Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Fear of the dark

(Φωτογραφία: panserraikos-gr)

Γράφει σήμερα ο Βαγγέλης Μπραουδάκης στην ‘Goal’:

“Βραβείο για την πιο κωμική δήλωση της σεζόν, που μόλις ξεκίνησε, διεκδικεί ήδη ο Πέτρος Θεοδωρίδης του Πανσερραϊκού! Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την πτώση της τάσης του ρεύματος (δεύτερη φορά μέσα σε μερικές εβδομάδες) υποστήριξε ότι δεν πρέπει να καίνε οι πυλώνες συνολικά τρεις ώρες διότι δεν αντέχουν -με μπαταρίες λειτουργούν;- οπότε θα πει στη Super League να μην τους ανάβουν μία ώρα πριν από την έναρξη των βραδινών ματς, αλλά λίγο πριν από τη σέντρα! Μεγάλε…”

2008!
Η NASA στέλνει ρομπότ στον Άρη το οποίο σε βάθος χρόνου μεταδίδει φωτογραφίες και μετρήσεις από την επιφάνεια ενός πλανήτη 55,758,006 χιλιόμετρα μακριά, συνεχίζει να λαμβάνει υλικό καταγραφής από δορυφόρους οι οποίοι έχουν αφήσει πλέον το ηλιακό μας σύστημα και συνεχίζουν να απομακρύνονται προς τα βάθη του Σύμπαντος και ετοιμάζει μελλοντικά επανδρωμένη αποστολή αρκετών ημερών για την Σελήνη!
Και στην Ελλάδα, ο κόσμος θα πηγαίνει στα γήπεδα με ..φακούς, περιμένοντας υπομονετικά, την μαγική εκείνη στιγμή λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού, που οι πυλώνες θα καταδεχτούν να ανοίξουν, για να αναφωνήσει εκστασιασμένος “Φως! Φως”!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Πανσερραϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γιατί αγαπάμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 ετών του Ολυμπιακού και των 180 κιλών του πρόεδρού του, το sombrero, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, σας δίνει μια μικρή αλλά πειστική λίστα των λόγων για τους οποίους όλοι οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι πρέπει να αγαπάνε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. • Γιατί είναι χοντρός και όλοι ξέρουμε ότι οι χοντροί είναι καλοί άνθρωποι. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι γίνονται τα ποδοσφαιρικά συνέδρια

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το 1ο Διεθνές (!) Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου οργανωμένο από την Σουφρολίγκ. Μια που δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά, στην Σουφρολίγκ είδαν ότι δεν είχε πέραση το τζέρτζελο και αποφάσισαν ότι το 2ο συνέδριο θα πρέπει να έχει πιο σωστό πρόγραμμα, πιο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και όχι το φετινό γλυκανάλατο πρόγραμμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *