Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οχτώ λόγοι να αγαπήσεις τον Μάσιμο Φερέρο

B4Zgs5BCQAADsun

Το είδαμε πρόσφατα, η Σαμπντόρια δεν είναι μια φυσιολογική ομάδα. Και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο ημιπαράφρων ιδιοκτήτης της Μάσιμο Φερέρο, που είναι το στερεότυπο του Ιταλού προέδρου ομάδας. Λίγο μποέμ, λίγο τρελός, λίγο πλούσιος, λίγο παραγωγός ταινιών, λίγο να κάνει επικές δηλώσεις. Κι εμείς τον αγαπάμε για όλα αυτά και για τις φωτογραφίες που μας χαρίζει και παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές τρέλας του.

ΥΓ. Ό,τι είναι με bold είναι πραγματικές του δηλώσεις. Τα υπόλοιπα είναι δική μας φαντασία που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα πάντως.

201502010903325829101-p5Έχω μια τρέλα με τα κασκόλ. Και τις κάμερες. Κυρίως όμως με τα κασκόλ”

1. “Ποιος θα ήταν η μεταγραφή των ονείρων μου; Ο Λιονέλ Μέσι. Πάντα στοχεύω ψηλά και ο Μέσι θα ήταν ονειρική μεταγραφή.” Σε μια στιγμή ταπεινότητας.

B8N3C7LIQAAZ-TWΝα εδώ, σέλφι με τον Ετό και ακόμα έναν που δεν ξέρω γιατί μας ακολουθεί συνέχεια”

2. “Είχα σχεδόν κάνει τον Σίνισα Μιχαϊλόβιτς να δεχτεί τον Κασάνο και μετά το κατέστρεψε. Μιλούσε πολύ. Πήρε τηλέφωνο πολλούς ανθρώπους, ενώ θα έπρεπε να είναι απλά καλό παιδί.” Δηλώσεις κατά τις 10 Ιουλίου για την σαπουνόπερα της μεταγραφής Κασάνο στην Σαμπ.

Spada - lapresse12-02-2015 Sanremo IMspettacolo  Sanremo 2015 - 65mo Festival della canzone italiana - terza seratanella foto: Massimo ferrero, Carlo ContiSpada - lapresse12-02-2015  Sanremo IMenterteinmentSanremo 2015 -  65th Italian Song FestivalIn the photo: Massimo ferrero,  Carlo ContiΝα με συμπαθάς φίλε μου, αλλά τόσα μου τα ‘κανε ο Κασάνο”

3. “Ο Κασάνο; Αρκετά με αυτό το σίριαλ. Ο Κασάνο δεν θα έρθει στην Σαμπντόρια γιατί δεν μας αρέσουν τα ριμέικ.” (δέκα μέρες μετά τις προηγούμενες δηλώσεις)

Massimo-FerreroΙνδονήσιοι-Φιλιππινέζοι, αχα καλό εεεεε…”

4. “Δεν είναι σωστό για τον Μοράτι να του συμπεριφέρονται έτσι. Του το είχα πει, πέταξε έξω τον Φιλιππινέζο.” είχε δηλώσει για τον Ινδονήσιο ιδιοκτήτη της Ίντερ ο Μάσιμο Φερέρο. Για να διορθώσει τις εντυπώσεις επανήλθε με το “Ήρθε από την Ινδονησία για να προσβάλει ένα έμβλημα του ποδοσφαίρου”, λίγο πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων. Η τελευταία προσπάθεια για να ανασκευάσει ήταν ακόμα πιο θεϊκή. “Δεν ήθελα να δείξω ασέβεια στον Τοχίρ, την Ίντερ και τους Φιλιππινέζους”. Όπως ήταν λογικό τιμωρήθηκε για όλες αυτές τις δηλώσεις.

B8mLK16IMAAuhl199 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι”

5. Λίγο καιρό αργότερα ο Φερέρο ρωτάει τον πρόεδρο της Παλέρμο για τον ποδοσφαιριστή Έντγκαρ Μπαρέτο. Σύμφωνα με τον Φερέρο, ο Ζαμπαρίνι τον απειλεί όταν ακούει την πρόταση. “Ο Ζαμπαρίνι με προσέβαλε, μου απείλησε τη ζωή και ξεπέρασε τα όρια. Έφαγα τιμωρία τριών μηνών για ένα αστείο και έτσι περιμένω κι εγώ τη δικαιοσύνη να παρέμβει. Του είπα να διαπραγματευτούμε για τον Μπαρέτο, του είπα ότι σέβομαι τους γέρους και να παραμείνει ψύχραιμος”. Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο απάντησε ότι ο Φερέρο είναι τρελός, ότι έχει κρατημένα όλα τα μηνύματα, αλλά εμείς ξέρουμε ότι ο Μάσιμο πάντα έχει δίκιο.

video_485133_videoThumbnailΜπαλοτέλι έλα ή έστω τηλεφώνα”

6. “Ο Μπαλοτέλι κάνει 10 εκατομμύρια, αλλά με μια έκπτωση τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες“. Η φρέσκια δήλωση για την μεγάλη καψούρα του καλοκαιριού της Σαμπντόρια, τον Σούπερ Μάριο. Οι δυο μαζί σε μια ομάδα θα είναι ότι το καλύτερο για το ποδόσφαιρο. (μέχρι να σκοτωθούν μεταξύ τους)

Screenshot 2015-07-28 10.45.25Ο μπαμπάς σου Τζένοα”

7. Με αφορμή τις δηλώσεις του Γκασπερίνι (προπονητή της μισητής αντιπάλου Τζέονα) ότι η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα στο Γιουρόπα Λιγκ από την Σαμπ, το τελευταίο χτύπημα του Φερέρο ήταν το εξής: “Βλέποντας ότι ο κύριος Γκασπερίνι δεν μπορεί να θυμώσει με τον πρόεδρό του, πρέπει να ακούσει το τραγούδι του Αλμπέρτο Σόρντι “Χάσου, χάσου” και να σταματήσει να είναι τόσο κλαψιάρης. Αφιερώνω το τραγούδι στον κ. Γκασπερίνι, που πάντα σκέφτεται την Σαμπντόριά μου, και μπορεί να το γιατρέψει με ένα Μαλόξ.”

President of Uc Sampdoria Massimo Ferrero jubilates after the end of the Italian Serie A soccer match Sampdoria-Atalanta at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 05 october 2014. ANSA/ LUCA ZENNAROΤώρα με βλέπεις με ρούχα, αλλά περίμενε λίγο καιρό ακόμα”

8. Λίγο αργότερα ή λίγο πιο πριν (δεν έχει και μεγάλη σημασία), ο Φερέρο με αφορμή την κλήρωση της Σέριε Α δήλωσε το εξής: “Αν κερδίσουμε το ντέρμπι με την Τζένοα δεν θα τρέξω απλά πάνω στο χορτάρι. Θα βγάλω και όλα μου τα ρούχα.”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Προσωπογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τζέιμς Μίλνερ: Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές

Υπάρχουν τρία είδη ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν αυτοί που μαθαίνουν να παίζουν μια θέση πολύ καλά και κανένας δεν τολμάει να τους κουνήσει από εκεί, υπάρχουν αυτοί που μπορούν να καλύψουν δυο ή και τρεις διαφορετικές θέσεις, προσαρμόζοντας εύκολα το παιχνίδι τους ανάλογα με τις ανάγκες του προπονητή τους, και υπάρχει και ο Τζέιμς Μίλνερ. Αν ένας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι απαντήσεις του Ρομελού Λουκάκου

Στις αρχές Απριλίου του 2017 ο Τζέιμι Κάραγχερ μαζί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Έβερτον για να κάνουν ένα αφιέρωμα για τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ ως εκείνο το σημείο, τον 24χρονο Ρομελού Λουκάκου. Σε κάποιο σημείο του βίντεο ο παλαίμαχος Άγγλος σέντερ μπακ ζητάει από τον Βέλγο επιθετικό να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *