Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο εφιάλτης κάθε οπαδού

Για έναν οπαδό, υπάρχουν πάντα οι ωραίες στιγμές και τα ηδονικά όνειρα. Οι όμορφες φαντασιώσεις, που σαρώνεις τον μισητό αντίπαλο, βγάζεις την φανέλα μπροστά στην κερκίδα των αντιπάλων, γίνεσαι σύνθημα στα στόματα των οπαδών της ομάδας σου.

Αλλά υπάρχει και η άσχημη πραγματικότητα.. Όταν ο αντίπαλος σου ‘κλείνει το σπίτι’ και πανηγυρίζει επιδεικτικά μπροστά σου, σε απόσταση μάλιστα που μπορείς να δεις και την τελευταία αποκρουστική σύσπαση των μυων του αηδιαστικού προσώπου του. Όταν η γκάμα των σκέψεων σου γι’αυτόν, ξεκινάει απ’το “σιχαμένε, να στραβοπατήσεις και να σμπαραλιαστεί το πόδι σου” και καταλήγει στο “ξαφνικά και χωρίς λόγο, να εξαφανιστεί η ύπαρξη σου απ’τον πλανήτη”!

Τα τοπικά ντέρμπι του Σαββατοκύριακου ξεκίνησαν.. Ο Φερνάντο Τόρρες, μιας ομάδας που τυχαίνει απλά να έχει το όνομα της μεγάλης Λίβερπουλ του παρελθόντος που λίγοι έχουν πραγματικά προλάβει να δουν αλλά ..εκατομμύρια ‘μνημονεύουν’, κατέστρεψε τις φαντασιώσεις χιλιάδων Mπλέ του Λίβερπουλ, μεταξύ αυτών και του Elaith και το sombrero βρήκε την φωτογραφία της ημέρας, που περιλαμβάνει όλα τα συναισθήματα του ντέρμπι, σ’ ένα απλό πάγωμα του χρόνου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια (ακόμα) ωδή στο ποδόσφαιρο

Με αφορμή την συμπλήρωση 150 χρόνων ιστορίας της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, που όπως έχουμε δει πρόσφατα είναι αρκετά δραστήρια και με ποικιλία ιδεών, ζήτησε από τον συγγραφέα και αρθρογράφο Musa Okwonga να γράψει ένα ποίημα για το ποδόσφαιρο και την λατρεία του Αγγλικού λαού προς αυτό. Το ποίημα που προέκυψε έχει τίτλο ‘Ωδή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σίτι-Τσέλσι: Στο μυαλό του Πεπ λίγο πριν τη σέντρα

Το ξυπνητήρι χτύπησε ακριβώς στις 7:15. “Tot el camp – És un clam – Som la gent blaugrana…”. O Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε τα μάτια αμέσως, σηκώθηκε δίχως δεύτερη σκέψη και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα. Καθώς έφτιαχνε τον σκέτο καφέ του, έφαγε δύο φρυγανιές με γκότζι μπέρι, λίγο μέλι και μισό κομμάτι κέικ από προχθές. Ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *