Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κόπα Αμέρικα: Οι στιγμές της 1ης αγωνιστικής

Για όσους δεν ξενύχτησαν, για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν ενδιαφέρθηκαν μαζέψαμε κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές της 1ης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα που άρχισε αρκετά καλά. Με την ελπίδα φυσικά η 2η αγωνιστική να μας χαρίσει ακόμα καλύτερες εικόνες, να συνέλθουν κάποια φαβορί και να συνεχίσουν έτσι κάποια από τα αουτσάιντερ.

1. Ο Νεϊμάρ δεν μπορεί τον αφρό και παίρνει μια ωραία κίτρινη κάρτα:

https://www.youtube.com/watch?v=Nddx2BXs7lg

2. Η Βενεζουέλα έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και βάζοντας ένα ωραίο γκολ απέναντι στους Κολομβιανούς που δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι. Ο φωνακλάς σπίκερ δείχνει πόσο το χάρηκε:

3. Το Μεξικό-Βολιβία ήταν με διαφορά το πιο βαρετό παιχνίδι. Λογικά το ενδιαφέρον στράφηκε αλλού, στη wannabe Λαρίσα Ρικέλμε της Βολιβίας..

bolivian-girl-copa-america_1cj814kz9fzgd1fp2fkwycic0n

4. Αν η κάρτα του Νεϊμάρ ήταν χαζή, εδώ έχουμε μεγαλείο κίτρινης από τον Λουσένα της Βενεζουέλας που ετοιμάζεται να μπει στον αγώνα ως αλλαγή:

5. Ο Νεϊμάρ κάνει ΔΥΟ σομπρέρο μαζί και φυσικά γκρεμίζεται αμέσως μετά για εκδίκηση. Κίτρινη κάρτα πουθενά:

https://www.youtube.com/watch?v=i5Lyv4aTzRc

6. Η Χιλή έχασε πολλές φάσεις, χρειάστηκε ένα όχι-και-τόσο-καθαρό πέναλτι για να κερδίσει και έδωσε μάχη για να τα καταφέρει σε έναν αγώνα με διάφορες τέτοιες ομορφιές:

Chile's Charles Aranguiz  and Ecuador's Enner Valencia battle for the ball  during a Copa America Group 1 soccer match at the National Stadium in Santiago, Chile, Thursday, June 11, 2015.(AP Photo/Natacha Pisarenko) Chile Soccer Copa America Chile Ecuador

7. Η Αργεντινή έβαλε δυο γκολ στο ημίχρονο και νόμιζε ότι καθάρισε το ματς. Ο Μαρτίνο έκανε ότι μπορούσε με τις αλλαγές για να βάλει την Παραγουάη στο παιχνίδι και αυτό που έμεινε μετά την ισοπαλία ήταν η γκολάρα του Βαλντές (με τον Ρομέρο να έχει βγει βόλτα βέβαια):

https://www.youtube.com/watch?v=xMTNONgRoG8

8. Ο Καβάνι νόμιζε ότι η Τζαμάικα είναι στην Αφρική και έγινε ρεζίλι. Για να ζητήσει συγγνώμη βγήκε φωτογραφία με τους αντιπάλους του, οι οποίοι ως γνήσιοι Τζαμαϊκανοί έδειξαν ότι το πήραν χαλαρά και διασκέδασαν παρά την ήττα. (η καρδούλα να έλειπε μόνο…)

edinson-cavani-jamaica-03062015_nbo490ki2n4q182lqu0kfqill

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κόπα Αμέρικα 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Εσύ έφαγες καμία;

Πριν μερικές μέρες είχαμε συγκεντρώσει τις φασαρίες στο Αργεντινή-Ουρουγουάη. Μετά το χθεσινό Χιλή-Ουρουγουάη, εκείνο το ματς μοιάζει με αγώνα κορασίδων μεταξύ του Ντιρί και του Αρσακείου. Τα τάκλιν πετούσαν στον αέρα σαν μπαλωθιές σε γάμο στα Σφακιά, οι Χιλιανοί έγιναν αντιπαθείς στα μάτια κάθε ουδέτερου αφού έπεφταν και σφάδαζαν σε κάθε φάση (όχι ότι σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα γήπεδο με μαύρο παρελθόν

Την Τετάρτη το βράδυ οι οικοδεσπότες Χιλιανοί θα αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη για το πρώτο ματς των προημιτελικών του φετινού Κόπα Αμέρικα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ‘Εθνικό στάδιο της Χιλής’, που φιλοξένησε και την πρεμιέρα της διοργάνωσης και στο οποίο θα γίνει και ο μεγάλος τελικός στις 4 του Ιούλη. Μπορεί πλέον το συγκεκριμένο στάδιο να αποτελεί […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Κόπα Αμέρικα: Οι στιγμές της 1ης αγωνιστικής”

  1. Ο/Η Simigdalenios λέει:

    Άραγε υπάρχουν άτομα στο εξωτερικό που βρίζουν τους εκφωνητές της χώρας τους και μετά ακούν τον πουρουπουπού σε βιντεάκια και λένε πόσο θεός είναι;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    El relato del griego Pouroupopolus es fantastico !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *