Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Bohemian chic

Ο Ντάρκο μοιάζει να έχει χαθεί στη μουσική και να ετοιμάζεται να φέρει μια γυροβολιά. Ο Σάβο τραγουδάει και ταυτοχρόνως τσεκάρει γύρω-γύρω για να κοζάρει κανά καλό γκομενάκι. Ο Σάσα Τσούρσιτς όμως είναι ο αρχηγός σ’ αυτό το πανηγύρι και στην αγκαλιά του κατέληγαν στο τέλος τα καλύτερα κορίτσια. Όχι γιατί ήταν ο πιο όμορφος ή ο πιο καταφερτζής, αλλά διότι έκανε καριέρα μεθώντας, βρίζοντας και στήνοντας τσακωμούς με όλους τους προπονητές του επειδή έτσι γούσταρε. Να περνάει πάντα το δικό του.

Στα 28 του ο ατίθασος Σέρβος επέστρεψε από τη Σκωτία στο Βελιγράδι για να παίξει μία χρονιά με την Όμπιλιτς και να κλείσει την καριέρα του. Αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν θα υπέγραφα σε άλλη ομάδα, ακόμα κι αν μου πρόσφεραν 15εκ. δολάρια. Βέβαια αν μου πρόσφεραν 15 διαφορετικές γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο, θα άλλαζε το πράγμα. Στην περίπτωση αυτή θα έλεγα στον πρόεδρο: Άφησέ με να κάνω αυτές τις γυναίκες ευτυχισμένες – Θα τις ικανοποίησω όπως δεν το έχει κάνει κανείς άντρας γι’ αυτές στο παρελθόν».

Ναι, αυτός που απεικονίζεται αριστερά τα είπε αυτά. Αυτός που φοράει το πουλόβερ μέσα από το παντελόνι και ποζάρει με καμάρι που μόνο οι Bros Brothers μπορούν να κατανοήσουν. Και γι’ αυτό και μόνο, Σάσα Τσούρσιτς r-e-s-p-e-c-t.

(Η φωτογραφία έχει πιθανότατα τραβηχτεί το 1996 στην Αγγλία, όταν Τσούρσιτς και Μιλόσεβιτς αγωνίζονταν στην Άστον Βίλα και ο Κοβάσεβιτς στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκτός θέματος, Ρετροφωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ρετρό κουίζ νο26

Το σημερινό κουίζ είναι λίγο πιο στοχευμένο καθώς προέρχεται και πάλι από την προσωπική μου συλλογή καλτ φωτογραφιών της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν παίκτη που τίμησε τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό κατά την παρουσία του στην ομάδα, παρά τα εμπόδια που του έβαλε ο τότε προπονητής. Επειδή είναι τόσο αναγνωρίσιμος (λέμε τώρα) θα προχωρήσω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Μετά από καιρό έπεσα πάνω σε κάτι που μου έκανε τη διάθεση σούπερ χριστουγεννιάτικη. Μπορεί η διοίκηση του sombrero να μου έχει στείλει αρκετές προτάσεις κειμένων τον τελευταίο καιρό, αλλά ως άλλος Πήτερ Πάρκερ θα πάω με το ρεύμα των ημερών. Χριστούγεννα, λοιπόν, γιορτή χαράς, αγάπης και αγαλλίασης, εκτός αν είσαι γαλοπούλα ή γουρούνι, δηλαδή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Bohemian chic”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Μιλάμε για ΕΠΙΚΗ φωτογραφία.

    Σάβο Μιλόσεβιτς γέμισε πολλά καλοκαίρια τα όνειρά μας στις παραλίες, όταν τον έφερνε κάθε χρόνο ο Ντούσαν. Την μια χρονιά νομίζω θα πήγαινε να τον φέρει ο Τροχανάς με ιδιωτικό τζετ.

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Τους άφησαν να εισέλθουν στη χώρα μ’αυτά τα μπλουζιά?

  3. Ο/Η Θωμάς Ραβέλλης λέει:

    Λοιπον οκ, θα μου πείτε τι κανω καλοκαιριάτικα Σαββατόβραδο, 1 η ωρα την νύχτα σε ενα άρθρο που ανεβηκε πριν έξι (6 παρακαλώ) χρόνια..
    Ας το προσπεράσουμε αυτό όμως, και να ρωτήσω (αν ποτέ υπάρχει πιθανότητα να διαβάσει κάποιος ξανά αυτό το άρθρο) ο τύπος αριστερά του ντάρκο, με τη μπλούζα φρουτ οφ δε λουμ, που ολοι ειχαμε τότε τουλαχιστον μια (σε κάθε χρώμα) είναι ο ντράγκαν ο τσίριτς..;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *