Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σομπρεροπρογνωστικά (Euro 2016)

euro-2016

Τα ζητήσατε. Μας ρωτήσατε. Μας απειλήσατε. Τα Σομπρεροπρογνωστικά επιστρέφουν και αυτό το καλοκαίρι. Διαλέξαμε το Euro του 2016 που γίνεται σε λογικές ώρες και έχει παραπάνω παιχνίδια από το Κόπα Αμέρικα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πηγαίνετε σε αυτό εδώ το σάιτ. Κάνετε έναν λογαριασμό (αν είχατε κάνει σε παλιότερα παιχνίδια, ισχύει το ίδιο ακάουντ) ή αν βαριέστε, χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Twitter. Επιλέγετε κάποιο ευφάνταστο όνομα και είστε έτοιμοι. Για να κοντραριστείτε με τους υπόλοιπους σομπρερίστας πηγαίνετε στα αριστερά της σελίδας, βρίσκετε το «Join Mini-League», βάζετε τον μαγικό αριθμό 822849 και μπαίνετε στο πρωταθληματάκι του Σομπρέρο.

Από εκεί και πέρα βάζετε τα προγνωστικά σας για τους αγώνες του Euro. 3 βαθμοί για ακριβές σκορ, 1 βαθμός για σωστό αποτέλεσμα (1-2-Χ) και μπόνους αν το σκορ ή το αποτέλεσμα που προβλέψατε ήταν έκπληξη (αν το σκορ δηλαδή το είχε προβλέψει κάτω από το 5% και το αποτέλεσμα κάτω από το 20% των ανταγωνιστών σας). Για κάθε απορία είμαστε εδώ. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τέλους και ο νικητής κερδίζει όπως πάντα την εκτίμηση του κοινού. Α, ναι. Κερδίζει και δώρο ένα μπλουζάκι από το Offside Festival που είναι και πολύ ωραίο μάλιστα για να βγείτε για καφέ, ποτό, να πάτε στο γήπεδο, ραντεβού με μια κοπέλα και πάει λέγοντας:

13267734_1734254156817445_537893199564578669_n

Αν στην πορεία προκύψει και κάτι άλλο θα το ανακοινώσουμε. Άλλωστε πιο πολύ και από τα δώρα, μετράει η αποθέωση στην παρέα και στο καφενείο σε περίπτωση νίκης. Το ύφος “σας τα λεγα εγώ ότι θα το σηκώσει η Β. Ιρλανδία” και το πέταμα των γυαλιών ηλίου στο τραπεζάκι με ταυτόχρονη παραγγελιά στον καφετζή “τον δικό μου κυρ-Στέφανε”, γιατί δεν σας χωράει αυτός ο τόπος πια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Euro 2016, Τα παιδία παίζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πόσο καλά θυμάσαι τις πορείες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη;

Με αφορμή τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν για να θυμηθούμε μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές τους εκτός συνόρων, εκεί που έχουν γνωρίσει τεράστιες χαρές αλλά και μεγάλες πίκρες.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα ποδοσφαιράκια που αγαπήσαμε

Από τότε που βγήκαν τα πρώτα Ατάρι, αργότερα οι πρώτοι υπολογιστές και οι κονσόλες, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να απέχει. Πιο πριν υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει) το ξύλινο ποδοσφαιράκι. Αλλά ο άντρας (ή το αγόρι) λατρεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και λατρεύει το ποδόσφαιρο. Και όταν τα συνδυάσεις αυτά, του παίρνεις ένα κομμάτι από […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 σχόλια σχετικά με το “Σομπρεροπρογνωστικά (Euro 2016)”

  1. Ο/Η inhalexhale λέει:

    ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

  2. Ο/Η ευτυχης λέει:

    παταω στο predictions κ δεν μου βγαζει τους αγωνες

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    @ευτύχης, εκεί είναι τα προγνωστικά μετά το τέλος των αγώνων για το κάθε πρωταθληματάκι. Τι προέβλεψε ο καθένας. Πρέπει να πατήσεις πάνω αριστερά που λέει Profile&Predictions για να βάλεις τα δικά σου.

  4. Ο/Η nickthegreek λέει:

    Εμείς πάντως σαν τίμιοι sombrerofollowers και στο Copa America σας περιμέναμε κύριε Elaith

  5. Ο/Η Μήτσος λέει:

    Θα συμφωνήσω με τον από πάνω μου και θα ομολογήσω πως κάθε σομπρεροακόλουθος που τιμάει τα clicks του θέλαμε και τα του Copa America… Centenario είναι αυτό!

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν είχαμε μπάτζετ παιδιά !!
    🙂

  7. Ο/Η panagos λέει:

    Το μπλουζακι μονο σε γκρι βγαινει?

  8. Ο/Η Elaith λέει:

    1,2,3
    Πανάγο θα το βλέπεις από φωτογραφία

  9. Ο/Η panagos λέει:

    Το μπατζετ φτανει για τα εξοδα αποστολης η θα τρεχουμε στα κτελ?

  10. Ο/Η Elaith λέει:

    Aν κερδίσεις θα το φέρω ο ίδιος με τα πόδια όπως ο Ρότσα από το Οπόρτο…

  11. Ο/Η Θωμάς Ραβέλλης λέει:

    Ο ροτσα είπε και με κολοτουμπες.. elaith πρόσεχε τι τάζεις..

  12. Ο/Η Fan του Sombrero λέει:

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Σομπρέρο. Είναι καινούργιος χρήστης και δηλώνω, όπως λέει και το όνομα, φαν. Κάνετε μια καταπληκτική δουλειά, και οφείλω να πω ότι τα αφιερώματα που έχετε κάνει για την Λατινική Αμερική είναι απλά υπέροχα. Είστε μια αθλητική εγκυκλοπαίδεια! Φυσικά και έκανα λογαριασμό για το Euro. Έχω μόνο μια απορία. Αν βάλουμε ενα παιχνίδι ότι θα λήξει 1-0 αλλά τελειώνει 2-0, θα πάρουμε μόνο 1 βαθμό επειδή πέτυχα τον άσσο? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας.

  13. Ο/Η duendes λέει:

    @Fan του Sombrero, όπως το λες είναι. Αν βρεις σωστό αποτέλεσμα αλλά όχι σωστό σκορ παίρνεις μόνο 1 βαθμό.

    Και φυσικά ευχαριστούμε και για τα καλά λόγια.

  14. Ο/Η Elaith λέει:

    @Θωμά, φαντάσου πόσο σίγουρος είμαι για τον ΠΕΛΑΤΗ Πανάγο…

    @Φαν ευχαριστούμε, όπως τα λες είναι. Με την υποσημείωση ότι αν είναι έκπληξη (π.χ. παίξεις Αλβανία-Γερμανία 2-1 και έρθει 1-0) και το έχουν παίξει λίγοι (τα υπολογίζει το υπερσύγχρονο κΟΥμπιούτερ αυτά) τότε παίρνεις μπόνους.

  15. Ο/Η Fan του Sombrero λέει:

    Οκ το κατάλαβα. Ευχαριστώ. Αλβανια – Γερμανια 1-0 ε? Μπορει να μπει στο κουπονακι. χαχα

  16. Ο/Η Siderokwlos λέει:

    μπραβο ρε σομπρερο! – ξηγήθηκες, αν κα ήθελε και για Κόπα Αμέρικα, Σεντενάριο είναι όπως λέει και ο άλλος

  17. Ο/Η ευτυχης λέει:

    απο 256ος πηγα 15ος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *