Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μια πάσα

Σεζόν 3, επεισόδιο 29, τίτλος “Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα”:

  • Η διαφαινόμενη μονομαχία Ινιέστα-Μπέκαμ στη μια πλευρά του γηπέδου στο Παρίσι θα τερματίσει όλες τις πιθανές πτυχές της λέξης ‘στυλ’.
  • Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αλλά κάτι μου λέει ότι τον Ζλάταν τον Ιμπραίμοβιτς θα τον αναλάβει προσωπικά ο Πικέ.
  • “Εδώ βλέπετε τον Πύργο του Άιφελ, το δεύτερο πιο σημαντικό αξιοθέατο σήμερα στο Παρίσι μετά τον Ντείβιντ Μπέκαμ” η εισαγωγή του ITV στο ματς. Θέλω να υιοθετήσω έναν Άγγλο σπίκερ.
  • Μ’αυτή τη στολή, το βαμμένο ξανθό μαλλί, κίτρινα περικάρπια και κίτρινα παπούτσια κάποιος πρέπει να σφυρίξει στον Ντάνι τον Άλβες να δούμε αν θα κελαηδήσει.
  • Αν δεν έχεις παίξει μπάλα δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο δύσκολη ήταν η ασίστ που έβγαλε ο Ντάνι ‘Το Καναρίνι’ Άλβες.
  • Αντικαταστάθηκε από τον Φάμπρεγας ο Μέσσι άρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα σπάσει κάποιο νέο ρεκόρ σκοραρίσματος στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι μεταξύ του Ιμπραίμοβιτς και του τελευταίου αμυντικού χωρούσε ο Πύργος του Άιφελ.
  • Αν έκανε τέτοια εμφάνιση ο Ντάνι Άλβες πριν 20 χρόνια, θα μαζευόταν όλα τα δεξί μπακ του πλανήτη και θα τον έκαιγαν ζωντανό στο κέντρο του Γουέμπλει.
  • Το 80% ακρίβεια στις πάσες που είχε η Μπαρτσελόνα σε έκτος έδρας προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάνω-κάτω το ποσοστό που έχει μια καλή Ελληνική ομάδα μετά από 5-10 λεπτά αγώνα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένα (μεγάλο;) ταξίδι ξεκινάει με δυο απίστευτα γκολ

Όπως όλοι, σχεδόν, θα γνωρίζετε η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει την έδρα της στο Σαν Σεμπαστιάν. Το Σαν Σεμπαστιάν είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του ηλιακού μας συστήματος κι ένα από αυτά τα μέρη που όταν τα επισκεφτείς εισχωρούν τόσο βαθιά μέσα στο μυαλό σου που δεν φεύγουν από εκεί ούτε με σφαίρα με Αλτσχάιμερ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν οι μικροί σηκώνουν κεφάλι

Ένα από τα στοιχεία που κάνει το ποδόσφαιρο τον “βασιλιά των σπορ” είναι και το γεγονός ότι (ακόμα και στις μέρες μας, που η ψαλίδα μεταξύ των οικονομικά δυνατών και αδυνάτων ομάδων μεγαλώνει) ο ‘μικρός’ μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει τον ‘μεγάλο’, ένα στοιχείο που αναμφίβολα χαίρει μεγάλης εκτίμησης […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Μια πάσα”

  1. Ο/Η corto maltese λέει:

    O Ντάνυ ήταν σκεφτικός εκείνο το βράδυ,
    είπε να βγεί να πιεί μια μπύρα να ξεχαστεί…
    Μπήκε στο γνωστό στέκι κι έκατσε σε ένα από τα άδεια ψηλά σκαμπώ στο bar.
    Ο γερο Χόρχε γυάλιζε νωχελικά μερικές δεκάδες ποτήρια “σωλήνα” κείνη την ώρα. Βλέποντάς τον τόσο σκεφτικό θέλησε να τον πειράξει:
    – Δεν περνάτε τους Μιλανέζους, του πε με σαρδώνιο χαμόγελο
    – Όχι μόνο θα τους περάσουμε, αλλά θα τους κερδίσουμε και με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή που χρειαζόμαστε. Και την επόμενη μέρα θα πάω να βάψω το μαλλί μου κίτρινο…

  2. Ο/Η Kanthar0s λέει:

    Κι εγώ θέλω να υιιοθετήσω έναν Άγγλο σπίκερ!

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Να πω την αλήθεια, παρ’ ότι κάνουν καλές μεταδόσεις είναι λίγο άμπαλοι από πλευράς κανονισμών. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *