Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κρουασάν, σεξ και λίγη μπάλα

Είναι μια κατηγορία παικτών που ενώ θα μπορούσαν να μας κάνουν να μιλάμε για τα κατορθώματά τους στο γήπεδο, συνήθως ασχολούμαστε μαζί τους για όλους τους λάθος (αλλά συνάμα διασκεδαστικούς) λόγους. O Αντόνιο Κασάνο ακολούθησε πολλούς συναδέλφους του και αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του. Τουλάχιστον αυτός, έχει να διηγηθεί πολλά:

“Το ποδόσφαιρο με έσωσε από το να γίνω εγκληματίας. Ήμουν φτωχός σε όλη μου τη ζωή, αλλά δεν δούλεψα γιατί δεν ήξερα να κάνω τίποτα. Aν δεν είχα βάλει εκείνο το γκολ στην Ίντερ θα είχα γίνει κλέφτης ή κάτι χειρότερο”

– Στον Σπαλέτι είπε: “Δεν προπονείς αυτούς τους άχρηστους που είχες στην Ουντινέζε, εδώ δεν είναι το σπίτι σου, είναι το σπίτι μου”

– Στον Καπέλο μετά από έναν αγώνα της Ρεάλ που τον άφησε να κάνει ζέσταμα σε όλο το ημίχρονο χωρίς να τον βάλει: “Είσαι σκατά, είσαι πιο ψεύτικος και από τα λεφτά στην Monopoly”

– “Όταν πήγα στην Μαδρίτη ζύγιζα 86 κιλά. Ήμουν σαν αγελάδα. Έπρεπε να χάσω πέντε κιλά τουλάχιστον. Ήρθαν τα Χριστούγεννα, έτρωγα συνέχεια, δεν έπαιζα πολύ και εγώ αντί να αδυνατίζω, έβαζα κιλά. Ο Κάρλος Λάτρε, ένας διάσημος μίμος με κορόιδευε σε σκετς και με έκανε να προσπαθώ να πηδήξω πάνω από εμπόδια τρώγοντας τσιπς, κρουασάν και ελιές

1137482822_740215_0000000001_noticia_grande
Από πάνω ένας κανονικός αθλητής, κάτω πώς γυμναζόταν ο Κασάνο στην Μαδρίτη

– Για τον Ντελ Νέρι: “Ποτέ δεν κατάλαβα τι στο διάολο έλεγε, ήταν πολύ αόριστος”

“Για να συνοψίσω, ανάμεσα στις 600-700 γυναίκες με τις οποίες έχω πάει καμιά 20αρια ήταν από την show business”

– “Είχα σε όλα τα μαθήματα 2. Σε ένα μάθημα στο δημοτικό απέτυχα έξι φορές

– “Είχα τέσσερις σχέσεις σε έντεκα χρόνια

“Πολλές φορές έκανα μεγάλα παιχνίδια αφ’ ότου είχα κάνει σεξ. Για παράδειγμα στο Ρόμα-Γιουβέντους 4-0 είχα κάνει σεξ στις 6 το πρωί εκείνη την μέρα.” 

– “Παντού το φαγητό ήταν πεντανόστιμο. Όταν δεν μπορούσα να φάω, έπρεπε να βρω ένα σύστημα. Στην Μαδρίτη ήταν εύκολο γιατί ήμασταν σε ξενοδοχείο σε έναν όροφο όλοι, οπότε στους άλλους ορόφους μπορούσες να καλέσεις όποιον ήθελες. Είχα γίνει φίλος με έναν σερβιτόρο. Η δουλειά του ήταν να μου φέρνει 3-4 κρουασάν μετά το σεξ. Εγώ έφερνα μια κοπέλα και κάναμε ανταλλαγή, έπαιρνε την κοπέλα αφού τελείωνε με μένα και εγώ γέμιζα το στόμα μου με τα κρουασάν. Σεξ και φαγητό, η τέλεια νύχτα.”

cassano_mourinho

– Για τον καβγά που είχε με τον παλιό κολλητό του Τότι: “Όλα ξεκίνησαν όταν ήμασταν καλεσμένοι σε ένα τηλεοπτικό σόου. Ο Τότι πήρε το 80% της αμοιβής για την εμφάνισή μας”.

Bonus: Παλιό βιντεάκι πριν από ματς της Ρεάλ. Ο Κασάνο δεν ξεκινάει το παιχνίδι, μια που ο Καπέλο δεν τον προτιμάει. Μαζί με συμπαίκτες κόβουν βόλτες στο γήπεδο και τότε δίνει το δικό του σώου κάνοντας μιμήσεις (!!) του Καπέλο με χαρακτηριστικές κινήσεις (απόλυτα επιτυχημένες, ειδικά στο μάζεμα του σακακιού), ενώ αναλύει και το ποιος παίζει στην Ρεάλ. Παιδί για υιοθεσία:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To ομορφότερο γκολ στην ιστορία της Λιντς (και όχι μόνο)

Πριν λίγες μέρες κάθισα μπροστά στον υπολογιστή να δω ένα παλιό ντοκιμαντέρ για τη Λιντς Γιουνάϊτεντ απ’ τις “χρυσές” εποχές της ομάδας των 70’s. Προσωπικά – και λόγω ηλικίας – είχα λατρέψει τη Λιντς του Ντέηβιντ Ο’Λίρι στις αρχές της νέας χιλιετίας. Τότε που τα “μωρά” του Ιρλανδού προπονητή είχαν τρελάνει ολόκληρη την Ευρώπη με […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Not too old for this shit

Μια που κάθε μέρα γιορτάζουμε κάτι, κάθε μέρα είναι αφιερωμένη σε κάτι, η σημερινή 1η Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία, η μέρα των ηλικιωμένων. Για να τιμήσουμε λοιπόν τους ανθρώπους αυτούς θα θυμηθούμε ένα από τα συγκλονιστικότερα ποδοσφαιρικά βίντεο (αν και πάντα για μένα αυτό με τον τυφλό οπαδό της Σαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Κρουασάν, σεξ και λίγη μπάλα”

  1. Ο/Η Ross λέει:

    One Man Show ο τύπος… λατρεύουμε Cassano

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *