Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πως είπαμε είναι το ‘πελάτες’ στα Ισπανικά;

10 σχόλια που προέκυψαν στο twitter μας από την παρακολούθηση του αγώνα Λεβάντε – Ολυμπιακός, που ξεκίνησε με ένα αθώο αστείο για το όνομα του Χοσέ Χολέμπας το οποίο και αποδείχτηκε προφητικό από μια οπτική την οποία δεν περιμέναμε.

  • 29 κατασκευαστές λογοπαίγνιων στα αθλητικά ΜΜΕ παρακαλάνε απόψε για ένα γκολ Χολέμπας ώστε να γράψουν επιτέλους το “Έρωτας στα χρόνια του Χολέμπας”.
  • Δυο άτομα μόνο δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τη πάσα στη πλάτη του Χολέμπας. Ο Χολέμπας και ο θείος μου. Κι ο θείος μου κοιμάται απ’τις 18.30.
  • Βγαλμένη από το Euro η εμφάνιση Χολέμπας.
  • Λίγο πιο μάπα να ήταν η εικόνα στον ΑΝΤ1 θα είχαν προσλάβει σκιτσογράφο για να συμπληρώνει τα κενά.
  • Κάπου σε έναν κήπο στην Κηφισιά, ο Νικοπολίδης έχει αφήσει κάτω το ποτιστήρι και περιμένει τηλέφωνο από τον Μαρινάκη.
  • Πιο χάλια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απ’ αυτή του Χολέμπας μόνο ο Όσκαρ ο Πιστόριους.
  • Αν είσαι γκόμενα οπαδού του Ολυμπιακού, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις το μεικ απ και να πας στο περίπτερο να αγοράσεις σοκολάτες.
  • Το πιο όμορφο love story της ημέρας συνέβη πριν από λίγο, όταν ο Χολέμπας “έκανε δική του μια μπαλιά στη πλάτη του” για πρώτη φορά σήμερα.
  • Η πελατειακή σχέση που έχουν αναπτύξει οι Ισπανοί μαζί μας είναι τόσο καλή που και το προπαιδικό να κατεβάσουν, θα μας αποκλείσουν.
  • Ας μην είμαστε τελείως αρνητικοί. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει το τρίτο γκολ ο Καράμπελας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Ολυμπιακός, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα τρία χρόνια νύχτας του Νίκου Γόδα

Η ιστορία που θα διαβάσετε με βασανίζει καιρό. Πάνε μήνες που σκέφτομαι να γράψω γι’ αυτή αλλά πάντα την άφηνα στην άκρη. Δεν είναι άλλωστε μια απλή και εύκολη ιστορία, και δεν έχει αποκλειστικά και μόνο σχέση με το ποδόσφαιρο, απ’ την σκοπιά του αθλήματος. Αφορμή για να την γράψω στάθηκε μια ταινία που είδα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπερεκτιμημένος ή αδικημένος: η καριέρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου

Τη στιγμή που γεννιέται η ιστορία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακατέργαστη ύλη. Για να πάρει σχήμα και να μπορέσουμε όλοι εμείς να περπατήσουμε δίπλα της θα πρέπει πολύ απλά να εμφανιστεί κάποιος -ή κάτι- που θα την αλλάξει. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μας ένα βράδυ του 2001, μήνα Μάιο, σε κάποιο τραπέζι ενός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Πως είπαμε είναι το ‘πελάτες’ στα Ισπανικά;”

  1. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Σκέψου να έπαιζε κι ο Βύντρα. Με την Λεβάντε εννοώ!

  2. Ο/Η koujes λέει:

    Η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης της έννοιας του “κάρμα” είναι η ευρωπαϊκή πορεία του ολυμπιακού.

  3. Ο/Η panagos λέει:

    Βασικα,καθε τριαρα που τρωει ο γαυρος με σφυριγματα υπερ του αντιπαλου ειναι παγκοσμια ημερα απονομης αθλητικης δικαιοσυνης…και ας ειναι μια φορα τα 3 χρονια,αξιζει…

    Περυσι ο μαρκο ντεβιτς,προπερσι ενας εβραιος αυγουστιατικα,φετος ο νεανιας ομπαφεμι μαρτινς (μολις 29 δηλωνει),του χρονου προβλεπεται αποκλεισμος απο μουφα πεναλτυ στο 93,με σκορερ τον καστιγιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *