Το φάουλ του Πίρλο

  [4 Σχόλια]

England's goalkeeper Joe Hart

…κι όμως πας ρε Αντρέα Πίρλο και το χτυπάς με λόμπα, με στυλ προκλητικό φωνάζοντας χωρίς να πεις κουβέντα στον Άγγλο ότι το γεγονός πως δεν μπήκε στις διάφορες ευκαιρίες που μαεστρικά δημιούργησες σ” όλο το ματς ήταν απλά τυχαίο και ότι η ανωτερότητα σου είναι τόσο ολοφάνερη που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με τον χαρακτηρισμό «ένα ακόμα εύστοχο πέναλτι» και το περνάς στην Ιστορία σε μια άλλη κατηγορία απ’αυτή που κατατάσσουμε τα εκατοντάδες εύστοχα πέναλτι των μεγάλων διοργανώσεων, σε μια κατηγορία που συναντάμε αρκετά ακόμα πέναλτι “Πανένκα” τα οποία όμως δεν είναι αριθμός, είναι πέναλτι με όνομα και αναμνήσεις…

Η ομορφιά της άνεσης, 25/6/2012

Μερικές φορές με το στυλ του νομίζεις ότι γυρίζει στο σπίτι το βράδυ, πετάει τα κλειδιά στο τραπεζάκι δίπλα στην πόρτα και λέει: «Βάλε ρε γυναίκα τίποτα να φάμε, επιτέλους να βάλω και ένα σκαρπίνι να χαλαρώσω». Όχι επειδή είναι τεμπέλης ή βαριέται, όχι επειδή δεν του αρέσει, αλλά επειδή τα κάνει όλα τόσο ψύχραιμα και ήρεμα σαν να είναι απλά. Επαγγελματικά και χειρουργικά. Άλλωστε όπως έχει πει κι ο Λίπι: «Είναι ένας σιωπηλός ηγέτης, μιλάει με τα πόδια του».

Του Πίρλο το ανάγνωσμα, 25/6/2012

4 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 Stazybο Hοrn // 15 Ιούνιος, 2014 στις 17:52

  https://twitter.com/stazybohorn/statuses/478185743849111554

 • 2 Αλεξ // 15 Ιούνιος, 2014 στις 17:56

  Δωσε προσοχη στον τροπο που παταει το αριστερο του ποδι και την κλιση που εχει στο σωμα και πως ακολουθει ολη η κινηση με το δεξι.Αν εβλεπες εναν οποιοδηποτε αλλον ποδοσφαιριστη να σουταρει σαν Σ τελικο θα λεγες «η μπαλλα εξω απο το γηπεδο».

 • 3 makattacks // 15 Ιούνιος, 2014 στις 18:02

  Δεν έχω καταλήξει ακόμη, αν είναι πιο καύλα που δε μπήκε, αυτό το έργο τέχνης

 • 4 Δημήτρης // 16 Ιούνιος, 2014 στις 00:14

  Η αναζήτηση για το μυστικό του Ζουνίνιο μου είχε γίνει εμμονή. Είχε να κάνει με το πώς χτυπούσε την μπάλα, όχι το πού. Μόνο 3 από τα δάχτυλα των ποδιών του έρχονταν σε επαφή με την μπάλα, όχι ολόκληρο το πόδι, Pirlo.

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>