο να τραβήξω λίγο παραπάνω το κουπί και να μην αραχνιάσει ο τόπος. Ξέρετε ποιοι είστε εσείς, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε σας ευχαριστώ που κάνετε τον χώρο πιο ζεστό. Σε μια εποχή που άλλοι πηγαίνουν και παντρεύονται (βίον ανθόσπαρτο by the way) και άλλοι είναι εσώκλειστοι (κουράγιο αδερφέ duendes, λευτεριά στου Άρη τα παιδιά) είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις για χόμπι βρίσκει ανταπόκριση. Γεροί να’ μαστε και στα 5 χρόνια να γράφει το αντίστοιχο κείμενο κάποιος άλλος (εσένα λέω κοπρίτη) κι όχι εγώ…

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βλογημένο ‘ποδόσφαιρο’

Του Αγίου Πατρικίου σήμερα, μεγάλη η Guinness του, προστάτη των απανταχού Ιρλανδών. Πέρα από τα τετράφυλλα τριφύλλια, τους τόνους μαύρης μπύρας και τη παραδοσιακής Gaelic μουσικής, είναι η μέρα που οι Ιρλανδοί παίζουν το δικό του άθλημα, το Ιρλανδικό ‘ποδόσφαιρο’. Το Peil Ghaelach στην τοπική διάλεκτο είναι ένα καθόλου πετυχημένο πάντρεμα του παραδοσιακού ποδοσφαίρου και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γράμμα από τη Βραζιλία

Μπέλο Οριζοντε, Δευτέρα 17.06.2013 Αγαπητέ φίλε, ναι μιλάω σε εσένα που ακους Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια, υπερμεγέθεις κώλους και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Η μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. Εδώ εξάγουμε, αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

21 σχόλια σχετικά με το “4 χρόνια σομπρέρο”

  1. Ο/Η makattacks λέει:

    ένα δάκρυ κύλησε…

  2. Ο/Η ΠιΖήτα λέει:

    Υγεία!

  3. Ο/Η AlexCurtis21 λέει:

    Χρονια σας πολλα! δεν εχω καμμια ψαγμενη ευχη 🙁

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Τουρτίτσα για μας?

  5. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Χρόνια πολλά σε όλους τους sombreristas!

  6. Ο/Η Spymig λέει:

    Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες του sombrero που είτε είναι λίγοι, είτε πολλοί, είναι ήρωες μίας σάπιας “κοινωνίας του ποδοσφαίρου” (και όχι μόνο) που μας θέλει όλους οπαδούς “κάτι” ή “κάποιου”. Πολλές φορές, μάλιστα, προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό το “κάτι” είναι “ιδέα”.

    Επίσης, Elaith, καλό κουράγιο 😉

  7. Ο/Η duendes λέει:

    Χρονια μας πολλα “και στα 100 θα’μαι παλι εδω να μας το τραγουδω”

  8. Ο/Η hi λέει:

    έλα μωρή αρρώστια σομπρέρο
    (επίσης στο επόμενο ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο θέλω τον λαγό στο ματς με τον αστέρα)

  9. Ο/Η Mr.Leon λέει:

    Ηappy birthday bitches.

  10. Ο/Η chuang λέει:

    Χρονια πολλά. Αντε και με μικρα σομπρεράκια του χρόνου!

  11. Ο/Η HulkSmash λέει:

    Xronia polla paidia,eisaste o Jimmy Floyd Hasselbaink twn podosfairikwn blog,keep up the quality work!

  12. Ο/Η Jordi λέει:

    Χρόνια πολλά και συνεχίστε την καλή δουλειά.

  13. Ο/Η ausencia λέει:

    Στα 4 χρόνια δημόσιας παρουσίας του ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος δεν είχε καν αλλάξει από πρώτη σε δευτέρα, όπερ και σημαίνει ότι ο δρόμος για την καταξίωση είναι μακρύς. A site’s personality, though, goes a long way.

    ΥΓ. Μερσί για τις ευχές.

  14. Ο/Η panagos λέει:

    4 χρονακια ε? Αντε και στα 104 με ρετροκουιζ για τον γιαννιωτα και τον καπινο…

  15. Ο/Η Nikos Lioliopoulos λέει:

    να τα εκατοστησεις!

  16. Ο/Η MrPinkEyesV2 λέει:

    τις προαλλες διαβαζοντας ενα αρθρο σας σκεφτομουν ποσο πιο καλογραμμενα (και χωρις ορθογραφικα) ειναι τα κειμενα σας απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν στα “καλα” αθλητικα site.

    να τα εκατοστησετε παιδια!

    (αν γραφατε κ λιιγο περισσοτερο για ελ. ποδοσφαιρο -καλα μη βαρας)

  17. Ο/Η corto maltese λέει:

    άντε και του χρόνου

    κτηνίατρε, keep walking

  18. Ο/Η Stefanos λέει:

    Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Το μπλογκ φαίνεται ότι είναι παρεΐστικο και χομπίστικο και αυτό του δίνει χαρακτήρα. Το βρήκα πρόσφατα αλλά το επισκέπτομαι συχνά επειδή έχω χρόνο και διαβάζω πολλά άρθρα του γιατί βάζετε έξυπνα λινκς παντού μέσα στα κείμενα.

    Στην ερώτησή σου “γιατί είναι λίγα τα λάικς στο φέισμπουκ” να σου προτείνω την εξής απάντηση “γιατί πρόκειται απλά για ένα feed του μπλογκ που σερβίρει με αυτοματοποιημένο τρόπο τα άρθρα”. Κάτι που εγώ πχ το έχω ήδη σαν υπηρεσία από τον Google Reader. Οπότε γιατί να σπαμάρω και άλλο το νιούσρολ στο φέισμπουκ για να έχω την ίδια πληροφορία που βλέπω και στο Reader; Αν βρείτε το χρόνο (προς Θεού, δεν είστε επαγγελματίες, το σχόλιο το κάνω σα feedback) να έχετε ένα facebook page σαν του Red Duckling πχ που σερβίρει μεν το περιεχόμενό του αλλά πάντα σχολιάζει έγκαιρα την επικαιρότητα, τότε τα λάικς θα αυξηθούν (γιατί όλοι θα θέλουν να διαβάσουν και το “εκτός του blog σχόλιο”).

    Χαιρετισμούς,
    Στέφανος

  19. Ο/Η pgetsos λέει:

    εκεινο το πρασινο, σαν σπερματοζωαριο προς το “4” ειναι 😛

    Χρονια πολλα, και να σχολιαζεται περισσοτερο στο twitter 😀

  20. Ο/Η Elaith λέει:

    Στέφανε έχεις δίκιο σε αυτό που λες, από την άλλη όμως είναι ο αντίστροφος ακριβώς λόγος που δεν το κάνουμε στο φέισμπουκ. Θεωρώ ότι θα σπαμμάραμε πολύ αν κάθε λίγο και λιγάκι γράφαμε κάτι στο ΦΒ σαν σχόλιο. Αυτό το κάνουμε κυρίως στο τουίτερ που μπορείς να γράφεις χωρίς να σου πει κάποιος “με έπρηξες ρε φίλε”. Αν κάνω λάθος πείτε μου… Ο duendes επιμένει κάποια από τα τουίτς να τα μεταφέρουμε και στο ΦΒ.

    Μίστερ Ροζ Μάτι, είναι δύο οι λόγοι που δεν σχολιάζουμε τόσο τα της Ελλάδας όσο παλιά. Αφ’ ενός ότι κάπως έχουμε ξενερώσει εδώ και 1-2 χρόνια περίπου (όχι ότι το παίζουμε αφ’ υψηλού και δεν παρακολουθούμε τις ομάδες μας) και το δεύτερο ότι παλιότερα υπήρχαν άτομα που έγραφαν ο καθένας για την ομάδα του και υπήρχε πολυφωνία. Τώρα θα ήταν ιδιαίτερα κιτρινόμαυρης απόχρωσης αν γινόταν αυτό.

    hi, o Λαγός είναι επική φιγούρα πλέον.

    HulkSmash μια που ήμουν φαν του Τζίμι Φλόιντ το παίρνω ως θετικό το σχόλιο.

    balkou, όσα κομμάτια τούρτα θες. Δεν υπάρχει φόβος να παχύνεις.

  21. Ο/Η 4minister λέει:

    Να τα κατοστήσετε παίδες! 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *