Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι που δεν θα ανταλλάζαμε ποτέ

Η Δευτέρα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας, αν όμως είσαι τυχερός κι έχεις καλούς συνεργάτες μπορούν να σου υποδείξουν τρόπους να την κάνεις λίγο πιο χαρούμενη, όπως για παράδειγμα μπαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου ποδοσφαιρικά στίκερς.

Η αρίθμηση είναι για καθαρά διαδικαστικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να αδικήσουμε κανένα από τα 11 υπέροχα ενσταντανέ. Επίσης να διευκρινίσουμε ότι όλες οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και δεν έχουν υποστεί καμία επέμβαση ή επεξεργασία.

Στο Νο 10 ο Λουΐς Φίγκο. Υπέροχο σγουρό καρέ, πολλά υποσχόμενο αινιγματικό χαμόγελο, ένας μπαλαδόρος που ξέρει πώς να παραμένει αρρενωπός ακόμα και μετά από 3 ώρες σεσουάρ.

figo

Στο Νο 9 ο Τρέβορ Σμιθ. Η πόζα που ανάγκασε τον Ρον Μος να εγκαταλείψει την Τόλμη και Γοητεία αιώνια ταπεινωμένος.  Άψογη αρμονική χωρίστρα, επιμελώς ατημέλητο χαιτικό, αυτιά ξωτικού που κρύβονται ντροπαλά στις υπέροχες μαύρες μπούκλες.

smith

Στο Νο 8 ο Πολ Γουόλς. Μοναδικό το παιχνίδισμα του ήλιου στην καστανόξανθη ατίθαση κόμη του Άγγλου φορ. Η φωτογραφία που μας βάζει σε βάσιμες υποψίες ότι η αρχική ονομασία του σαμπουάν ήταν Paul Walsh & Go.

walsh

Στο Νο 7 ο Πάτρικ Γκοτς. Ο Βέλγος επιθετικός με το στάιλινγκ Λετονού ταρίφα των 80s. Μπριγιαντίνη αρμονικά μοιρασμένη στην κουρούπα και τους κροτάφους που πολύ σοφά αφήνει την υπέροχη χαίτη να ανεμίσει ανέμελα. Μοναδική ποπ πινελιά το σκουλαρίκι, αλλά το μουστάκι και η καδένα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Ο Πάτρικ ήταν κίλερ εντός κι εκτός γηπέδων.

goots

Στο Νο 6 ο Ρουντ Γκούλιτ. Ο δυναμικός Μολούκος μέσος, σε άγουρη ηλικία με θλιμμένο χαμόγελο και παρθένο μουστάκι, σε κοιτάζει στα μάτια και, αγνοώντας την δίκιλη καδένα, σχεδόν αυτόματα αποφασίζεις να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα “Νονός της Unicef”. Με μόλις 0,67 ευρώ την ημέρα  εξασφαλίζεις τη ζωή, την ασφάλεια και το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού που χρειάζεται τη βοήθειά σου και ποντάρεις στην πιθανότητα να έχεις την αιώνια ευγνωμοσύνη ενός μελλοντικού σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

gullit

Στο Νο 5 o Kλαούντιο Κανίγια (κατ΄ άλλους Κανίτζα). Ο χαμένος αδερφός του Τζον Μπον Τζόβι (κατ΄άλλους Μπον Γιόβι), ο σκόρερ με ίσως όχι την καρδιά αλλά σίγουρα την κόμη λιονταριού, που πιθανότατα κάθε φορά που σκόραρε σιγοτραγουδούσε στον εαυτό του “You give goal a bad name”.

caniggia

Στο Νο 4 ο Λεονάρντο Κουεγιάρ. Ο μέσος από το Μέξικο που κάνει τον Μαρουάν Φελαϊνί να μοιάζει νεοναζί σκίνχεντ. Πιθανότατα αν τίναζε τα μαλλιά του να έπεφταν 3 Φελαϊνί και κάνα-δυο Χιγκίτα. Ο άνθρωπος που λουζόταν 1 φορά το μήνα γιατί τα αποθέματα νερού του πλανήτη δεν επαρκούσαν για συχνότερα.

cuellar

Στο Νο 3 ο Λόταρ Ματέους. Το άλουστο χαμόγελο της νιότης. Φρύδια που οριοθετούν το πλάτος της χωρίστρας, ατίθασα χαριτωμένα τσουλουφάκια που προσθέτουν το απαιτούμενο νάζι. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά το κρεμασμένο στο λαιμό φυλακτό, δώρο της μαμάς για να τον φυλάει από την τερηδόνα, όμορφη κίνηση μεν, ελάχιστα αποτελεσματική δε.

matthaus

Στο Νο 2 ο Ντέιλ Γκόρντον. Του Βοτανικού το wet look. Αν κατασκεύαζαν μπαγλαμαδάκια στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα ο Ντέιλ  δεν θα έδινε ασίστ στους επιθετικούς της Νόριτς Σίτι αλλά θα τραγουδούσε τη Νοριτσιανή, σε κάποιο ανήλιαγο καταγώγιο παρέα με το κομπολόι και το ναργιλέ του.

gordon

Στο Νο 1 ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Αν σύμφωνα με τη θεωρία του χάους το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στη Νέα Υόρκη, τότε πιθανότατα το βούρτσισμα των μαλλιών του Μιχαΐλοβιτς προκάλεσε τη διάσπαση της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

mihajlovic

Κι επειδή για ποδόσφαιρο μιλάμε, έρχεται ο Μίκε Βέρνερ να κλείσει ιδανικά αυτή τη μαγική 11άδα. Ο άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε γιατί προτίμησε να αφιερώσει τη ζωή του στις γυναίκες. Και πιο συγκεκριμένα στη γυναίκα του κουρέα του, που δυστυχώς το έμαθε και είναι προφανές πως δεν τον άφησε ατιμώρητο.

werner

Οι συνέχειες:
Τα άλλα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι που δεν θα ανταλλάζαμε ποτέ
Τα 14 χαρτάκια της Πανίνι, η επιστροφή
Τα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι, δε Μουντιάλ εντίσιον
11 Έλληνες που έγιναν (ή θα θέλαμε να γίνουν) χαρτάκια της Πανίνι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βουλγαρία ’93-’94: Ωδή στην πιο καλτ ομάδα όλων των εποχών

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ, γνωστός θεολόγος-ποδοσφαιριστής στον οποίο χρωστάμε το δόγμα «Υπάρχουν δυο Χριστοί, ο ένας στον ουρανό, εγώ παίζω στην Μπαρτσελόνα», θα επαναλάβει πολλές φορές την άποψή του για την εθνικότητα του Μεγαλοδύναμου στη διάρκεια των εννιά μηνών που σημάδεψαν την ιστορία της Εθνικής Βουλγαρίας: «Ο Θεός είναι Βούλγαρος». Ένα βράδυ του Ιουλίου του 1994 θα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ακούραστος Ράφα Μάρκες

Η αλήθεια είναι ότι στα προκριματικά για το Μουντιάλ, λίγοι ασχολούνται με τη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική. Οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν είναι απλά παραδεισένιοι προορισμοί διακοπών ή παραδεισένιοι προορισμοί μαύρου χρήματος (ή και τα δύο μαζί). Από αυτές τις ομάδες καταλήγουμε σε ένα πρωταθληματάκι έξι χωρών, εκ των οποίων προκρίνονται οι τρεις και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

25 σχόλια σχετικά με το “Τα 10+1 χαρτάκια της Πανίνι που δεν θα ανταλλάζαμε ποτέ”

  1. Ο/Η Simigdalenios λέει:

    Ο Dale Gordon θα μπορούσε άνετα να τραγουδάει το Hello και κανείς να μην καταλάβαινε διαφορά.

  2. Ο/Η GiannisIce λέει:

    Με βλέπω να απολύομαι από τα γέλια.

  3. Ο/Η tullamore λέει:

    αχαχαχαααααααααααααααα θεϊκή ανάρτηση! Εύγε!

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Κουεγιάρ γιατί ήταν μορφάρα.
    Ο Κανίγια άνετα πήγαινε backstage σε live των Whitesnake χωρίς να τον σταματήσει κανείς…

  5. Ο/Η Nikos Lioliopoulos λέει:

    με τετοια χρυση καδενα στον λαιμο του ο Γκουλιτ αυτος θα υιοθετουσε εμας!

  6. Ο/Η padrino18 λέει:

    O figo ειναι συγγενεις με τον Τριανταφυλλο τον τραγουδιστη?και ολιγο απο κουρκουλη

  7. Ο/Η tarnumjg λέει:

    να ειστε καλα παιδια, ειχα καιρο να κλαψω με αρθρο!

  8. Ο/Η Saint-Ex λέει:

    Καλά αυτός ο Mike Werner ίδιος ο Steve Zahn απ’το Nationala Security!
    http://image.toutlecine.com/photos/n/a/t/national-security-2003-31-g.jpg

  9. Ο/Η Beorn λέει:

    και το ‘who ate all the pies’ έχει κάθε βδομάδα ένα αφιέρωμα σε τραγικά κουρέματα κλπ απο πανίνι

    http://www.whoateallthepies.tv/lists/173909/friday-flashback-20-magnificent-assorted-vintage-football-stickers-vol-49.html

    ρησπέχτ στον σχολιασμό 😉

  10. Ο/Η Gia λέει:

    Καιρό είχα να κοπανήσω τον τοίχο από τα γέλια.

  11. Ο/Η antwnis λέει:

    Απορώ πως δεν έχουν γραφτεί χιλιάδες σχόλια για ένα post που συνδυάζει μια μεγάλη αγάπη (Panini) με φοβερό χιούμορ…
    ΥΓ Ο Λοταρ Ματεους μου θυμίζει λίγο Ματ Ντειμον ή είναι ιδέα μου;

  12. Ο/Η c0n_An λέει:

    Χαίρομαι πολύ για τα θετικά σας σχόλια και ακόμα περισσότερο για το ότι κανείς δεν εντόπισε ή από ευγένεια δεν σχολίασε το (διπλό) ορθογραφικό λάθος που πιθανότατα χάθηκε μέσα σε κάποια πλούσια κόμη. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους αναγνώστες και επιείκεια από τους Duendes και Elaith.

  13. Ο/Η Elaith λέει:

    Θα γίνει έκτακτο Δ.Σ., ήδη ακούγονται ονόματα για αντικαταστάτες σου…

  14. Ο/Η duendes λέει:

    Έχω ήδη προτείνει τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

  15. Ο/Η Elaith λέει:

    Χρυσή εφεδρεία !

  16. Ο/Η Fishman λέει:

    Respect con_an. Ατελείωτο γέλιο-κλάμα από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη. Προτείνω και part 2 λίαν συντόμως…

  17. Ο/Η knasos λέει:

    O Κανίγια τιμάει τον χορηγό της ομάδας που αν κρίνουμε από το σήμα είναι η Wella.

  18. Ο/Η O Βαλντεράμα ζει λέει:

    Συγγνώμη, κανείς, μα κανείς, δεν σχολίασε το ότι στη φανέλα του Κανίγια είναι το σήμα της Βέλλα;;;

  19. Ο/Η θοδωρης λέει:

    ο trevor smith μοιαζει απιστευτα με τον dylan απο το beverly hills

  20. Ο/Η Pauleta λέει:

    Άρθρο ΕΠΟΣ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς έλειπε το αφεντικό από τον όροφο και δεν με είδε που κρύφτηκα πίσω από το γράφει για να μην με δουν οι συνάδελφοί να λύνομαι στα γέλια!

    Ο λαός απαιτεί και part 2!

  21. Ο/Η c0n_An λέει:

    @Pauleta part 2;;; Εδω μιλάμε για Πανινι σαγκα αντιστοιχη με αυτη του Star Wars
    http://www.sombrero.gr/?s=%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B9&x=0&y=0

  22. Ο/Η c0n_An λέει:

    @ο μπαμπας σας http://www.sombrero.gr/2013/12/panini-the-sequel/

  23. Ο/Η Ross λέει:

    εγω μια φορα εμπαινα κανιγια

  24. Ο/Η ΚΟΥΣΟΥΜΠΙΛΟΣ λέει:

    Tσιαντακης??…….Βαλντεραμα???…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *