Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και τώρα φέρτε μας την ..Nauru!

Δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας, τρόπος να σχολιάσει κάποιος σοβαρά, την νίκη της εθνικής ομάδας απέναντι σε μια χώρα που:

– Στην κατάταξη ELO, για τις εθνικές ομάδες, βρίσκεται στην
185η θέση, κάτω ακόμα και από τις Σειχέλλες και την Δημοκρατία της Ναουρού, ένα ..μηδαμινό νησάκι 21 τετραγωνικών χιλιομέτρων, χωρίς επίσημη πρωτεύουσα (!) και με πληθυσμό 9.000 κατοίκους.
– Ονομάζει την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της, ‘Κατηγορία της Τιμής’!
– Δέχτηκε τις αλλεπάλληλες συνενώσεις ομάδων, που αποτέλεσαν την αιτία να εξαφανιστεί από τον ‘ποδοσφαιρικό της χάρτη’, το ιστορικό όνομα FC ARIS Bonnevoie.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εθνική Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια ματιά στο μαγευτικό Λιχτενστάιν

  Το Λιχτενστάιν είναι ένα κρατίδιο μεταξύ της Αυστρίας και της Ελβετίας, τόσο μικροσκοπικό που νομίζεις πως αν βάλεις πάνω από το σημείο εκείνο του χάρτη έναν μεγεθυντικό φακό θα διαβάσεις “Φένγουικ” και θα δεις τον Πίτερ Σέλερς να ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στις ΗΠΑ απλά και μόνο για να χάσει και να κονομήσει την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Κόσμε, από εδώ το Γιβραλτάρ. Γιβραλτάρ, από εδώ ο κόσμος”

Το πρωί της Κυριακής στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας οι παίκτες της εθνικής Ελλάδας συμμετείχαν σε 40λεπτο πρόγραμμα αποφόρτισης και πρόληψης με ασκήσεις κινητικότητας, ισορροπίας και διατάσεις. Την προηγούμενη μέρα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube τους έδειχνε να χαζολογούν και να παίζουν με τα κινητά τους στην αίθουσα αναμονής του ξενοδοχείου, περιμένοντας […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *