Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η ασυλία θα βγει σε κακό



“Μπούκαραν με το «έτσι θέλω» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΟΚ, έξω από το ΔΑΚ Κομοτηνής, όταν ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση δίχως εισιτήριο στην κατοχή τους.

Μετά από παρεμβάσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού, Θοδωρή Σαββάκη, η Αστυνομία επέτρεψε την είσοδο των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά» στο γήπεδο και εν συνεχεία δεν συνέβη το παραμικρό.”
από sportdog.gr

“500 οπαδοι του ΠΑΟΚ μπήκαν χωρις εισιτηριο στο γηπεδο με …εντολη υπουργου

Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης

«Παρών» στο γήπεδο και ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης, που επίσης συνετέλεσε στην «είσοδο» των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Μάλιστα, πήρε και δώρο απ’ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ δύο φανέλες στο ημίχρονο!
από Ελευθεροτυπία

Έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να ήταν γιορτή για όλους μας, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αλλά δυστυχώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αναγκάζεται να προβεί στην δημοσίευση της παρακάτω ανακοίνωσης και να ρίξει “φως” για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.

Με γραπτό αίτημά του ο επίσημος ΠΑΟΚ είκοσι μέρες πριν τον αγώνα ζήτησε εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του, αίτημα το οποίο απορρίψαμε φοβούμενοι τυχόν επεισοδίων και λόγω της μικρής χωρητικότητας του Δ.Α.Κ., η οποία υπερκαλύπτεται από τους φιλάθλους μας. Η άρνηση μας αυτή έγινε δεκτή από τον ΠΑΟΚ ο οποίος στη συνέχεια μας ζήτησε κάποιες προσκλήσεις για μέλη τους, ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής με τις οικογένειες τους και την 2η ομάδα τους. Τους χορηγήσαμε σε αριθμό 60 προσκλήσεις για τις οποίες αποκλειστική ευθύνη για την διάθεσή τους έχει ο ΠΑΟΚ και μία λίστα ατόμων της Διοίκησης, που σε συνδυασμό με την μαζική (περίπου 100 άτομα) επίθεση στην είσοδο της Θύρας 1 έφτασαν να δημιουργήσουν έναν πυρήνα ανεξέλεγκτων οπαδών που σκορπίσανε τον τρόμο στη ΘΥΡΑ 1. Η κατάσταση χειροτέρεψε σχεδόν στο ημίχρονο όταν 500 περίπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ “έσπασαν” τον αστυνομικό κλοιό και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους και εισήλθαν παράνομα στην κερκίδα Γ (νέο πέταλο), το οποίο δεν είχε άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Ζητάμε συγγνώμη από όλους εκείνους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τις θέσεις τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα όρθιοι ή από άλλο σημείο του γηπέδου και από όλους εκείνους που υπέστησαν οποιαδήποτε επίθεση ή απειλή από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και υποσχόμαστε ότι δε θα επιτρέψουμε ξανά τέτοιου είδους περιστατικά και συμπεριφορές στο γήπεδο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ που για πρώτη φορά φέτος “ζέστανε” το Δ.Α.Κ. με τη συνεχή υποστήριξη του προς την ομάδα, που τόσο ανάγκη την έχει. Επίσης τους ευχαριστούμε για έναν ακόμα λόγο, αφού κανείς δεν αντέδρασε στις όποιες απειλές ή άσχημα συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και αποδείξανε ότι για όλους εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, έχουμε φίλαθλη παιδεία και υποστηρίζουμε όλοι το πνεύμα του Αθλητισμού και τον ποδοσφαιρικό Πολιτισμό. Τέλος αναφερόμενοι στα αγωνιστικά της ομάδας μας ζητάμε από όλους την υπομονή και την κατανόηση για τα άτυχα, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να υποστηρίζουμε την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη αποστολή της παραμονής στην Α’ Εθνική Κατηγορία (SUPER LEAGUE)”.
ΠΑΕ Πανθρακικός

Κάποια στιγμή ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζεται και να βασίζεται μια ομάδα στον κόσμο της και στο να είναι όμηρος του όχλου της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η επιλεκτική περηφάνια του Έλληνα οπαδού

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με τα απολύτως απαραίτητα και βασικά. Παντού, όπου κυλάει ή παίζει μια μπάλα, υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς διαφόρων ομάδων. Αυτό το ξέρουμε όλοι και το βλέπουμε όλοι. Ο Γκάρι Νέβιλ, για παράδειγμα, κατέκτησε ό,τι βγαίνει σε κούπα με τη Γιουνάιτεντ, και ακόμα και τώρα που έχει αποσυρθεί, πάει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ντύσου σαν Έλληνας παράγοντας

Στο πρόσφατο παρελθόν ασχοληθήκαμε με το φαινόμενο των ποδοσφαιριστών-κλαρινογαμπρών. Έτσι, όποιος από εσάς σκοπεύει να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής θα ξέρει πώς πρέπει να ντυθεί. Κι αν κάποιος θέλει να γίνει παράγοντας; Να σας αφήσουμε έτσι; Για τον λόγο αυτό παρουσιάζουμε τις τοπ τάσεις της μόδας τα τελευταία 40 περίπου χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Η ασυλία θα βγει σε κακό”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουν οι μικροτερες ομαδες οτι δεν ειναι δυνατον να κλεινεις μια κανονικοτατη κερκιδα απλα για μην ερθουν οπαδοι φιλοξενουμενης ομαδας. Τελικα τι καταφεραν; Και οι ΠΑΟΚτσηδες μπηκαν, κ λεφτα απο εισητιρια δεν πηραν. Ειναι σαν να εκλεινε η … Παναχαικη για παραδειγμα οταν ηταν Α’Εθνικη τις κερκιδες της για να μην πανε οπαδοι του Ολυμπιακου. Μα ειμαστε καλα, σε τι πρωταθλημα παιζουμε;
    Αν ο Πανθρακικος ηθελε να ειναι ενταξει στο να μην δωσει εισιτηρια τοτε ας μας επειθε οτι ολο το γηπεδο του θα ειχε γινει sold out απο δικους του οπαδους. Τοτε δεκτο.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Παντού φταίει κάποιος άλλος. Στην Κρήτη οι καπετάνιοι των πλοίων, στις Σέρρες η ΔΕΗ, πέρσι στην Τρίπολη δεν ξέρω ποιος και πάει λέγοντας. Οι πρόεδροι των επαρχιακών ομάδων πολλές φορές συμπεριφέρονται σαν μπακάληδες ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει δικαίωμα ο καθένας να μπουκάρει.

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Το χειρότερο απ όλα είναι αυτό που αναφέρεται, πως δηλαδή το συγκκριμένο πέταλο δεν είχε άδεια χρήσης.
    Φανταστείτε δηλαδή να θρηνούσαμε θύματα.
    Τίποτα δεν είναι υπέρτερο απ την ανθρώπινη ζωή, όποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό μάλλον είναι εκμεταλλεύσιμοι από άλλους…

  4. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Φιλε μου Εξαρχιωτη το πεταλο ηδη ειχε χρησιμοποιηθει στο 1ο παιχνιδι με τον Εργοτελη…και μαλιστα τοτε χωρισ ολα τα καθησματα που ειχαν τοποθετηθει σε αυτο το παιχνιδι
    Elaith στην Κρητη δεν εγινε απολυτως τιποτα περα απο 5 σπρευ. Στα πλοια δεν αποδειχτηκε τπτ απολυτως και ηταν ξεκαθαρα μια δικαιολογια για να μην βαλουν μεσα τουσ ΠΑΟΚτσηδες για τηεν επιστροφη. Τελος για τις Σερρες πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα. Ηταν το λιγοτερο κωμικοτραγικο οτι εγινε.

  5. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Α και επισης δεν μπουκαρανε, μπηκαν μεσα κανονικα υστερα απο εντολη συννενοηση των διοικησεων. Αυτα περι υπουργου δεν ξερω κατα ποσο αληθευουν αλλα με μπουκα σιγουρα δεν μπηκαν. Εξαλλου η αστυνομια διπλα ηταν.
    Γενικα υπαρχει απο την αρχη της χρονιας ενα κλιμα “Για ολα τα δεινα του ελληνικου ποδσφαιρου φταινε οι ΠΑΟΚτσηδες” και δεν μπορω να καταλαβω καθολου γιατι δεν τονιζεται η αψογξ συμπεριφορα στην Τουμπα ιδιως περυσι που πεφταν τα διπλα βροχη απο Τριπολη και μετα ΑΕΚ. Οι οπαδοι τις μπουκας και του ντου ομως τοτε χειροκροτησαν το 4ο γκολ της ΑΕΚ. Μαλλον τελικα ηταν φαντασματα εκεινοι οι μεταφμιεσμενοι κουλτουριαρηδες οπαδοι του Ηρακλη.

  6. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη κ την συνταξη αλλα ειμαι δουλεια κ γραφω λιγο βιαστικα 😛

  7. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αρα το πέταλο αυτό ήδη είχε χρησιμοποιηθεί μιά φορά χωρίς άδεια.
    Τελικά στην Ελλάδα πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα και μετά να ασχοληθούμε σοβαρά με κάτι.
    Οσο γιά τα 5 σπρέϊ, δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτά, δεν έχω δική μου άποψη, αλλά και αυτά που είδα σε φωτογραφίες είναι απαράδεκτα.
    Τα μνημεία και οι πλατείες του Ηρακλείου δεν φταίνε σε τίποτα και δεν μπορούν να έχουν σχέση με ποδοσφαιρικούς αγώνες.
    Κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να περιφρονούμε τέτοιες πράξεις βανδαλισνμού απ όποιους κι αν προέρχονται, γιατί βέβαια υπάρχουν και φίλαθλοι άλλων ομάδων που έχουν φερθεί με ανάλογη ή και μεγαλύτερη καφρίλα.
    Επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε!

  8. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    http://www.paokmania.gr/content/view/836/1/

    πιστευω το κειμενακι αυτο ειναι ενας ακομα λογος Elaith για να δεις οτι αυτη την φορα κακως εκανες και εμπιστευτηκες καφενειακα ρεπορταζ βγαζοντας κριση για ενα θεμα το οποιο δεν ηξερες καθε πλευρα.
    Το θεμα τον σπρευ ειναι γενικοτερο στην Ελληνικη κοινωνια κ δεν ειναι κτημα κανενος δυστηχως. Ειναι κτημα του ηλιθιου νεο-Ελληνισμου. Ειτε ΕΑΜΒ-Τραιανου, ειτε Απολλων Κατω ΜΑγουλας, ειτε Κατω τα χερια απο την Αγροτια, παντα ο Ελληνας θα βαθει με σπρευ δυστηχως. Εξαρχιωτη την αδεια απαγορευσης του πεταλου την αφαιρεσε η αστυνομια της Κομοτηνης 2 μερες πριν τον αγωνα, ωστε να αποποιηθει ευθυνες σε τοιχον επεισοδια. Όταν είχε χρησιμοποιηθει σε ματς με τον Εργοτελη, ειχε κανονική άδεια!!! Κ μαλιστα δεν ήταν τοποθετημένα και τα περισσότερα καρεκλάκια. Μιλαμε για τακτικές τριτοκοσμικής ομάδας, με μεγάλη χαρά θα ήθελα να δω το σωματείο του … Ιωνικού ή της Προοδευτικής στην Α’ Εθνική παρά τον Πανθρακικό που δυστηχώς έκανε την επιλογή του. (περιμένω να δώ το τι θα γίνει στο γήπεδο στα ματς με της ομάδες της Αθήνας, ιδιαίτερα της ΑΕΚ που έχει οπαδούς στην Θράκη)

  9. Ο/Η Chris λέει:

    Σταματήστε επιτέλους τον πόλεμο κατά του παοκ. Βάλατε δυο δημοσιεύματα που φανερά έχουν σκοπό να πλήξουν το ιστορικό σωματείο της μακεδονίας. Προφανώς η αναγέννηση του ανεξάρτητου παοκ ενοχλεί τα κέντρα αποφάσεων και το σάπιο αθηνοκεντρικό κατεστημένο. Είδατε τώρα τι έγινε? Οι παοκτζήδες θα μπαίναν έτσι κι αλλιώς γιατί μαγκιά να πούμε νταηλίκι. Το λάθος δεν ήταν η μπούκα, δεν ήταν ότι ο πανθρακικός η μικρή ομάδα τόλμησε να επιλέξει να μην έχει φιλοξενούμενους οπαδούς, το λάθος ήταν ότι ο πανθρακικός θα μπορούσε να έχει περισσότερα έσοδα. Στην κρήτη δεν έγινε τίποτα, μόνο κάτι σπρει μωρέ. Στα πλοία δεν έγινε τίποτα. Δεν αποδείχτηκε τίποτα. Εμένα αυτά τα υποκινούμενα δημοσιεύματα δεν μου λένε απολύτως τίποτα, μόνο ότι ο παοκ που έχει αποδεσμευτεί από τα δεσμά του κεφαλαίου που ελέγχει την χώρα, πάει κόντρα στην πλουτοκρατία, εκφράζει το δίκιο του φτωχού, του εργάτη, της νοικοκυράς, του φοιτητή, πολεμάει την επεκτατική πολιτική των αιμοδιψών γερακιών τις CIA και του Στειτ Ντιπάρτμεντ, ενοχλεί.

    Αφού η συμπεριφορά ηταν άψογη. Δεν πέσανε αντικείμενα με τον νιόνιο, ενώ το τέταρτο γκολ με το χανούμι χειροκροτήθηκε. Αυτά που έγιναν μετά τον αγώνα πέριξ του γηπέδου (όπως και μετά το ματς-αποκλεισμό από τον θρασύβουλα), απλά δεν έχουν αποδειχτεί. Ούτε τα γεγονότα σε ξάνθη και σε τρίπολη έχουν αποδειχθεί. Ούτε είναι ξεκάθαρο από ποιον έφαγε κοτρώνα ο λίνεν. Ούτε είναι ξεκάθαρο αν όντως τελικά έγιναν τα επεισόδια πέριξ του καυτατζογλείου πριν το ηρακλής-παοκ, όπως προπαγανδιστικά μας ενημέρωσαν τα κατευθυνόμενα μμε.

    Πιάνεστε από ένα μεμονωμένο γενονός στις σέρρες (για το οποίο εντάξει σηκώνω τα χέρια ψηλά) και επιτίθεστε τον λαό του παοκ.

  10. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Chris, αυτό που έγραψες πιο πολύ θυμίζει Σκόρδα-θεό-Γκεβάρα-Γ@μιά παρά ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.. Δυστυχώς! Απλά επικοινωνιακά δεν υπάρχει Π.Α.Ο.Κ. ενώ αντίθετα εκεί γύρω δουλέυει καλα το πρόγραμμα! Ήθελα να ξέρω αν δουλεύετε με κέρματα σαν τους κουλοχέρηδες και παπαγαλίζετε όλοι την ίδια ακριβώς παπαριά πετάξει ο Big Boss. Τουλάχιστον ο Ζαγοράκης τα είπε για να λαϊκίσει ενώ ο βοσκός τα λέει συνηδειτά (και τα πρόβατα βοσκάν αβέρτα) Ξαναδιάβασε τα γραφόμενά σου, κλείσε τα μάτια και βάλε τον νου σου να ταξιδεύει. Θα δεις ένα προγούλι με γυαλιά, περικεφαλαία και σάρισσα να λέει ακριβώς τα ίδια λόγια (απλά όπου “Π.Α.Ο.Κ.” θα λέει “Άρης” και δίπλα στη λέξη “φταίει” θα γράφει “η παοκ για όλα”)

    Υ.Γ. Προφανώς και δεν επικροτώ λαϊκίστικες κορώνες, αλλά τις κατακρίνω όπως και όσους τις καταπίνουν αμάσητες από τη μία και από την άλλη να τους πειράζει…
    (Ούτε φυσικά βιαιοπραγίες και εχθροπραξίες από οποιαδήποτε πλευρά γιατί το θέμα απο εκεί ξεκίνησε)

  11. Ο/Η NOVITO λέει:

    ΚΑΙ ELAITH ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ???ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΑΟΚ?????

  12. Ο/Η Chris λέει:

    nick_shortjohn ρίξε κέρμα να σου απαντήσω. Εσένα ο νταλκάς σου είναι ο σκόρδας, ή είπα πουθενά ψέματα?

    novito την δεύτερη αγωνιστική μπορεί να έπεσε πάλι το ρεύμα, αλλά δεν έπεσε ξύλο. Το ρεύμα είναι πρόβλημα του γηπέδου. Το ξύλο ποιανού είναι? Τρομερό επιχείρημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *