Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα ελληνικά drones

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τα γεγονότα στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία και το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι που μπήκε στο γήπεδο με την σημαία της “Μεγάλης” Αλβανίας και προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο, ξύλο και διακοπή του αγώνα. Με βάση αυτή την καταπληκτική ιδέα προβοκάτσιας και τρολαρίσματος, η ομάδα του Sombrero αποφάσισε να δώσει ιδέες στο ελληνικό κοινό για τη χρήση των drones. Με τη χρήση του Photoshop στο οποίο οι γνώσεις μας είναι νηπιακού επιπέδου φτιάξαμε κάποιες σημαίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατάλληλες στιγμές:

Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Το ντέρμπι των αιωνίων ετοιμάζεται να αρχίσει όπως του αρμόζει. Με τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη να βολτάρει στα αποδυτήρια, τον Σάββα τον Θεοδωρίδη να κυνηγάει τους διαιτητές από το ζέσταμα, τον Αλαφού να τουιτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο και τον κόσμο να ζει την αγωνία του ντέρμπι. Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί ένα κιτρινόμαυρο αεροπλανάκι πάνω από τον ουρανό του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το αεροπλανάκι με τον τίτλο “ΕΡΧΟΜΑCTE” είχε ως πιθανή αφετηρία το ελικοδρόμιο της εταιρείας Ετζίαν. Ο αγώνας διακόπτεται προσωρινά καθώς γίνεται ρίψη αντικειμένων, ενώ ο Μαρινάκης φωνάζει “ένα δωρεάν διαρκείας σε όποιον το ρίξει”. Στον ΣΚΑΪ γίνεται τρίωρη ανάλυση της πτήσης με ειδικό προσομοιωτή με παρουσιαστή τον Κυριάκο Θωμαΐδη. “Ήταν απρόβλεπτο το αεροπλανάκι” δηλώνει εμπειρογνώμονας στην Ώρα για Σπορ της Δευτέρας που κυκλοφόρησε με τίτλο: “Τους γλέντησε ο Τίγρης πάλι”.

sdronemel

Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Μετά την κατάρριψη του κιτρινόμαυρου drone ο αγώνας γίνεται κανονικά μέχρι και το εξηκοστό λεπτό όταν αυτή τη φορά ένα πράσινο αεροπλανάκι εμφανίζεται και πάλι. Ο Αλαφούζος συλλαμβάνεται, την ώρα που προσπαθεί να ξεφύγει με το ασανσέρ που όμως έχει κολλήσει, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες το χειριζόταν από την κερκίδα των επισήμων μέσω ενός app του κινητού του, ενώ ο διευθυντής της αστυνομίας δηλώνει: “Σιγουρευτήκαμε για τον δράστη όταν διαπιστώσαμε ότι το χάσταγκ ήταν στα γρίκλις”.

sdronealaf

Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Στη ρεβάνς του 2ου γύρου και ενώ οι ομάδες προθερμαίνονται ένα κατακόκκινο αεροπλανάκι με τον παραπάνω χάρτη διασχίζει τον ουρανό. Στην πίσω όψη υπάρχουν οι μορφές των Μώραλη και Μαρινάκη. Αμέσως ο Παναθηναϊκός βγάζει ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι δυναμιτίζει το κλίμα. Μέσω νον-πέιπερ η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντάει ταυτόχρονα με 15 ανεξάρτητους δημοσιογράφους να ενημερώνουν ότι απλά ήταν διαφήμιση για τον συνδυασμό που θα κατέβει για την Υπερνομαρχία Αττικής στις επόμενες εκλογές.

sdronepeir

 Προκριματικά EURO-2016, Ελλάδα-Νήσοι Φερόες

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι τα βρίσκει σκούρα απέναντι στους ψαράδες από τα Φερόες. Οι παίκτες παρουσιάζονται νωχελικοί, ο Καρνέζης είναι καρφωμένος πάνω στη γραμμή, η φράντζα του Ταχτσίδη είναι σε κακή μέρα, ο Μανιάτης δεν μπορεί να ματιάσει τα αντίπαλα χαφ με τις γουρλοματάρες του και σε μια αντεπίθεση γίνεται το 0-1. Οι περισσότεροι από τους 2.000 φιλάθλους αρχίζουν να αποχωρούν και μέσα στην απέραντη ησυχία ακούγεται ο ήχος από ένα drone. Το μήνυμα “Ναι Κατσουράνη με Ουγγαρία” γίνεται αμέσως τρέντινγκ τόπικ στο τουίτερ, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το αεροπλανάκι είναι ινδικής κατασκευής.

sdronekatsour

Προκριματικά EURO-2016, Ελλάδα-Νήσοι Φερόες

Στο άδειο πλέον γήπεδο η Ελλάδα δεν μπορεί να ισοφαρίσει με κανέναν τρόπο τους ερασιτέχνες αντιπάλους της. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο μοναδικός θεατής του αγώνα πλέον και μοναδικός μάρτυρας του παραπάνω drone. “Στην αρχή νόμιζα ήταν διαφήμιση για δερμάτινα μπουφάν” δηλώνει την επόμενη μέρα ο κ. Σαρρής, την ίδια στιγμή η Πορτογαλία κερδίζει ξανά με 1-0.

sdronesantos

Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών να μην επιτρέπει την παρουσία φιλοξενούμενων, ο σύνδεσμος οπαδών Ολυμπιακού Πόρτο Γαβρόνε ναυλώνει το παραπάνω αεροπλανάκι για να πάρει εκδίκηση για την περσινή ρίψη γάβρων στον πάγκο του Ολυμπιακού.

sdronemetro

Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, Champions League Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά τον αγώνα και μόλις στο 5′ ο Αντρέα Πίρλο με απευθείας χτύπημα φάουλ ανοίγει το σκορ. Πριν συνέλθει η ομάδα του Πειραιά, ο Καρλίτος Τέβες σκοράρει ξανά και το ημίχρονο κλείνει με το 0-2 να έχει φέρει μεγάλη γκρίνια στους περίπου 30.000 προπονητές της εξέδρας. Οι διαφωνίες τους σε σχέση με την αρχική εντεκάδα σταματούν όμως όταν ένα αεροπλανάκι με το πρόσωπο του Αλέ περνάει από πάνω. Ο Μαρινάκης συγκινείται από την ανιδιοτέλεια του κόουτς και τον παίρνει τηλέφωνο αμέσως. Συγκινημένος ο Νικόλας δηλώνει στην Έλλη Στάη: “Δυο χρόνια το είχα έτοιμο και περίμενα τον Ισπανό να την πατήσει”.

sdroneale

Kαυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ηρακλής στην καινούρια του προσπάθεια για άνοδο στην Α’ Εθνική μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Πιερικό (ως Πόντιοι Κατερίνης) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0 οι φίλοι του Ηρακλέως απολαμβάνουν τα ροφήματά τους. Ξαφνικά από τα μεγάφωνα παίζει το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” και ένα αεροπλανάκι πετάει πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Είναι η νέα προσφορά για το CD του γνωστού τροβαδούρου της αγάπης. Ο αγώνας διακόπτεται από την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και κάπου στο Βόλο ο δήμαρχος της πόλης παίζει με το τηλεκοντρόλ χαμογελώντας.

sdroneremos

Γήπεδο Τούμπας, τυχαίος αγώνας

Την στιγμή που ο Άγγελος δίνει εντολές στον Γιώργο Τζαβέλλα με τη φράση “Θα σε σκίσω” να ακούγεται αρκετές φορές ένα αεροπλάνο με την παραπάνω σημαία περνάει πάνω από το γήπεδο. Ο Άγγελος σταυροκοπιέται πολλές φορές και πετάει λίγο αγιασμό από το Όρος πάνω στο αεροπλανάκι το οποίο βραχυκυκλώνει και πέφτει κάτω. “Με τη δύναμη του Θεού το κατέρριψα” δηλώνει την επόμενη μέρα ο Έλληνας κόουτς.

sdroneaggelos

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Sombreroposter, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χορεύοντας στα χαλίκια

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεις έναν ημιεπαγγελματία ή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που να μπορεί να μπει σε κάποιο γήπεδο και να διαλύσει διάσημους (και φτασμένους) ποδοσφαιριστές. Ίσως κάποτε -όταν το ποδόσφαιρο δεν ήταν γεμάτο παίκτες-αθλητές- να ήταν εφικτό. Στις μέρες μας δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Στο μπάσκετ έχουν υπάρξει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μοναδικός Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1977 στον Πύργο και αγωνίζεται στη θέση του μέσου στην ομάδα της Φούλαμ, γνωστός για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του και τις ηγετικές του ικανότητες. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2012, όταν και αγωνίστηκε για 121η φορά. Βικιπαίδεια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Τα ελληνικά drones”

  1. Ο/Η Viola21 λέει:

    Νταξ, δεν παίζεσαι φίλε.

    “Ο θεός είναι νεκρός” χα χα χα

  2. Ο/Η joe λέει:

    Ζω για τη στιγμή που κάποιο τρολ θα πετάξει το ΄΄ναι Κατσουράνη με Ουγγαρία΄΄.Μετά και το ΄΄όχι Κατσουράνη με Σερβία΄΄ δεν θα μου κανε καμία εντύοωση

  3. Ο/Η bizim λέει:

    http://www.youtube.com/watch?v=HyAlffGXGvQ

    βεβαια να πουμε οτι οντως αυτο το εχουν κανει πρωτοι ελληνες οπαδοι. Ενα drone με σκοινι και καροτα πετουσε πανω απο την Λεωφορο , με χειριστες οπαδους τους Ολυμπιακου.

    Αυτο προς γνωση του φιλαθλου κοσμου 🙂

  4. Ο/Η χαχαχα λέει:

    κάτι άσχετο. κλαίω απ’τα γέλια με τον πονεμένο κομπλεξικό αντιολυμπιακό που γράφει στο τουίτερ της σελίδας σας. το πιο πιθανό είναι να είναι παοκτζής, όχι ότι έχει σημασία, αλλά μιλάμε για πολύ κόμπλεξ. να τον χαίρεστε τον “χαβαλετζή”.

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Στο τουιτερ όπως και στο fb δεν γράφει ένας. Επίσης δεν υπάρχει εδώ και καιρό κανένας ΠΑΟΚτζης στο μπλογκ. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη άποψη του.

  6. Ο/Η χαχαχα λέει:

    δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα στοχευμένου κόμπλεξ με τον μανδύα του χιούμορ. συνέχεια πλακίτσα, αστείο ακάουντ και καλά, αλλά το χιούμορ για ολυμπιακό ή μανωλά κτλ είναι πολύ πιο εύκολο. το ότι γράφει παραπάνω από ένα άτομο, το κάνει ακόμα πιο άσχημο. φιλικά.

  7. Ο/Η Elaith λέει:

    Αυτή είναι η άποψή σου, αυτό λέω. Επειδή το πιστεύεις αυτό δεν το κάνει ντε και καλά την αντικειμενική αλήθεια.
    Αν ήσουν βάζελος θα έλεγες για τα τουίτ για τον Αλαφούζο, αν ήσουν ΠΑΟΚ για τα τουίτ για τον Άγγελο και πάει λέγοντας.
    Το χιούμορ μπορει να είναι κακό και να μην σου αρέσει, αλλά αυτά περί “στοχευμένου κόμπλεξ” και τα υπόλοιπα μου θυμίζουν ανακοινώσεις τύπου “κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο”.
    Ποτέ δεν καθόμασταν να μετράμε ποσοστά για το πόσα σχόλια κάνουμε για την κάθε ομάδα για να υπάρχουν ισομερή σχόλια και δεν θα ξεκινήσουμε να το κάνουμε τώρα. Ανάλογα με το τι βλέπουμε και τι γραφικότητες μας χαρίζουν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου σχολιάζουμε.
    Στη χειρότερη το unfollow είναι ένα ακόμα κουμπάκι, αν σε ενοχλει τόσο.

  8. Ο/Η Mouris λέει:

    Profhtikos hsouna re magka!An ta’xes paixei kai sto stoixhma tha edene to glyko.Alla to teleutaio me ton Aggelo klevei thn parastash!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *