Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο πιο στυλάτος παίκτης στον κόσμο

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, από αυτές που φωνάζουν διαρκώς “κοίταξε με, είμαι διαφορετικός από τους άλλους”. Κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει δυο σκέψεις κυριαρχούν στο μυαλό μου: το δίλημμα για το αν μοιάζει περισσότερο στον Μάρκ Στρονγκ ή τον Άντι Γκαρσία και η πεποίθηση ότι αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα μπορούσε για πλάκα να βγάζει τα προς το ζην σουλατσάροντας στα μπαρ του Μόντε Κάρλο, ‘αρμέγοντας’ πολύ πλούσιες γυναίκες που θα έκαναν το μοιραίο λάθος να δεχτούν το κερασμένο ποτό από το κομψό και περιποιημένο ψηλό παλικάρι που κάθεται μόνο του στο μπαρ και μιλάει τα Αγγλικά με εξωτική Βαλκάνια προφορά.

Για λόγους που λογικά σχετίζονται με την αθλητική παράδοση που υπήρχε στην οικογένεια του, ο Ντίμιταρ προτίμησε να βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο. Ακόμα και εκεί όμως δεν χάνει ευκαιρία να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι μπορεί να τρέχει πάνω-κάτω στο χορτάρι μαζί με δεκάδες ακόμα άξεστους και νευρικούς τύπους αλλά κατά βάθος παραμένει ένας αριστοκρατικός, κουλ κύριος που, λειτουργώντας στα όρια του σνομπισμού, βάζει το στυλ πάνω απ’ όλα.

Παρακάτω υπάρχουν 10-1 στιγμές που αποδεικνύουν ότι ο Βούλγαρος επιθετικός της Μονακό είναι ο πιο σικάτος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

1. Αυτό το κοντρόλ-“κολλάω τη μπάλα στα κορδόνια μου”:

2. Αυτό το αλαζονικό μήνυμα στο t-shirt:

berba2

4. Αυτή η ντρίπλα “κάνω χαζό τον αμυντικό”:

5. Αυτό το ντύσιμο:

6. Αυτή η κουλ αντιμετώπιση μιας ζόρικης κατάστασης δίπλα στο σημαιάκι του κόρνερ:

7. Αυτή η φωτογραφία που τον κάνει να φαίνεται σαν αρχηγός της Βουλγάρικης Μαφίας που ετοιμάζεται να ρωτήσει τον κακομοίρη συνομιλητή του “γουερ ιζ μαι μανει;”:

berba

8. Όλα αυτά τα κοντρόλ:

9. Αυτή η φωτογραφία:

SONY DSC

10. Και φυσικά ΑΥΤΟ το γκολ με αυτόν τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κατσίκια στο Λιμάνι της Αγωνίας

Την Τρίτη που μας πέρασε, μια μέρα πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας απέναντι στη Σοσό –ομάδα που σέρνεται στα βάθη του βαθμολογικού πίνακα της Β΄εθνικής, «επιτέλους ένας αντίπαλος στα μέτρα της» λένε οι πολύ κακές γλώσσες– η διοίκηση της Ολυμπίκ Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόλυση του προπονητή της, του γνωστού μας Μίτσελ, «εξαιτίας της συμπεριφοράς […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κυριακή του ελικοπτέρου: Όταν πληγώνεις αυτούς που αγαπάς

Το ρολόι δείχνει 4 τα χαράματα αλλά ο Σύνδεσμος Φίλων Σέλτικ της Μελβούρνης είναι ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο. Ο κύριος ΜακΝτόναλντ έχει βρει θέση από νωρίς και πίνει χαλαρός τη μπύρα του περιμένοντας να αρχίσει το παιχνίδι στην τηλεόραση. Αν και το να ξενυχτάς για να δεις την ευρωπαική ομάδα σου είναι κανόνας για τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 σχόλια σχετικά με το “Ο πιο στυλάτος παίκτης στον κόσμο”

  1. Ο/Η makattacks λέει:

    Το νούμερο 3 που είναι ρε παιδιά;

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Κλαπ-κλαπ-κλαπ.
    Βραβείο παρατηρητικότητας στον κύριο με τα πολλά ‘t’.

  3. Ο/Η Nilton λέει:

    Σομπρέρο τί φάση; Σαν τις ανακοινώσεις συνδέσμων του ΠΑΟΚ με ΥΓ.1, ΥΓ.2, ΥΓ.2+1 και ΥΓ.4;

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Πόλεμος στο κατεστημένο της “σωστής” αρίθμησης.
    Break the rules!

  5. Ο/Η Saint-Ex λέει:

    Μη χαραμίζετε τα comments για τέτοια παιχτούρα ρε ιερόσυλοι! Το πόσοι τον έκραζαν για lazy έδειχνε το πόσοι άνθρωποι που βλέπουν μπάλα δεν μπορούν να καταλάβουν ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι και τον αληθινό λόγο που υπάρχει αυτό το άθλημα. Χαίρομαι που πέρασε απ’την ομάδα μου και τον παρακολούθησα.

  6. Ο/Η kots λέει:

    @Saint-Ex

    ο ανελεητος πολεμος ματαξυ δυο μεγαλων σχολων της παγκοσμιας διανοησης δεν εχει σταματησει.

    εσυ ανηκεις σ αυτους που πιστευουν οτι ο σικαμπαλα κι ο σανμαρτεαν ειναι μεσα στο τοπ10 των ποδοσφαιριστων που εχουν πατησει το ποδι τους στον πλανητη. οι αλλοι λενε οτι καλυτερα να βλεπω βυντρα και γκατουζο να κοντρολαρουν με το καλαμι αλλα να αφηνουν τα πνευμονια τους στο γηπεδο, παρα τεμπελικες πριμαντονες.

    βεβαια ο αριθμος των οπαδων της δευτερης σχολης εχει μειωθει αισθητα, κυριως λογω εγκεφαλικων βλεποντας το βασιλαρα τον τσιαρτα να κανει σπριντ 2,5 μετρων στο 60% και μετα να σταματαει για να φτιαξει το μαλλι.

  7. Ο/Η Fernando Torrent λέει:

    Αυτή τη φανέλα την έχουν βάλει ένας Μαλιούφας, ένας Τουρσουνίδης ,ένας Πάμπλο Γκαρσία. Τώρα θα τη φορέσει συνδοδευόμενη από ασορτί σορτς ,κάλτσα μέχρι το γόνατο με μη εμφανείς επικαλαμίδες και παπούτσι με εξογκώματα στο κάτω μέρος ένας Ντίμιτρα Μπερμπάτοφ.

  8. Ο/Η leo pal λέει:

    ασχετα με την ποδοσφαιρικη ποιοτητα του ανθρωπου ΔΕΝ ειναι επιτομη του στυλ η καθε καγκουροποζα με το αντιστοιχο φωσφοριζε ρουχο και τα λοιπα εξαρτηματα, ποζα στην οποια εμεις οι Βαλκανιου αρεσκομαστε τα τελευταια ……;;;;;;; (ποσα;) χρονια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *