Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν

“Το ρωσικό σάιτ “yuga.ru” αναφέρει ότι οι γνωστοί χάκερ κατάφεραν και υπέκλεψαν το e-mail του Ιβάν Σαββίδη και έχουν θέσει προς πώληση περισσότερες από 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του από το 2009 ως το 2015!”

Sportdog.gr

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε στα αθλητικά σάιτ την Παρασκευή. Το Σομπρέρο, πιστό στο ενημερωτικό του καθήκον, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και κατάφερε να αποκτήσει από τους χάκερς τα απόκρυφα αρχεία του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ. Λόγω χαμηλού μπάτζετ σας παρουσιάζουμε όσα ήταν στην Επιφάνεια Εργασίας.

dwnis561

  • Φάκελος “Paparazzi”

Ήταν το πρώτο πράγμα που μας κίνησε την προσοχή από τα αρχεία που ήρθαν στην κατοχή μας. Με έκπληξη είδαμε ότι ο φάκελος περιέχει φωτογραφίες του γνωστού και ως “Μουρίνιο της Ελλάδος” προπονητή Γ. Δώνη. Πρόκειται για σκηνές από την προσωπική ζωή του κ. Δώνη όπου ο προπονητής αγοράζει τσουρέκι από τον Τερκενλή, πίνει καφέ σε γνωστό παραλιακό καφέ-μπαρ της Λ. Νίκης, περπατάει ανέμελος κάτω από τις ομπρέλες της παραλίας, ενώ σε μια περίπτωση βρίσκεται σε γνωστό αφτεράδικο της πόλης κοντά στο λιμάνι, με πιτζάμες και παντόφλες, προσπαθώντας να χαλάσει τη διασκέδαση διεθνούς παίκτη του ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι οι φωτογραφίες ήταν προϊόν παρακολούθησης.

savalaf

  • Φάκελος “KOLLHTOΥLHS”

Προσωπικές στιγμές του Ιβάν Σαββίδη με έναν συνονόματο φίλο του. Οι δυο κολλητοί φαίνεται να διασκεδάζουν συχνά μαζί, κυρίως πηγαίνοντας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Ιβάν (Σαββίδης) συνήθως ντύνεται λίγο πιο χαλαρά με φόρμα και σκαρπίνι, σε αντίθεση με τον άλλο Ιβάν που φαίνεται να προτιμά τις γραβάτες. Κρίνοντας από τα τρυφερά ενσταντανέ πρέπει να ήταν συμφοιτητές ή σειρούλες στον στρατό. Στον ίδιο φάκελο υπάρχουν σκαναρισμένα αποκόμματα από άρθρα στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά” που γίνεται αναφορά στους δυο φίλους.

  • Αρχείο “playoff.txt

Το μόνο που υπάρχει στο συγκεκριμένο αρχείο είναι μια σειρά από τηλεφωνικά νούμερα που ανήκουν σε κάποιον με τα αρχικά “Γ.Χ.”. Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε ποιος είναι αυτός ο άγνωστος στον οποίο ο Ιβάν τηλεφωνεί για τα πλέι-οφ. Κάτω από τους αριθμούς είναι γραμμένο με κόκκινα Comic Sans 15αρια “για ώρα ανάγκης”.

melissanidis-savvidis-1

  • Φάκελος “mp3”

Ανοίγοντας τον φάκελο αυτό που ξεχωρίζει είναι το “Pontiako glenti mix.mp3” ένα αρχείο που κρατάει τρεις ώρες και περιέχει μεγάλα σουξέ από τους αδερφούς Συμεωνίδη, τον Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη, τον Θεόφιλο Πουταχίδη και τους αδερφούς Καρασαββίδη, αλλά και ο ύμνος του Champions League. Υπάρχει και ένα αρχείο .avi με όνομα “Soumela 2014” στο οποίο ο κ. Σαββίδης διακρίνεται να χορεύει με τον κ. Μελισσανίδη τσουρτούγουζους, τικ μονό, κότσαρι και ατσαπάτ υπό τους ήχους κεμεντζέ.

  • Κάδος ανακύκλωσης

Με τη χρήση ειδικού λογισμικού καταφέραμε να επαναφέρουμε τα αρχεία που είχαν διαγραφεί. Η πλειοψηφία τους ήταν αιτήματα από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Άγγελο Αναστασιάδη. Ξεχωρίσαμε την επιστολή για τον αγιασμό του δεξιού παπουτσιού του Σαλπιγγίδη ώστε να μπορέσει να βγάλει σωστή σέντρα και την ολονυχτία στον ιερό ναό της Αγίας Πουλχερίας για “να φύγει το κακό μάτι”. Εντύπωση προκάλεσε και μια επιστολή του κ. Αναστασιάδη με τίτλο “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ” στην οποία αναφέρεται σε αριστερό μπακ με διεθνή καριέρα.

stephens_savvidis_640x

  • Φάκελος “Skype Chat History”

Ο φάκελος αυτός πιάνει αρκετά GB στον σκληρό δίσκο του κ. Ιβάν με την πλειοψηφία των αρχείων να είναι καταγεγραμμένες βιντεοκλήσεις με κάποιον Χουμπ Στέφενς.

  • Φάκελος “ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ”

Φάκελος με φωτογραφίες από παραλίες του πανέμορφου νομού Χαλκιδικής. Αρχικά υπήρξε η εντύπωση ότι ήταν πιθανοί προορισμοί για τις καλοκαιρινές διακοπές του κ. Σαββίδη, τελικώς όμως πρόκειται για εκτάσεις τις οποίες θέλει να αγοράσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στα αρχεία υπάρχει και ένα μέιλ απάντηση της I.M. Κουτλουμουσίου όπου ο ηγούμενος αρνείται ευγενικά την πρόταση για εξαγορά και μετατροπή της μονής σε μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

grecki

  • Αρχείο “греческий.pdf”

Ο κύριος Σαββίδης λύνει καθημερινά ασκήσεις ελληνικών. Παρατηρήσαμε ότι είναι αρκετά δυνατός στο λεξιλόγιο αλλά έχει αδυναμίες στο συντακτικό και κυρίως προβληματίζεται στην κατάληξη -αι και -ε όπως άλλωστε το 73,2% του ελληνικού πληθυσμού.

  • Φάκελος e-mail “Spam”

Υπάρχουν πολλά μέιλ από κάποιον αποστολέα Γιώργο Τζ. που κατά κύριο λόγο είναι invitation για την υπηρεσία Instagram. Σε κάποια όμως γίνονται και αναφορές σε προσωπικά προβλήματα του αποστολέα όπως π.χ. σε ένα που γράφει “den ton antexo allo, erxetai kai me rantizei me enan maintano” και “olo milaei gia thanato kai ton Mah”.

Για το Σομπρέρο, ο ανταποκριτής Τοσοδούλι Βλεφαράκι:

papariazzi_reporter

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Papariazzi, ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τα κλεμμένα αρχεία του Ιβάν”

  1. Ο/Η Sak Know Best λέει:

    Τι γέλιο, χαχαχα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *