Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

We love to hate you

muller113959

Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρήζουν επεξήγησης. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αν μου την σπας δεν θα σε χωνεύω. Μπορεί να είσαι μέλος της Μπάγερν και της Γερμανίας, να παίζεις το Γουαρδιολικό τίκι-τάκα με γερμανική πειθαρχία, να σηκώνεις Μουντιάλ και πρωταθλήματα, να είσαι ψευτοεννιάρι ή επιθετικό χαφ ή δεν ξέρω εγώ σε πόσες θέσεις μπορείς να παίξεις, να σκοράρεις κρίσιμα γκολ, να είσαι παιχταράς. Δεν σε χωνεύω Τόμας Μιοοοούλερ. Κι εσύ κάνεις ότι μπορείς για να έχω όλο και λιγότερες τύψεις. Πριν μερικές βδομάδες ο δόλιος Ντάντε είπε ότι τον έπρηξαν στην Μπάγερν με το 7-1, τον πέθαναν στο δούλεμα. Και όλοι ξέρουμε πόσο πονάνε τέτοιες ήττες τους Βραζιλιάνους. Αλλά πάντα, ΠΑΝΤΑ, υπάρχει κάποιος που το παρακάνει. Εκεί που οι άλλοι σταματάνε τον χαβαλέ, κάποιος θα συνεχίσει. Αυτός ο κάποιος είχε τα αντιπαθητικά μούτρα του Μίλλερ: “Αν δεν σταματήσεις θα σε χτυπάω σε κάθε προπόνηση” είπε ο Ντάντε με πόνο στον συμπάικτη του. Όλοι κορόιδευαν, ο Τόμας το κούρασε, o Ντάντε δεν άντεξε.

Και ήρθε τώρα ο Μίλλερ να κάνει καινούριες δηλώσεις: “Είναι πιο δύσκολο να κερδίζεις στην προπόνηση της Μπάγερν παρά στα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα. Στην προπόνηση βγάζουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και έχεις να αντιμετωπίσεις αμυντικούς και αντιπάλους που οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν“. Δεν το λες ρε φίλε, δεν το λες κι ας είναι αλήθεια. Δεν το λες κι ας παίρνεις το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά κάθε χρόνο. Δεν το λες, εκτός κι αν είσαι βγαλμένος μέσα από τα πιο αντιπαθητικά γερμανικά στερότυπα και χορεύεις σαν σπασμένος φορώντας άσπρη κάλτσα μέχρι το γόνατο. Τόμας Μίλλερ αγαπώ να σε αντιπαθώ, μείνε κοντά μας για χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=UNiGSf2Sy30

Και είναι κρίμα, πολύ κρίμα που δεν σε έβαλε η Αντίντας στην τελευταία της διαφήμιση που θα μπορούσε να την αποκαλέσει και κάποιος δυσφήμιση. “Haters gonna hate” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της και μέσα στους παίκτες με υπερφουσκωμένα εγώ, αν και να πω την αλήθεια ο Χάμες και ο Μπενζεμά δεν μου είναι αντιπαθείς όπως για παράδειγμα ο αντιπαθητικός παιχταράς Λουίς Σουάρες, υπάρχει και ένα σαφές μήνυμα στο Σομπρέρο. Το μεταφέρει άλλος ένας πολύ καλός παίκτης που δεν τον αντιπαθούμε ούτε για θέατρο, ούτε για αλλαζονεία, ούτε ακόμα για το μαλλί του που θυμίζει Τζέισον Πρίστλει και Μπέβερλι Χιλς, αλλά τον αντιπαθούμε για μια μάστιγα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν ξεχνάει ποτέ και μας θυμάται:

bale-2015-01-12-at-17.42.00-500x281

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Γερμανικό ποδόσφαιρο, Για ψώνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μοντέρνες Μεταγραφές

Επιστρέφω μετά από καιρό στο αγαπημένο μου θέμα που είναι οι χορηγοί και οι μανατζαραίοι. Αφορμή στάθηκαν κάτι δημοσιεύματα που φέρνουν ξανά και φέτος το καλοκαίρι ως στόχο των μισών κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ. Ναι, της Ντόρτμουντ που κέρδισε όλους, μα όλους τους μεγάλους το περυσινό καλοκαίρι στη μεταγραφή του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Forget 81

Σε μια από τις πιο διάσημες ρήσεις του, ο Μπράιαν Κλαφ είχε δηλώσει ότι ‘Αν ο Θεός ήθελε να παίζουμε με την μπάλα ψηλά θα έβαζε το χορτάρι στον ουρανό’. Εφόσον όμως δεν το θέλει ο Θεός, τότε σημαίνει ότι το θέλει ο διάβολος. Ο κόκκινος διάβολος για την ακρίβεια. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “We love to hate you”

  1. Ο/Η Gia λέει:

    Ο τελευταίος είναι αυτός http://www.imdb.com/media/rm4210663168/tt0246460?ref_=ttmi_mi_all_ukn_120
    ποιος Μπράντον;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ακόμα καλύτερο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *