Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η τηλεόραση όλων των Ελλήνων


Αντιγραφή από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Με έκπληξη παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την αποχώρηση από τη συμφωνία της ομάδας του Ολυμπιακού – κάτι που στην αρχική συζήτηση ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος τότε της Super League, κ. Πέτρος Κόκκαλης, είχε υποστηρίξει με θέρμη.
Μεγαλύτερη όμως είναι η έκπληξη για τις κινήσεις του κρατικού καναλιού, που επιλέγει να προσεγγίσει ομάδες, έχοντας ως στόχο να τις αποσπάσει από τη συμφωνία, δελεάζοντας τις διοικήσεις των συλλόγων με υπέρογκα χρηματικά ποσά.
Είναι λοιπόν απολύτως λογική η απορία που μας διαμορφώνεται, πώς το κρατικό κανάλι, δηλαδή το μοναδικό κομμάτι έκφρασης της πολιτείας, επιλέγει να τεθεί σε πλήρη αντίθεση με τα οφέλη του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθεί να χειραγωγήσει και να παρασύρει τις ομάδες στη διάρρηξη μιας σημαντικής συμφωνίας για το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Είναι επίσης λογική η απορία που μας διαμορφώνεται, γιατί το κρατικό κανάλι, καθώς ως φαίνεται διαθέτει το οικονομικό υπόβαθρο, δεν επέλεξε να καταθέσει πρόταση στο πλαίσιο της κεντρικής διαχείρισης αλλά κάνει επιλεκτικές προτάσεις σε συλλόγους.”

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τις ομάδες και την κρατική τηλεόραση που του αξίζει…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο τελευταίος χορός του ερασιτεχνικού αθλητισμού (ή μήπως όχι)

Δύο μήνες καραντίνας σε κάνουν να σκεφτείς πολλά και να φτάσεις, κάποιες φορές, ακόμα και στα όρια με τον εαυτό σου. Θα βαρεθείς, θα εκνευριστείς, θα γίνεις περίεργος. Περισσότερο απ’ όσο είσαι, μερικές φορές. Αυτή είναι η κακή πλευρά. Υπάρχει όμως και η καλή. Αυτή που σε βάζει να σκεφτείς και να φέρεις απέναντί σου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η τηλεόραση όλων των Ελλήνων”

  1. Ο/Η excavator tracks λέει:

    very cool.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *