Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οπως πρώτο το sombrero έγραψε…

Σκάνδαλο λέει φίλοι μου συγκλονίζει την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή (άκουσον άκουσον) ο πρόεδρός της Ραμόν Καλντερόν πούλησε σε διαφημιστική εταιρία (κατ όνομα, κατ ουσία εταιρία μαυραγοριτων και λοιπών σουλατσαδόρων) εισιτήρια VIP γιά τον αγώνα της ομάδας του με την Μπάτε Μπορίσοφ γιά τους ομίλους του Champions League έναντι του ευτελούς ποσού των 400 ευρώ.
Ο Καλντερόν μάλιστα είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στην ίδια εταιρία γιά την τέλεση μη αθλητικών εκδηλώσεων.
Ο πρόεδρος της εταιρίας ταύτης η οποία φέρει την επωνυμία ‘Il Consigliere’ κύριος Ignacio Horcajada ήταν βασικός υποστηρικτής του Ραμόν Καλντερόν στην προεκλογική του εκστρατεία το 2006 γιά τις εκλογές στον μαδριλένικο σύλλογο.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης το θέμα ερευνάται εσωτερικά.
Δεν έχω παρά να δηλώσω την έκπληξή μου
Μα γίνονται τέτοια πράγματα;;;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι δύο ανατρεπτικοί μήνες του Κέιλορ Νάβας

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015. Αεροδρόμιο Μαδρίτης. Στην αίθουσα αναχωρήσεων VIP βρίσκεται ένας άντρας με ένα κινητό στο χέρι. Δεν έχει βαλίτσες μαζί του, κάθεται δίπλα σε μια όμορφη γυναίκα και μοιάζει στενοχωρημένος. Κοιτάζει με απλανές βλέμμα προς την πίστα του αεροδρομίου, εκεί που υπάρχει ένα ιδιωτικό τζετ από την Αγγλία να περιμένει. Το κινητό τού […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεταγραφή που δίχασε τους Βάσκους

Το καλοκαίρι του 2009 ο Γιοσέμπα Ετσεμπερία ανακοίνωσε πως η επόμενη σεζόν θα ήταν η τελευταία της καριέρας του. Ήταν μόλις 32 ετών αλλά οι τραυματισμοί είχαν επηρεάσει αισθητά την απόδοση του και τον είχαν μετατρέψει σε αναπληρωματικό. Στην ίδια ανακοίνωση υπήρχε μια διευκρίνιση που έκανε όλη τη διαφορά: Ο τελευταίος χρόνος της καριέρας του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *