Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο άνεμος της αλλαγής δεν φύσηξε στο Άνφιλντ

Πριν προλάβουν καν να κλείσουν οι κάλπες στις Η.Π.Α. και να ανακοινωθεί η νίκη του Μπάρακ Ομπάμα, ο ..άνεμος της αλλαγής που περιμένει όλος ο πλανήτης, ξεκίνησε να φυσάει ήδη στην Ευρώπη!

Στο Καμπ Νου, στην Κύπρο, στην Ρώμη αλλά και στην Βρέμη, η ‘αλλαγή’ έκανε την εμφάνιση της. Μόνο ένα πράγμα παρέμεινε ίδιο και απαράλλαχτο..


Στο Άνφιλντ εχθές, δεν ..φύσηξε τίποτα και το όνομα της Λίβερπουλ, έκανε άνετα την δουλειά του, ακόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε o Sam Wallace, στην Independent, “the Swedish referee Martin Hansson awarded Steven Gerrard a late penalty that even the Kop was almost too embarrassed to appeal for“!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Κορινθιακή δημοκρατία του Σώκρατες οπτικοποιημένη

Το ‘Football Rebels‘ είναι μια σειρά από πέντε 25λεπτα ντοκιμαντέρ του Al Jazeera τα οποία παρουσιάζει ο Ερικ Καντονά και τα οποία ασχολούνται με πρόσωπα και ιστορίες που ξεκινάνε από το ποδόσφαιρο και προεκτείνονται προς άλλους χώρους και δραστηριότητες, δείχνοντας το πως στο παρελθόν κάποιοι ήρωες του παιχνιδιού έχουν προκαλέσει αλλαγές στην κοινωνία εκμεταλλευόμενοι τη δυναμική του. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Βέλγοι

Υπάρχουν δυο δημοφιλείς θεωρίες για το Βέλγιο. Η πρώτη λέει ότι είναι απίστευτα βαρετό και η δεύτερη ότι δεν υπάρχει. Η ύπαρξη της μιας δεν αναιρεί την άλλη αφού σύμφωνα με ένα μύθο, που σίγουρα θα υπάρχει, κάποια στιγμή που δυο Βέλγοι απολάμβαναν την τοπική διασκέδαση του να περιμένεις σε ποιο κομμάτι ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.