Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Forget 81

Σε μια από τις πιο διάσημες ρήσεις του, ο Μπράιαν Κλαφ είχε δηλώσει ότι ‘Αν ο Θεός ήθελε να παίζουμε με την μπάλα ψηλά θα έβαζε το χορτάρι στον ουρανό’. Εφόσον όμως δεν το θέλει ο Θεός, τότε σημαίνει ότι το θέλει ο διάβολος. Ο κόκκινος διάβολος για την ακρίβεια. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Ντέβιντ Μόις (όπως προφέρεται στα Σκωτσέζικα) είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο στο ματς με τη Φούλα(μ). Σέντρα, σέντρα, σέντρα. Το σχέδιο ήταν φοβερά πετυχημένο. Το έκανε η Μαν Γιουνάιτεντ τόσες φορές που όποτε το έσπαγε έκανε ευκαιρία για γκολ ή σκόραρε! Σατανικό, όπως ταιριάζει σε διαβόλους.

Man U crosses

81 σέντρες είναι περίπου μία κάθε 70 δευτερόλεπτα. Οι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμήθηκαν το ‘τρου’ του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Συγκίνηση, δάκρυα, παραδόσεις. Μόνο η Ελισάβετ δε βγήκε να τους συγχαρεί, μάλλον γιατί είναι χολωμένη με τους Σκωτσέζους. Μεγαλύτερος εκφραστής αυτής της επιστροφής στα ιερά και όσια του Αγγλισμού, αν μου επιτρέπεται, ήταν ο αγαπημένος καταδύτης Άσλεϋ Γιάγκ. Εκπληκτική επίδειξη σεντρισμού, αν μου επιτρέπετε πάλι, που έφερνε συνεχώς τη μπάλα στο σιξ γιαρντ μποξ, και στο κεφάλι των δίμετρων κεντρικών αμυντικών της Φούλαμ.

 young crosses

Ο Βίντις ήταν ο μόνος παίχτης της Μαν. Γιουνάιτεντ που δε σέντραρε πλην του Δε Χέα και νομίζω ότι η συζήτηση για να μετακομίσει στην Ίντερ είναι κάτι παραπάνω από φήμη. Ο Βαλκάνιος πάει να προσβάλει την επιστροφή της Αγγλικής παράδοσης και δεν έχει θέση στο πλάνο. Χαίρετε κύριε. Πιείτε ένα μοκιάτο κόρτο και για μας στο Μιλάνο.

ΥΓ. Σήμερα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο καλό θα ήταν για την ίδια τη Μαν. Γιουνάιτεντ να ξεχάσει αυτές τις 81 σέντρες.

http://www.youtube.com/watch?v=2nxFibNqTPE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

96

Ο ήλιος φωτίζει επιλεκτικά ένα κομμάτι του Γουέμπλει στον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Γουίγκαν, ένα κομμάτι στο οποίο βρισκόταν οι 96 κενές θέσεις προς τιμήν των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο, τα οποία τιμούν επίσης κάποιοι θρύλοι της Λίβερπουλ με την παρουσία τους στο πολύ ωραίο μικρό βίντεο που πρόβαλλε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είκοσι δυο δευτερόλεπτα

12 Μαΐου 2013. Βίκαρεϊτζ Ρόουντ. Γουότφορντ εναντίον Λέστερ. Δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ. Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Η μπάλα είναι στημένη στην άσπρη βούλα στην περιοχή της Γουότφορντ. Ο Γάλλος Άντονι Νοκαρτ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ισπανό Μανουελ Αλμούνια. Το σκορ είναι 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Με δεδομένο ότι το πρώτο ματς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Forget 81”

  1. Ο/Η Stefanos λέει:

    Αυτά να τα βλέπει ο Μίτσελ, να βάλει 3 ντερέκια στο κέντρο της άμυνας (αλήθεια, τι ύψος έχουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού;;;) και να το πάρει άνετα το “Χ” στο Τράφορντ!!! Πλησιάζει η ώρα και αυτοί δε βελτιώνονται. Πάμε ρε Ολυμπιακέ και το γκολ της πρόκρισης, ο Ολαϊτάν!!!

  2. Ο/Η mitsmanen λέει:

    Ωρα ειναι να βγει ο Μογιες σε καμια συνεντευξη τυπου να δηλωσει σαν τον μυθικο Mike Basett ”We will play four-four-fucking two!”

  3. Ο/Η Ramón Llul λέει:

    Mitsmanen δε θα εντυπωσιαστώ. Εκεί το πάει. Όσο για το άλλο, εντάξει παιδιά, άλλο Αγγλία και διαφορετικό πράγμα Ευρώπη. Μην ξεχνάτε, η Man.Utd έριξε σε 2 ματς 8 γκολ στη 2η της Bundesliga,Leverkusen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *