Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όλιβερ Καν > Τσακ Νόρις > Μπαμπούλας

Τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου έδωσε την Τρίτη (2/9) ο Όλιβερ Καν. Η Μπάγερν αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα της Γερμανίας, στην “Αλιάνζ Αρένα”, μπροστά σε περίπου 69.000 θεατές, που βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο Γερμανό τερματοφύλακα.

Ο ‘King Kahn’ ή ‘Mary Shelley’s Oliver Kahn’ (εκ της συγγραφέως του ‘Φρανκενστάιν’) αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο. Χιλιάδες παιδάκια σ’ όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να σβήσουν από το υποσυνείδητο τους αμέτρητους εφιάλτες και απειλές πως αν δεν φάνε το φαΐ τους θα τους επισκεφτεί ο Καν, που όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί «είναι μεγάλος και άγριος σαν γορίλας ο οποίος έχει να φάει μέρες»!

Για να μπορέσεις να μετρήσεις την ..αγριάδα κάποιου αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην …ποπ κουλτούρα η οποία τον συνοδεύει, ακόμα κι όταν αυτή αγγίζει τα όρια του κιτς!

(Kahn) (Kahn)
Φέρνει αρκετή κουλτούρα στο γήπεδο, όχι μόνο με την κόμμωση του…
(Kahn)
Πίνει σαμπάνια μέσα απ’ τα κύπελλα και κερδίζει πολλά λεφτά απ’ αυτό…

(Kahn)
Οι μυες του είναι καλά γυμνασμένοι και κάνει μπάνιο με πολλούς άντρες…
(Kahn)
Άλλα δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει κοντά του, γιατί το όνομα του είναι Όλιβερ Καν!
(Kahn)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γερμανικό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μισό θέαμα, μισή τιμή;

Πριν μερικούς μήνες είχαμε ασχοληθεί με μερικές από τις χειρότερες θέσεις σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Επανερχόμαστε σε αυτό το θέμα με ένα νέο υποψήφιο νικητή, αυτή τη φορά το γήπεδο της Έσσεν. Το καινούριο μάλιστα γήπεδο της Έσσεν που εγκατέλειψε το παλιό της για να πάει σε ένα πιο σύγχρονο, το Στάδιον Έσσεν των 20.000 θεατών. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ό,τι πιο κοντά σε γερμανικό κλάσικο

Το γερμανικό πρωτάθλημα παρά την αρκετά καλή ποιότητα ποδοσφαίρου, τα πολύ όμορφα και πολύ γεμάτα γήπεδά του έχει ένα συγκριτικό μειονέκτημα σε σχέση με το αγγλικό, το ισπανικό και το ιταλικό. Του λείπουν τα πολύ μεγάλα ντέρμπι. Λίγες είναι οι μονομαχίες που έχουν σημαντική ιστορία, που σε καθηλώνουν ανεξάρτητα από την κατάσταση των ομάδων. Το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Όλιβερ Καν > Τσακ Νόρις > Μπαμπούλας”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Κλαιν. Ο τοχούρογλου της γερμανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *