Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο ορισμός του cool

– Μπαμπά, τι είναι “cool”;

– “Cool” παιδί μου είναι αυτή η φωτογραφία.

cazorla_panenka

(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
13/12/2014, Λονδίνο: Άρσεναλ-Νιούκαστλ, ο Καθόρλα σκοράρει με ‘πέναλτι Πανένκα’, με την ίδια χαρακτηριστική άνεση που το έκανε πριν δυο χρόνια και ο Αντρέα Πίρλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο σκοτεινός Γκάρεθ Μπέιλ

Αν είσαι θαυμαστής του τελευταίου μεγάλου παραδοσιακού αριστερού χαφ, του ανθρώπου που ένα βράδυ ξεφτίλισε τον μεγάλο Μαικόν, τότε ο φωτογράφος Laurence Griffith, που κάλυπτε το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Λίντς και Τότεναμ, σου προσφέρει μια όμορφη, μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική φωτογραφία, ιδανική για φόντο για την επιφάνεια εργασίας σου. (Εδώ σε μεγαλύτερο μέγεθος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η απόλαυση του να είσαι το κέντρο της προσοχής

Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, η χθεσινή φωτογραφία του σκόρερ Εντιν Τζέκο μπροστά στους σαστισμένους φιλάθλους της Άρσεναλ αλλά “λίγη” για να συγκριθεί με αυτή του, πάντα προκλητικού, Τιερί Ανρί μπροστά από τους, πιο θερμόαιμους, οπαδούς της Τότεναμ. (…) Αφού η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα ο ‘Τιτι’ – ο ποδοσφαιριστής που έδωσε εικόνα στην έννοια «υπεροπτικός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ο ορισμός του cool”

  1. Ο/Η Stazybο Hοrn λέει:

    Ιεροσυλία να συγκρίνεις το coolness στη διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα σου να χάνει 2-1, να το συγκρίνεις με ένα πέναλτι στο 88, ενώ ήδη προηγείσαι 3-1… Αμαρτία!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Το μόνο που συγκρίνω είναι τη φαινομενική άνεση που υπάρχει, που και στις δυο περιπτώσεις αγγίζει την τελειότητα του cool.
    Η διαφορά στα δεδομένα πίσω από την άνεση αυτή αποτυπώνει και τη διαφορά της ποιότητας της κάθε φάσης αλλά δεν είναι το θέμα μου να κρίνω τις φάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *