Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Εξέλιξη, μέρος δεύτερο

aek1962

1962, τύπος φτιάχνει τη γραμμή του άουτ λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ξεχωρίζουν τα ορθογώνια δοκάρια, η ευθεία που – δικαιολογημένα – δεν είναι και τόσο ευθεία και ο αγωνιστικός χώρος που μοιάζει ιδανικός για να διαλύσεις το πόδι σου κάνοντας ένα απλό τάκλιν.

—–

2015, τύπος φτιάχνει τη γραμμή του κέντρου στο γήπεδο της Άρσεναλ λίγες μέρες πριν το Emirates Cup. Η εικόνα του χόρτου, που μοιάζει με το χαλί που υπάρχει λογικά στον παράδεισο, είναι τόσο εντυπωσιακή που οι Άγγλοι τη χαρακτήρισαν – δικαιολογημένα – “football porn”.

emirates

Σχετικά:
Εξέλιξη, μέρος πρώτο
Διαιτητής μιας άλλης εποχής
Βουτιά στο παρελθόν: Πέντε φωτογραφίες από τα Αγγλικά γήπεδα της περιόδου 1934-1968
Μια απίστευτη φωτογραφία 62 χρόνων
Οπαδοί μιας άλλης εποχής
Σωβρακοφανέλες μιας άλλης εποχής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, Ρετροφωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ρετρό κουίζ νο21

Δεν είναι δα και κανένας τρομερός γρίφος το σημερινό κουίζ. Περισσότερο είναι ένα τρίμπιουτ (που λένε και στο χωριό μου) λόγω της ημέρας (χιντ, που λένε στο χωριό μου). Με λίγα λόγια αυτή τη φορά δεν ψάχνουμε ποιον θα το βρει, αλλά ποιον δεν θα το βρει ώστε να αποβληθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τέλειο καλοκαίρι του οπαδού

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. Ανεβήκαμε στο κρουαζιερόπλοιο. Τι να λέμε τώρα. Χλίδα αυτό το Κόστα Σερένα. Με τα καζίνα του, τις πισίνες του, τις κρεβατάρες του, το θέατρό του, το καφέ με τις τηλεορασάρες του να βλέπουμε μπαλίτσα. Πρώτος προορισμός Άνγκρα ντο Ρέις εκεί για καμιά βουτιά. Μετά Ίλια Μπέλια. Μετά Ρίο, μετά Μπούζιος και τέλος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *