Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Το σομπρέρο απαντάει, vol 4

 Επανερχόμαστε και πάλι μετά από καιρό για να λύσουμε απορίες σας. Οι τρόποι επικοινωνίας γνωστοί (τουίτερ, φέισμπουκ, μέιλ, τηλέφωνα [όταν πρόκειται για νόστιμες σομπρερίτσες]) και οι ερωτήσεις σχετικές με όσα θέματα είμαστε ειδήμονες (λίγο πολύ τα πάντα). Μια που το παρατήσαμε για κανένα χρόνο περίπου, κατά κύριο λόγο θα ασχοληθούμε με αναζητήσεις στο γκουγκλ που οδήγησαν στο σάιτ μας (επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για αληθινές αναζητήσεις).

marek-hamsik-hair-0bswbzxl

#asksombrero (@naughty_cook): Γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές με το που γίνονται φίρμες αφήνουν μαλλί/φράντζα/αφέλεια; π.χ.Μπέκαμ,Κωστής; Πού πάει το clean cut;

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα μπλογκ που παρακολουθεί φανατικά τις τάσεις της μόδας και δη την κόμμωση και μάς ανησυχεί πολύ αυτός ο κατήφορος. Ζούμε όμως στην εποχή της τρίχας και του τατουάζ. Πάνε πια ο Ατίλιο Λομπάρντο κι ο Τζαλακώστας. Ακόμα κι ο Πέπε, αυτό το σκυλί του πολέμου, ο Πορτογάλος ΤζιΑϊΤζο έχει αφήσει μαλλί αφάνα. Η φράντζα πλέον είναι πταίσμα. Το χειρότερο όλων είναι το καγκουροστυλάκι που φαίνεται να υπάρχει σε ομάδες τύπου Μίλαν ή Νάπολι. Προσωπικά δεν ξέρω αν χειρότερο είναι το μαλλί του Χάμσικ ή ο βαψομαλλιάς Κοεντράο. Η αλήθεια είναι μία, το ποδόσφαιρο που ξέραμε βάλλεται πανταχόθεν με φαινόμενα τύπου “καρδούλα στον πανηγυρισμό” και μαλλί βγαλμένο από βιντεοταινία με Στάθη Ψάλτη. Αυτό ας θεωρηθεί και απάντηση στον τύπο που ήρθε στο σομπρέρο ψάχνοντας “κουρεματα 2015”, πριν ακόμα περάσει το μισό 2014. Αν αυτό δεν λέγεται προγραμματισμός, δεν ξέρω τι… (το ίδιο ισχύει και για σένα φίλε μου που ρωτάς “καρδουλες για να ανεβάσω στο facebook”)

apostola2500434_3505318

Keyword: “πουτσοσκαμπιλο στρατος”

Αγαπημένε φίλε δεν ξέρω γιατί αυτό το keyword σε έφερε στο σομπρέρο και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να μάθω κιόλας. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν η δεύτερη λέξη είναι Στράτος ή στρατός. Αν είναι το 2ο να ξέρεις ότι όποιος σου είπε πως είναι φυσιολογική άσκηση του Ε.Σ. σε κοροϊδεύει και κατά πάσα πιθανότητα θέλει κάτι άλλο από σένα. Το αν θα προχωρήσεις περαιτέρω είναι δικό σου θέμα και ποιοι είμαστε εμείς να σε κρίνουμε.

Αν παρ’ ελπίδα πάντως η δεύτερη λέξη είναι Στράτος, η μόνη μου πιθανή εξήγηση είναι ότι πρόκειται για κάποια προπονητική άσκηση του Στράτου Αποστολάκη, του γνωστού Αγρινιώτη μπακ που έμεινε για πάντα στις μνήμες μας εξαιτίας δύο λόγων (πέρα από την μετακίνησή του από τον ΟΣΦΠ στον ΠΑΟ): τα πέναλτί του στο κέντρο της εστίας που μπορούσαν να σκοτώσουν ελέφαντα στα 100 μέτρα και το γεγονός ότι μπορούσε να πει ολόκληρες προτάσεις με τον δίφθογγο “ου” χωρίς να χρησιμοποιήσει άλλο φωνήεν. Ο Στράτος μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα συνεχίζει (;) ως προπονητής και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί επαναστατικές τακτικές.

 Keyword: “το ιδανικο δωματιο για να δεις μουντιαλ”

Αυτές είναι ερωτήσεις. Μάθε μπαλίτσα. Ιδανικό δωμάτιο φίλε μου δεν υπάρχει. Η προφανής απάντηση είναι το σαλόνι με την 60αρα τηλεόρασή σου. Αν το ματς είναι όμως μεταμεσονύχτιο καλό είναι να υπάρχει μια τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, ώστε να μπορείς να απολαύσεις ξάπλα το ματς. Αν είσαι παντρεμένος, πάρε από εκείνα τα ακουστικά που διαφήμιζαν στο τελεμάρκετινγκ παλιά για να γλιτώσεις την παντόφλα και να ακούς και τι γίνεται. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν είσαι παντρεμένος και κάπου εκεί στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων ακουστεί η ερώτηση “πάλι δεν θα φάμε μαζί στην κουζίνα; τόση ώρα μαγείρευα” δεν είναι ερώτηση και απαντήσεις του στυλ “ναι” και “έχει μπάλα αφού” είναι λανθασμένες. Ψάξου. Αρχικά μην αράξεις και περιμένεις να σου φέρει το φαγητό, εκτός αν θες [GAME OF THRONES SPOILER ALERT] να αποθάνεις σαν τον Τζόφρι τον Μπαράθεον Λάνιστερ δηλητηριασμένος[/ALERT]. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια τηλεόραση και στην κουζίνα σε στρατηγικό σημείο και ύψος, ούτως ώστε να μπορείς να βλέπεις το ματς και η καλή σου να νομίζει ότι την κοιτάς στα μάτια ενώ τρώει το κεφτεδάκι της.

Keyword: “τατουάζ στη γάμπα”

Όχι

neymar son

Keyword: “η γυναικα του νειμαρ γυμνη”

Αγαπημένε φίλε, ο Νεϊμάρ εξ όσων γνωρίζουμε δεν είναι παντρεμένος. Δεν προλαβαίνει εν μέσω παιχνιδιών, τραγουδιών και διαφημίσεων. Αν θέλεις να δεις κάποια άλλη WAG γυμνή είμαστε στη διάθεσή σου. Να προσέχεις όμως καλέ μου φίλε γιατί αυτές είναι παλιοθήλυκα. Το καλύτερο είναι να πάρεις μια κοπέλα από τον τόπο σου, καλή νοικοκυρά, να σε αγαπάει, να φτιάχνει γεμιστά με κιμά και ας μην είναι η πιο ωραία. Και να τη στεφανωθείς ε; Όχι σαν το Νεϊμάρ που έχει ένα ξώγαμο από το 2011, πιθανότατα από την πενταήμερη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το σομπρέρο απαντάει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το σομπρέρο απαντάει, vol 3

Keyword: “τι πρεπει να κανει ενα αριστερος μπακ στο ποδοσφαιρο” Η θέση του αριστερού μπακ είναι μια πολύ ιδιαίτερη θέση. Τις παλιές ρομαντικές μέρες κάποιος ο οποίος κάλυπτε εκείνο το κομμάτι του γηπέδου δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά, όπως μπορεί να σου επιβεβαιώσει και ο παλιός μου φίλος, ο Χρηστάκης. Κανένας δεν θα του ζητούσε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το σομπρέρο απαντάει, Vol 1

Στα σχεδόν πέντε χρόνια που υπάρχει το σομπρέρο τα μάτια μας έχουν δει άπειρες ομορφιές στην ενότητα των στατιστικών που δείχνει τι έχουν ψάξει κάποιοι πριν τους κατευθύνει η οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης Google στον άκρως φιλόξενο χώρο στον οποίο βρίσκεστε τώρα. Έτσι, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ένα σεβαστό ποσοστό (το οποίο ούτε καν μπορείτε να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Το σομπρέρο απαντάει, vol 4”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Γιατί όχι;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Όχι άλλα τατού.
    Φτάνει.

  3. Ο/Η Gia λέει:

    Τον τύπο με το πουτσοσκάμπιλο νομίζω τον έβγαλε εδώ το Google… http://www.sombrero.gr/2014/03/%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BF-vol-ii/

    Συμπλήρωση προς παντρεμένους ποδοσφαιρόφιλους: Μην κάνεις σαν γαϊδούρι όταν η καλή σου χαζεύει τα 6 packs στην οθόνη. Μάτια έχουμε κι εμείς και βλέπουμε.

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Για (gia) μπύρες μιλάμε φαντάζομαι ε;

  5. Ο/Η Gia λέει:

    Προφανώς. Το WAG μάρκα ουίσκι δεν είναι;όχι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *