Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οπως πρώτο το sombrero έγραψε…

Σκάνδαλο λέει φίλοι μου συγκλονίζει την Ρεάλ Μαδρίτης επειδή (άκουσον άκουσον) ο πρόεδρός της Ραμόν Καλντερόν πούλησε σε διαφημιστική εταιρία (κατ όνομα, κατ ουσία εταιρία μαυραγοριτων και λοιπών σουλατσαδόρων) εισιτήρια VIP γιά τον αγώνα της ομάδας του με την Μπάτε Μπορίσοφ γιά τους ομίλους του Champions League έναντι του ευτελούς ποσού των 400 ευρώ.
Ο Καλντερόν μάλιστα είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν το Σαντιάγκο Μπερναμπέου στην ίδια εταιρία γιά την τέλεση μη αθλητικών εκδηλώσεων.
Ο πρόεδρος της εταιρίας ταύτης η οποία φέρει την επωνυμία ‘Il Consigliere’ κύριος Ignacio Horcajada ήταν βασικός υποστηρικτής του Ραμόν Καλντερόν στην προεκλογική του εκστρατεία το 2006 γιά τις εκλογές στον μαδριλένικο σύλλογο.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης το θέμα ερευνάται εσωτερικά.
Δεν έχω παρά να δηλώσω την έκπληξή μου
Μα γίνονται τέτοια πράγματα;;;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ιρλανδός που έσωσε την Μπαρτσελόνα

Μπλέχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, έσωσε την Μπαρτσελόνα από τον αφανισμό, οδήγησε την Μπέτις στην κατάκτηση του μοναδικού της πρωταθλήματος, χάρισε στην πατρίδα του τον πρώτο της τίτλο. Τον έλεγαν και Πάτρικ και Ο΄Κόνελ, πατρίδα του δεν μπορεί παρά να ήταν η Ιρλανδία. Μια Ιρλανδία πάμφτωχη, καθολική, με άσβεστο μίσος για τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η λεπτή γραμμή της επιτυχίας από την αποτυχία

Για να πετύχεις σε κάτι μεγάλο πρέπει να είσαι καλός, σοβαρός και φυσικά τυχερός. Για να αποτύχεις σε κάτι μεγάλο πρέπει να είσαι καλός, σοβαρός και άτυχος. Φυσικά και μιλάμε για ποδόσφαιρο (αν και ισχύει γενικότερα). Όταν δύο ομάδες φτάνουν σε ένα τελικό είναι βέβαιο πως στο τέλος θα χαμογελάσει η μία. Σε πολλές περιπτώσεις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *