Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όχι στην πειρατεία, ναι στον έρωτα

Ήρθε και πάλι αυτή η μέρα φίλε αναγνώστη, εσύ που έχεις αποφασίσει να δεσμευτεί, που πρέπει να την αφιερώσεις στο έτερόν σου ήμισυ. Πιθανώς να σκεφτόσουν να περάσεις αλλιώς την Παρασκευή σου. Να ψάχνεις π.χ. να δεις σε stream το μεγάλο ματς της Γοδόι Κρους απέναντι στην συμπαθή Κίλμες που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κάθε σωστού ποδοσφαιρόφιλου. Αλλά μια φορά το χρόνο γιορτάζεις τον Βαλεντίνο. Πάλι μπάλα; Όχι τίποτα άλλο, δεν πήρες και το μήνυμα της Ισπανικής Λίγκας; Η πειρατεία σκοτώνει εκτός από την μουσική και τις ομάδες σου. Δεν έχει σημασία που Μπαρσελόνα και Ρεάλ παίρνουν περίπου το 70% των τηλεοπτικών στην Ισπανία ή που παίρνουν τα περισσότερα σφυρίγματα. Φταις εσύ φίλε αναγνώστη που βάζεις εμπόδια στην ομάδα σου. Γι’ αυτό κάνε μια υποχώρηση, αρκετά με την μπάλα. Δες μια ταινία. Μια αγαπησιάρικη ξενέρωτη ρομαντική κομεντί με αρκετό σιρόπι και άντε, λιγάκι ποδόσφαιρο για να χρυσώσουμε το χάπι. Και δεν χρειάζεται να ψάχνεις. Εμείς είμαστε εδώ, να προτείνουμε πάντα τις αθλιότερες ταινίες για αυτές τις μέρες:

Η ιρλανδική ταινία με τίτλο “Mad About Mambo” έχει τα πάντα που χρειάζεσαι. Ποδόσφαιρο, χορό (ποια γυναίκα δεν ενθουσιάζεται με λίγο χορό), μια αγάπη και έναν κακό γκόμενο. Η σκηνοθεσία είναι κάποιου Τζον Φορτ; Φόρτε; κάτι τέτοιο τέλος πάντων που στο ρεζουμέ του μάλλον θα έχει την συγκεκριμένη ταινία ως κορυφαία της καριέρας του. Πρωταγωνιστούν ο Γουίλιαμ Ας (παχύ “ς”) που είναι σχετικά άγνωστος και η Κέρι Ράσελ που ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που λες “αχ αυτή κάπου την ξέρω” αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχες μάθει ποτέ το όνομά της. Είναι η κλασσική “κοπέλα της διπλανής πόρτας” που για όσους βλέπουν σειρές την ξαναθυμήθηκαν τώρα που μεγάλωσε με το “The Americans”.

Επειδή κάποιοι δεν έχετε πειστεί ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι τόσο κακή όσο φαίνεται (άρα ιδανική για τη βραδιά) θα δώσω και την υπόθεση. Ο Ντάνι παίζει μπάλα σε ένα καθολικό σχολείο και θέλει να βάλει λίγο flair (που λέμε κι εμείς που παίζουμε Τσάμπιονσιπ Μάνατζερ) στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τι πιο λογικό από το να ξεκινήσει μαθήματα λάτιν. Μου ακούγεται δικαιολογημένο εμένα προσωπικά. Όταν ξεκινάει τον χορό λοιπό καταλαβαίνει ότι του αρέσει και το μάμπο αλλά και η Λούσι. Και ω τι περίεργο. Η Λούσι τα έχει με έναν αντίπαλο του Ντάνι σε εχθρική ομάδα. Πιο προβλέψιμο και από το Πανιώνιος-Ντιναμό Τιφλίδας σαν να λέμε. Η ταινία συνοδεύεται από δυο μπουκάλια κρασί (γιατί το ένα θα το πιεις εσύ φίλε για να αντέξεις) και αν είσαι τυχερός η κοπέλα σου θα σε ευγνωμονεί για το υπέροχο βράδυ που της χάρισες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero at the movies, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χεσούς Χιλ: Μια ζωή, δεκάδες ιστορίες

Οι πιο γραφικοί (και απατεωνίσκοι) πρόεδροι συνήθως βρίσκονται στα Βαλκάνια. Άντε και στην Ιταλία. Όχι ότι οι Ισπανοί δεν είχαν τις δικές τους μορφάρες, αλλά είναι εξαιρέσεις. Και σίγουρα η μεγαλύτερη εξαίρεση και αυτή που κάνει τη διαφορά είναι μία. Ο Χεσούς Χιλ ήταν αυτό που οι Αμερικάνοι λένε “larger than life”. Ο Τόνι Σοπράνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το καταραμένο νησί της Τενερίφης

Ένα από τα Κανάρια νησιά είναι κι η Τενερίφη. Για την ακρίβεια, είναι το μεγαλύτερο κι αυτό με τον περισσότερο πληθυσμό. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια η Λας Πάλμας να είναι αυτή που εκπροσωπεί καλύτερα τους νησιώτες στο ισπανικό ποδόσφαιρο, τη δεκαετία του 90′ όμως ήταν η Τενερίφη αυτή που έκανε διάσημα τα νησιά και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Όχι στην πειρατεία, ναι στον έρωτα”

  1. Ο/Η Rasko λέει:

    Όταν ο Αντωνιάδης έκανε μαθήματα μπαλέτου για να ανεβάσει agility (flair είναι η “μπαλαδοσύνη” που θα έλεγε ο Αλέφας μυρωδίτσα από μάνατζερ Ελαΐθ) εκεί στην Ιρλανδία ακόμα κρέμονταν απ’ τα δέντρα.

    Υ.Γ.: Την έχω δει και εγώ την ταινία (σε αποχές filmnet) και προσυπογράφω ότι είναι άθλια, τόσο άθλια που παρότι έπαιζε η Κέρι Ράσελ την είχα διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου.

    Thanks for nothing Sombrero.

  2. Ο/Η Stefanos λέει:

    Με τα βίντεο που προωθούν την προστασία αυτού που ονομάζεται “πνευματικά δικαιώματα”, μου έρχεται να ξεράσω. Και αυτά στους σινεμάδες, και αυτά για τη μουσική, τα CD που κατεβάζεις και τώρα για τη μπάλα. Και γενικά είμαι νομοταγής πολίτης. Και αποδέχομαι την έννοια την πληρωμής ως ανταμοιβή του κόπου. Με αυτά ξερνάω.

    PS: Έπαιζα μάνατζερ ξερωγω 5-6 σερί χρόνια από το 1999 ως το 2004 κάπου εκεί, και τι ακριβώς σημαίνει flair δεν ήξερα. Agility είναι η κινητικότητα/ευλυγισία. Φχαριστώ, αποπάνω comment!

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    @Ρασκο, πάντα είμαστε εδώ για να σας βομβαρδίζουμε με άχρηστες πληροφορίες. Καθήκον μας !

    @ Στέφανε φλέαρ είναι το ταπεραμέντο. Έτσι θα το λεγε κι ο Αλκέτας ο Παναγούλιας. Μην ακούς τον άμπαλο από πάνω.
    Συμφωνώ στα πιο πάνω που γράφεις απόλυτα.

  4. Ο/Η Ventouza λέει:

    δεν το χετε με τους ορισμους του μανατζερ απ’οτι βλεπω

    Flair ειναι η ικανοτητα να κανεις το απροσδοκητο εκει που δεν το περιμενει κανεις,κοινως αυτο που εκανε τον Ροναλντινιο για παραδειγμα τοσο ξεχωριστο

    οριστε και ενα λινκ με εξηγηση για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα

    http://www.guidetofootballmanager.com/players/player-attributes#anticipation

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Ρε συ βεντούζα, why so serious?
    Λες να μιλάμε σοβαρά για Αλέφα και Αλκέτα;
    🙂

  6. Ο/Η Ventouza λέει:

    ειχα νευρα γιατι ολοκληρη Μπαγερν δεν μπορει να βαλει ενα γκολ στην Καρλσρουη
    μουσχαρε Γκομεζ γερμανικο αγγουρι

    Σχωρατε με

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν υπάρχει τίποτα να σχωρεθεί στον Γκόμες. Τον είχα παίξει πρώτο σκόρερ σε μια διοργάνωση με τη Γερμανία που έπαιζε στον όμιλο με κάτι λιμά και δεν σκόραρε ούτε με αίτηση.

  8. Ο/Η panagos λέει:

    Πως κι ετσι εσυ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *