Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η (νέα) μάχη της Τούμπας

Η κλήρωση έφερε ένα μεγάλο ζευγάρι και όλοι αναμένουμε την επιστροφή του Σκόρδα στην Τούμπα για τον μονό αγώνα στο κύπελλο μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει επαναληπτικός στο Χαριλάου. Σίγουρα πάντως θα έχουμε πολύ υλικό για να γράψουμε.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο λατρεμένος προπονητής του τοπικού πρωταθλήματος

Το τοπικό (ερασιτεχνικό) ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι κάτι το οποίο όσο και να προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει και να το καταλάβει πλήρως δεν θα τα καταφέρει. Είναι εντελώς διαφορετικό άθλημα από το σύγχρονο ποδόσφαιρο που παίζεται στο εξωτερικό και φυσικά αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. Άλλο ποδόσφαιρο θα συναντήσεις στην Αθήνα, άλλο στη Θεσσαλονίκη και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Η (νέα) μάχη της Τούμπας”

  1. Ο/Η NOVITO λέει:

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κλήρωση…Εμείς χάρες δεν δεχόμαστε!!! Γιατί χειμωνιάτικα να το γλεντάμε με τις ερωμένες μας ενώ ο καημένος ο παο θα τρέχει στη Θράκη και ο δύσμοιρος ο οσφπ θα βασανίζεται στο Ηράκλειο? Ποιος θα απαντήσει σε αυτό? Η εύνοια της οικογένειας Γκαγκάτση ας έχει και τα όριά της!

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Bιάζεσαι.. 🙂

  3. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Ασε νοβιτο θελουν να μας καλοπιασουν που δεν καλεσαν τον ντιογο με αυτην την κληρωση. δεν θα τους περασει ομως. Οσες αγωνιστικες φαει ο Γκαρσια κ δεν φαει ο Ντιογο, τοσα ονειρα θερινης νυκτος θα κανουν για την κεντρικης τους διαχειρηση. ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    H στάση του ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον κωμική. Τι σχέση μπορεί να έχει η τιμωρία-ατιμωρησία ενός παίκτη με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ; Αφορμή ψάχνει η ΠΑΕ μου φαίνεται να την κάνει με γοργά πηδηματάκια από την κεντρική διαχείριση επειδή έχει κάποια συμφέρουσα πρόταση. Τα άλλα όλα είναι απλοί λεονταρισμοί. ΠΑΟΚ εναντίον όλων και με τα λεφτά της ΕΡΤ στις τσέπες. Εκβιασμοί χειρίστου είδους και μάλιστα για ένα θέμα που όλος ο κόσμος είδε τι έκανε ο Ουρουγουανός.

  5. Ο/Η Chris λέει:

    Λογοκρισία?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *