Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Δύσκολη εποχή για να είσαι Τότεναμ

– Τι κοινό έχουν η Τότεναμ και μια οδοντογλυφίδα;
– Και τα δυο έχουν μόλις δυο πόντους!

– Τι κάνει ένας φίλος της Τότεναμ μόλις δει την ομάδα του να κερδίζει;
– Κλείνει αμέσως το Xbox!

Είσαι φίλος της Τότεναμ. Ενθουσιάζεσαι με την πρόσληψη του Χουάντε Ράμος, του προπονητή που δημιούργησε την ομαδάρα της Σεβίλλης. To καλοκαίρι βλέπεις να έρχονται στην ομάδα σου ο Παβλιτσένσκο, ο Μόντριτς και ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος και να ξοδεύονται εκατομμύρια. Ονειρεύεσαι πρωταθλήματα, κούπες, μεγάλες νίκες, εκδρομές στο εξωτερικό, τελικούς.
Κι όμως, δυο μήνες μετά είσαι ουραγός στην βαθμολογία της Πρέμιερσιπ, με μόλις δυο βαθμούς (!), είσαι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, έχεις σκοράρει μόλις 5 φορές σε 8 παιχνίδια, έχεις γίνει αντικείμενο αμέτρητων ανεκδότων σ’ όλη την χώρα (και όχι μόνο) και το Σαββάτο κατάφερες να χάσεις ακόμα και από την Στόουκ, στο φαινομενικά πιο εύκολο παιχνίδι σου, από τα έξι που είχε δώσει ‘διορία’ η διοίκηση σου, στον προπονητή για να σώσει την θέση του!

Μετά απ’ολα αυτά, το ‘κερασάκι’ δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι χειρότερο από την ενέργεια του τερματοφύλακα σου, στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του ΟΥΕΦΑ, απέναντι στην Ουντινέζε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ανάσταση του Ντάνι Ινγκς

26 Μαΐου 2018. Η αποστολή της Λίβερπουλ βρίσκεται στο ξενοδοχείο της στο Κίεβο περιμένοντας την αναχώρηση για το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι γύρω από την ομάδα γνωρίζουν ποια θα είναι η βασική ενδεκάδα, καθώς και ποιοι θα βρεθούν στον πάγκο. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον αναπληρωματικό επιθετικό, αφού ο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάλκολμ Άλισον: ο πλεϊμπόι που άλλαξε τη μοίρα της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λέει ότι ήταν ένας από τους προπονητές που τον επηρέασαν περισσότερο. Όμως, όσο κι αν προσπαθεί ο Πορτογάλος –και προσπαθεί πολύ– δεν θα γίνει ποτέ τόσο σταρ. Ο Μάλκολμ Άλισον έγινε ο Μάλκολμ Άλισον όταν κατάλαβε πως η ζωή είναι πολύ μικρή. Πριν από αυτό, πριν δηλαδή αρρωστήσει στα 30 από φυματίωση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Δύσκολη εποχή για να είσαι Τότεναμ”

  1. Ο/Η Stepas λέει:

    Πραγματικά απίστευτη η κατρακύλα της Τότεναμ. Καλές μεταγραφές, αρκετό χρήμα αλλά ουσία μηδέν. Κρίμα γιατί μετά τη Λίβερπουλ, είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Αγγλία. Ελπίζω να ανακάμψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *