Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Γκατούζο και το πιρούνι του

Ο λόγος του Γκατούζο ήταν νόμος στη Μίλαν. Όποιος νέος ερχόταν στην ομάδα ήξερε πως αν έκανε κάποιο λάθος το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να εξηγηθεί στον ‘Ρίνο’. Γνωρίζοντας αυτό το πράγμα μειωνόταν δραστικά οι πιθανότητες να τα σκατώσει κάποιος.

Όταν θύμωνε δεν μπορούσε να το κρύψει, έβλεπες την “κόκκινη ομίχλη” να έρχεται προς τα εσένα. Κρύβαμε όλα τα μαχαίρια και ο Γκατούζο άρπαζε ένα πιρούνι και προσπαθούσε να μας καρφώσει.

Κάποιοι από εμάς χάσαμε παιχνίδια εξαιτίας κάποιας επίθεσης του ‘Ρίνο’ με πιρούνι, παρ’ όλο που η επίσημη δικαιολογία από την ομάδα ήταν πως πρόκειται για “μυική κόπωση”.

Απολαυστικός Αντρέα Πίρλο στην αυτοβιογραφία του
(Περισσότερα αποσπάσματα στην ‘Daily Mail’ ή στην ‘Telegraph’)

gattuso_ronaldo

——————————–

——————————–

Όσο η μαμά έχει βγει για τα ψώνια, ο Γκατούζο παίζει με τον μικρό του γιο λέγοντας του ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια – ιστορίες που κατέληγαν με ακρίβεια 93% στην φράση «και τότε του έσπασα τα μούτρα» – και δίνοντας του συμβουλές για το πως θα τα βγάλει πέρα όταν πάει στο σχολείο – συμβουλές που με ακρίβεια 95% κατέληγαν με την προτροπή «και τότε θα του σπάσεις τα μούτρα». Ο γιος τον ακούει και τον παρακολουθεί να ρίχνει μπουνιές στον αέρα με προσήλωση και θαυμασμό αντιπροσωπευτικά της ηλικίας του. Είναι μόλις τριών ετών.

Μια μέρα του Τζενάρο Γκατούζο

——————————–

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προσωπογραφίες, Ρετροφωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η μεγάλη ευκαιρία του Άγγελου Ποστέκογλου

Όταν τον Ιούνιο του 2021 η Σέλτικ ανακοίνωσε το όνομα του νέου της προπονητή, το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων της δεν ήταν και το πλέον αισιόδοξο. Μετά από την καταστροφική, για τα δεδομένα της, περσινή σεζόν οι περισσότεροι πίστευαν ότι η ομάδα της Γλασκώβης θα στραφεί σε κάποιον αναγνωρισμένο προπονητή ώστε να επιστρέψει άμεσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τρίφον Ιβανόφ δεν πέθανε ποτέ

Στις 20 Μαΐου του 2016 το Εθνικό Στάδιο στη Σόφια ήταν κατάμεστο. Ο Χρίστο Στόιτσκοφ γιόρταζε, έστω και με καθυστέρηση δυο μηνών, τα 50α του γενέθλια με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο: προσκαλώντας για ένα φιλικό φίλους και παγκόσμιους αστέρες, με τους οποίους είχε αγωνιστεί σαν συμπαίκτης ή αντίπαλος στη διάρκεια της καριέρας του. Ανάμεσα τους βρισκόταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Ο Γκατούζο και το πιρούνι του”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    ΜΠΖΟΦΟ!

  2. Ο/Η Άγιος Πέτρος λέει:

    Μόνο ο Γκατούζο θα μπορούσε να κάνει ένα tribute βίντεο τόσο απολαυστικό χωρίς να δείχνει ούτε ένα γκολ

  3. Ο/Η Jordi λέει:

    Κλαίω με το τάκλιν στο 01.40!

  4. Ο/Η panagos λέει:

    Eλα,πιστευω ηρθε η ωρα να ξαναγραψετε για ελληνικο ποδοσφαιρο με αφορμη τα χτεσινα…ειναι και αγιες μερες,κατι καλο θα βγει…

  5. Ο/Η θοδωρης λέει:

    τελικα στον θρυλο δεν ηρθε ποτε, αυτη η αρρωστια 🙁

  6. Ο/Η Liakos λέει:

    Καλά αν όντως ισχύει αυτό με το πηρούνι και δεν είναι υπερβολές του Πίρλο, δεν είναι και λόγος για να τον θαυμάζει κανείς. Γαμούσε όλη τη συνοχή της ομάδας με την ψυχασθένεια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *