Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κουβέντες του κώλου


«Ο Τζόρβας φέρθηκε σαν κωλόπαιδο! Δεν λέω ότι είναι κακό παιδί, αλλά φέρθηκε σαν να είναι τέτοιο. Δεν γίνεται την ώρα που ο πρόεδρος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του, εκείνος να έχει συμφωνήσει ήδη. Όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματά του, ποια ομάδα υποστηρίζει, αλλά δεν έπρεπε να φερθεί έτσι».

Αυτά είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Καράτζης σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό γιά τον νυν τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ψιτ, που σαι κύριε Καράτζη;
Αν ήθελε ο Τζόρβας να φερθεί σαν κωλόπαιδο, είχε την ευκαιρία να το κάνει πέρυσι.
Τότε που η πρώην ομάδα του διέλυσε την νυν και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρά της γιά κατάκτηση του τίτλου.
Θυμάσαι βέβαια κύριε Καράτζη τί εμφάνιση είχε κάνει το…κωλόπαιδο.
Φαντάζομαι πως δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα αν ήταν λίιιιγο χειρότερος.
Αφού μάλιστα όλοι ξέρουμε και τί ομάδα είναι, όπως σωστά κι εσύ μας υπενθύμισες…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν ο Αλέφαντος παραλίγο να κόψει την μπάλα στον Μαύρο

Πέρα από τις νίκες, τα αποτελέσματα στο χορτάρι και τους τίτλους, οι ποδοσφαιρικές ομάδες κρίνονται στο βάθος του χρόνου και από πολλά εξωαγωνιστικά ζητήματα. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στους μεγάλους παίκτες τους. Όχι μόνο οι σύλλογοι, αλλά ο κόσμος τους. Πόσα “αποχαιρετιστήρια” παιχνίδια σε θρύλους των ελληνικών ομάδων δεν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μοναδικός Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1977 στον Πύργο και αγωνίζεται στη θέση του μέσου στην ομάδα της Φούλαμ, γνωστός για το γεμάτο πάθος παιχνίδι του και τις ηγετικές του ικανότητες. Κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2012, όταν και αγωνίστηκε για 121η φορά. Βικιπαίδεια […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Κουβέντες του κώλου”

  1. Ο/Η Kayo λέει:

    We deielitfny need more smart people like you around.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *