Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

"Αρχίζει το ματς…"

Σήμερα αρχίζει το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!
Ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο, γεμάτο εκπλήξεις, γεμάτο εντυπωσιακά γκολ, αμέτρητα καντάρια τεχνικής και παίκτες-μάγους της μπάλας! Οι ανασκοπήσεις της αγωνιστικής, θα είναι γεμάτες ψαλιδάκια, τακουνάκια και, κάθε είδους πανέμορφα γκολ.
Πιτσιρίκια, κάτω των 18 ετών θα πάρουν ευκαιρίες από τους προπονητές τους, ανεξαρτήτως ρίσκου και θα γεμίσουν προσδοκίες τον κόσμο. Με το ποδοσφαιρικό τους θράσος, την άγνοια κινδύνου της ηλικίας και την ποδοσφαιρική κατάρτιση που έχουν πάρει από τις ακαδημίες των ομάδων, θα αποτελέσουν τα νέα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και θα ενηλικιωθούν μέσα σ’ ένα επαγγελματικό περιβάλλον, δίνοντας του άλλο χρώμα και άλλη μαγεία.
Ο κόσμος θα γεμίσει για μια ακόμα φορά τα γήπεδα στα περισσότερα παιχνίδια. Οι εκδρομείς οπαδοί, θα γυρίσουν όλη την χώρα υποστηρίζοντας την ομάδα τους, χωρίς παρατράγουδα, ‘πεσίματα’ στις εθνικές και πετροπόλεμους έξω απ’ τα γήπεδα. Οι πρόεδροι των ομάδων, καθισμένοι δίπλα-δίπλα θα παρακολουθούν τα παιχνίδια με πολιτισμένο τρόπο, θα ανταλλάξουν χειραψίες στο τέλος και ο ηττημένος θα συγχαρεί τον νικητή, δίνοντας το κατάλληλο παράδειγμα, στους φανατικούς των ομάδων τους! Στο τέλος, ο πρωταθλητής θα χειροκροτηθεί από τους αντιπάλους του, εισερχόμενος στο γήπεδο για την τελική στέψη του.
Οι διαιτητές, όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα αποφύγουν τα λάθη. Οι επόπτες, γνωστοί για τα ‘στραβά τους μάτια’, θα καταστρέψουν πολλές φάσεις. Αλλά στο τέλος ελάχιστοι θα γκρινιάξουν και θα σταθούν σ’ αυτές.

Το Ισπανικό πρωτάθλημα αρχίζει… Ας το κατακτήσει η καλύτερη ομάδα και μακάρι αυτή να είναι …’κάτι περισσότερο από ομάδα’!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το μικρό γήπεδο στη βουνοπλαγιά

Τους τελευταίους μήνες ασχοληθήκαμε αρκετά με ιδιαίτερα γήπεδα: γήπεδα στην έρημο, γήπεδα που είναι… στραβά, γήπεδα πάνω σε νησάκια, γήπεδα ακόμα πιο στραβά, γήπεδα με δέντρα. Αυτή τη φορά θα πάμε σε κάτι πιο γραφικό. Κάπου εκεί ψηλά στις Άλπεις, στα 2 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας είναι το Γκσπον. Ένα χωριό στο οποίο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κόψ’το ρημάδι

Στη Βαρκελώνη έχουν βαρεθεί να κερδίζουν (αν και οι τελευταίες δυο βδομάδες δεν ήταν οι καλύτερες) και είπαν να το ρίξουν σε άλλου είδους αγώνα. Σε έναν πολύ πιο σημαντικό από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα ενάντια στο κάπνισμα. Κι αν νομίζατε ότι θα μένανε στα τυπικά και ανούσια όπως ένα βιντεάκι, να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “"Αρχίζει το ματς…"”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αμήν…

  2. Ο/Η Chris λέει:

    ποια ισπανία βρε?

    εκεί δεν απλώνουν χέρια για να κόψουν τις αντίπαλες σέντρες, δεν έχει ενδιαφέρον

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Πωπω περιεγραψες την απολυτη ξενερα. Πλακα κανω φυσικα… Επιτελους θα δουμε μπαλα. Α κ κατι ασχετο, για δεστε το 3ο γκολ της Αρσεναλ σημερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *