Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ανασκόπηση εβδομάδας

Όταν διαβάζεις την τρομερή ιδέα του Μητρόπουλου, να διαλύσει μια ομάδα για να καταφέρει να ανεβάσει κατηγορία την δικιά του, φτάνεις στο έσχατο εκείνο σημείο, που τονίζεις στον εαυτό σου, ότι “τα έχω δει όλα στο ποδόσφαιρο αυτής της χώρας”!

Μετά όμως, έρχονται κάτι εβδομάδες σαν κι αυτή που τελειώνει και επαναπροσδιορίζεις την θέση σου. Όχι! Ποτέ δεν τα έχεις δει όλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Γιατί μπορεί αυτό το άθλημα να μην αναπτυχθεί ποτέ σωστά, σ’αυτήν την προβληματική χώρα, αλλά και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει βαρετό!

Τρίτη..
Διαβάζεις την ανακοίνωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ της Θύρας 4, για το πασίγνωστο πλέον θέμα των ρετσινών και όχι μόνο.
Τα μέτρα που αποφασίσαμε και θα τηρήσουμε είναι τα παρακάτω: (…)
6: Απαγόρευση εισόδου στο ταρτάν και στο αγωνιστικό χώρο οπαδών που θέλουν να μπουν σε αυτό, με σκοπό να πάρουν φανέλες, να συγχαρούν ή να μανουριάσουν με τους ποδοσφαιριστές. Δε θα μπαίνει κανένας μέσα στο γήπεδο, παρά μόνο για να κρεμάσει ή να ξεκρεμάσει το πανό του.”

Τα καλύτερα ελληνικά λεξικά, δηλώνουν παραίτηση και αλλάζουν εξειδίκευση! Απαγόρευση στους οπαδούς που θέλουν “να μανουριάσουν” με τους ποδοσφαιριστές. Ω ναι, η ελληνική επικαιρότητα δεν θα σε ‘προδώσει’ ποτέ…

Πέμπτη..
Διαβάζεις την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναικός, που σ’ενημερώνει πως η ΠΑΕ Πανσερραικός, παρουσίασε ολόιδια μακέτα για το γήπεδο της, μ’αυτήν που είχε δημοσιοποιήσει πριν αρκετό καιρό η ίδια! Ένα photoshop υπόθεση ήταν η παρουσίαση των Σερραίων. Άλλο χρωματάκι, άλλη ονομασία και ..τσουπ, νέο γήπεδο εν όψει! Μόνο στην Ελλάδα..

Παρασκευή πρωί..
Ακούς τον Xρήστο Πανόπουλο, μεγαλομέτοχο της Ξάνθης και ‘Θεό των ανακοινώσεων’, να τονίζει για το θέμα της διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων:
Έγιναν τελείως λάθος χειρισμοί. Και κάτι άλλο που θα ήταν καλό να μας το απαντήσει κάποιος από τη Σούπερλιγκ: η προκήρυξη αυτού του διαγωνισμού, είχε την έγκριση της νομικής υπηρεσίας της Σούπερλιγκας; Έχει την έγκρισή της; Γιατί γίναμε ρόμπες τώρα, όλοι!

Παρασκευή μεσημέρι..
Έχεις πάρει την απόφαση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σε εκπλήξει ποτέ ξανά. Ετοιμάζεις το καφεδάκι σου και ρίχνεις μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών φυλλάδων. ΜΠΑΜ! Φτύνεις καφέ στο πληκτρολόγιο..

H προαναγγελία του Κυριακάτικου αγώνα ΑΕΚ-Λάρισας, είναι απλά ..τέχνη!
Τελική δήλωση: Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα το βαρεθείς ποτέ..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μέσα από τις σκιές ενός κάφρου (του πληκτρολογίου)

Ο Χουάν Χοσέ Μίγιας είναι ένας εξαιρετικός συγγραφέας. Στο μυθιστόρημά του «Μέσα από τις σκιές», μια σύγχρονη και συνάμα αλληγορική ιστορία, περιγράφει μοναδικά, και πολύ απλά, αρκετά από τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, πολλοί, αρκετοί, λίγοι – δεν έχει καμία σημασία, σε μεγάλο, ή μικρό, βαθμό. Ο ήρωας της ιστορίας, ο Δαμιάν, αφού […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Super League συμπράττει με τη Φλόγα και τη Λάμψη στην ενημέρωση για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας

Εδώ και 8 χρόνια, η 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η 15η  Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει κοινωνική δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, αλλά και της κοινωνίας, όσον αφορά τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *